Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

mayux

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
3
0
6
36
Merhaba,

Bir bucuk senedir evliyim ve aslinda mutlu bir evliligimiz var.. Biraz önce esimin en iyi arkadasiyla yazistiklarini okudum.. Gecenlerde baska bir sehire gezmeye gitmistik onu yazismilar.. Kizlari görcektin hepsi mini birisiyle bakistik tarzinda seyler yazmis.. Sinirim bozuldu.. Sizce bunu ona söylemelimiyim? Söylersem telefonumumu karistirdin diyecek.. Ama söylemeden de duramam nasil yapmaliyim

Soyleme sen ona o kizlar gibi mini etek giy sonra yaklas ona ve deki benm askm benden baska kimseye bakmaz de.o mesaji alir m.etmeyin

Eşin mi yazmış canim?
Daha evlendiginin farkında değil sanırım bence haddini bildir...
Çok sinirleniyorum şu uckuruna düşkün erkeklere birde iyi halt yemiş gibi arkadaşına anlatmış...
Evde gül gibi eşin varken hayret birşey...

Sizin eşinizle iletişiminiz nasıldır bilemem ama, ben olsam telefonundaki mesajları burnuna sokardım. "Telefonumu mu karıştırdın?" sorusu o an ekarte olur zaten, öyle bi savunma yapılamaz.

Abazan ruhlu herif.

Söyle bence ben olsam duramazdim için içini yicek soylemezsen de zaten konuş rahatla

Ya hadi minili kızlara baktın onu geçiyorum biz bile bakıyoruz bazen.
Ama bakıştik nedir?
marifet gibi anlatmış.
Tek bi yere gitse fırsatını bulsa flortlesicek demekki.
Kusura bakmayın iyice kizistirmak için demiyorum ama yazdıklarından o cikiyor.
Ve bunu en yakın arkadaşıyla konuşuyor. Yüz yüze neler konuşuyordur arkadaşı da zaten onun kafasında ki en yakın arkadaşı.

Sizin eşinizle iletişiminiz nasıldır bilemem ama, ben olsam telefonundaki mesajları burnuna sokardım. "Telefonumu mu karıştırdın?" sorusu o an ekarte olur zaten, öyle bi savunma yapılamaz.

Abazan ruhlu herif.
Helaaaaaaallll

ağzına s...dım. hiç beklemeden. evli barklı bir de milletin karısıyla kızıyla bakışıyomuş. gözünü oyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…