Kocamın ailesiyle çok yakın

Bu tarz konular binlerce kez açıldı burada maalesef, yani benzer durumda çok çift var ne yazık ki.
Daha iki haftalık evlisiniz, ne aile ne arkadaş, kimseyle bu kadar görüşmek normal değil. İnsan eşiyle başbaşa kalmak ister, evinin düzenini oturtmak ister. Biz yaklaşık iki aylık evliyiz; hâlâ evimizin eksikleri, dekorasyon işleri ile uğraşıyoruz. Balayı, akraba düğününe katılım, aile ziyareti de yaptık tabii ama bunlar farklı günlere yayıldı, genelde de başbaşayız. Olması gereken de bence bu ve sizin durum normal değil. Eşiniz buna baştan müsaade etmeliydi, ailesi sınır bilmiyorsa buna yol açan eşiniz. Nasıl başlarsa öyle gidiyor genelde ve eşinizin bu durumdan kendisinin rahatsızlık duymaması zaten en temel problem.
Ne yaparsınız bilmiyorum ama bi şeyler oturmadan çocuk düşünmeyin derim.

Anlattiginiz evlilik esiniz icin cok mantikli, isine gelir. Siz de uzun vadede kullanilirsiniz. Dediginiz gibi herseyi pat pat soyleyen sinirli biriyseniz bu yonunuzu gec olmadan ortaya koyun.

Arabanizı bir bahane uydurun vermeyin ben arabasiz yapamam alıştım deyin neyle gidiyorsa gitsin.Biz de ilk evlendigimiz de benim arabam vardı eşimin yoktu sadece beraberken o kullanirdi onun harici 1 kere bile istememistir bir yere gidecegi vakit ben zorlardim da yalvarmamla gidip gelmek icin alirsa alirdi.Benim arabam hiç bizim arabamız olmadı.

Ya hu 2 haftalık evlilikte bunlar ne ara oldu? Siz nisanda nikah kıyınca gitgeller mi başladı?

Kahve yerine çikolatalı süt içen erkek olsa olsa prensestir, direkt soğuma sebebi ahahshs

Adam şimdi seninle yalnız kalmayı iple çekeceğine ailesini memnun etme derdinde . Senin şimdi böyle şeylerle sinir harbi mi yaşaman gerekiyordu ?
Asla düzelmeyecek yaşamış biri olarak söylüyorum . Keşke boşansan kurtarsan kendini keşkeeee

800 ya da 1 vermiş olması arasında büyük fark yok bence -derdim hesaptaki bu kısım değil yani. (ve de enflasyon farkı hesaplayamıycam şimdi hiç)

ben de aylık geliri ortalamada 3 yılda 80 bin gibi bişey olsun üzerinden hesap yapmıştım 80*36 = 2800.
600 bin lira sırf altın tutuyor kendisi almış, 300-400 de evlilik sürecinde harcamıştır herhalde. eşyaları filan daha çok kızın babası almış zaten. düğün salonu giysiler dış çekim balayı gidip gelmeler vs. diyelim.
o nedenle 1 milyon düğüne harcasın demeniz OK. bu ayda 30 bine yakın evlilik için biriktirmiş demek oluyor.

ama kalan paradan ne kadar kendine ne kadar aileye neye harcamış bilmiyoruz. bu önemli.

Urfada ne alacak bu kişi o da önemli.

çünkü hakkaten 800-1 milyonu aileye verdiyse ayda 20 bin belki fazlası yapar, kendisi 30 harcayıp aileye de 20-25 gönderiyorsa 1- kendisi leş bir standartta yaşamıştır, bu kız daha yüksek bir standartta yaşamak isterse bu sefer o da sorun olur 2- ailesine yine o kadar yollayacaksa ve urfada şırnaktaki kadar almıyorsa (alıyor mu?) o da ayrı bir sorun olur

hiç dertleri yoktu bir de bunları şaaptım şimdi ama bence olayın özü bu

bu adam aileye yollamak yerine kendine araç almış olsa, belli bir yaşam tarzına ve standardına alışık olsa, normali bu olsa
ilk araç arızasında kendisi de arıza çıkarmaz
balayını 3 günde tutmaz, araba kiralar, o balayı yapılır çünkü yani, balayı bu ---tamamen örnek olarak veriyorum

ha ama adam ne yapsın
ailesi bu normali bu, bunu yaşamış. bunu bilmiş.
evet.
ben normali ailesi standardı bu olan adamla evlenmeyi büyük risk olarak görüyorum. ama herkesin kendi hayatı elbette.

Ben olsam o arabyı inadına babama verırdım kullansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…