Kocamin arkadasiyla yazistiklari..

toplum buna hazir degilmis yalana hazir ama demi şaka gibi. ya dürüst olcaksın yada böyle şeyler gelir başına....

Ben delireceğim sizin mesajlarınıza. Allah ile onun arasında evlenmeden birlikte olmak. Onaylamamak size mi kaldı?

Ya tecavüze uğrasaydı veya siz bun maruz kalsaydınız (Allah Korusun) .
Yüce Allah affedicidir affetmeyi severdir.
Muhalefet olmayayım, banane diyorum. I ıhh olmuyor. Konu sahibi şu konuyu açarken kendini aldatılmış hissederek bir şey paylaşıyor. Fikir vermeyin siz en Azından Allah yardımcın olsun dileyin de bir işe yarayalım.
Gerisinden size ne? Sanki size yalan söylemiş.

Sizin gibi düşünen biriyle oturup iki, üç saat konuşmak zihniyetinizi anlamak isterdim. Tüm kalbimle.

O bunu yapmış, o halde hakketmiş, yada yapmış işte o zaman bu olmuş düşüncesi ilginç.

Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum bu kadarı bile bana fazla geldi.

sana fikrini sormadimki ben? sonucta kendiside aldati hemde bal gibi . ben seninle 2 3 saat degil 1 saniye oturmam. bye size hem aldat hem zar diktir:) sonrada kocam böyle böyle dıye konu ac. şaka gıbı

sana fikrini sormadimki ben? sonucta kendiside aldati hemde bal gibi . ben seninle 2 3 saat degil 1 saniye oturmam. bye size hem aldat hem zar diktir:) sonrada kocam böyle böyle dıye konu ac. şaka gıbı

Konu adamın(!) evliyken bir kadına farklı bir gözle, şehvetle bakması. Kadını haksız gören erkek ne yaparsa yapsın kadını suclayan bir zihniuet.
Allahın tövbe edin, affederim dediği sözün üzerine; gaddar kinci ve fikirleri sabit insanlara diyecek sözüm yok. Hayırlı günler.

ben olaya sevgi saygı çemberinin de dışından bakacağım. hani seni sevse bakmaz diyen arkadaşlar da haklı belki de.
ama benim bu konuyu ilk okuduğumda direk konu sahibinin eşinin karaktersizliği dikkatimi çekti.

evli adam, karısı ile tatile gidiyor, orada başka kızlara bakıyor, kendine bakılmasına karşılık veriyor, bu olayları kendi erkek arkadaşı ile paylaşıyor, hem rezilliğine onu ortak ediyor hem de eşini bir şekilde rencide ediyor. kendine, diğer kadınlara ve evli olduğu eşine karşı saygısız.

bu tipte adamla değil evli olmak, aynı havayı solumak bile bence zor olmalı.

Kadın konuyu açmış gitmiş, siz burda adama saydırın bir yandan da zar muhabbeti yapın:))

eee ettiğinide bulursun . yoo hicte kincı degılım. yaran mı varda gocunuyorsun. sana niye dert olduki? kendi aldatıyor hemde en adi bicimde kandırıyor sonrada gel böyle konu ac. aslında size ne demeli.... neyse muhatap olmak istemiyorum sizinle. istediğinizi yazin cevap vermicem sizin gibi insanlar insanlıktan anlamaz

ha bu arada kadını suclıyan bir zıhnşyet yazmıaın o zihnıyet sende var galiba. ettiğini bulursun hayatta dedim ben. bir yalan üstüne yuva kurmaya calışırsan kadın erkek fark etmez aonuc bu olur. zaten bu konu sahibi konu acar aonrada kacar:) daha önceki konularını araştırmadım cıcım okumustum. iftırcı bir insansin dedıgım gibi başka kapıya. bye bye sana

Telefonumu karıştırdın deme yüzsüzlüğünü yapar mı? Gizli saklı mı var , karı koca birbirinin telefonuna bakabilir bence bu normal, ortada anormal olan eşinizin yediği halt.
Ben duramazdım gözüne sokardım o telefonu!
Hayır birde niye siz mini etek giyip baskasina bakma bana bak diyecekmişsiniz, zaten bakmamalı. Takla atan niye siz oluyorsunuz.

O ne ergen ruhlu bir adam öyle vay canına .

Niye her erkek bakar deniliyor, her erkek bakmaz, her kadının bakmadığı gibi , haram olduğu için bakmayan insanlar var biliyorsunuz değil mi.
Bir arkadaş erkek fotoğrafı koymuş istemeden gördüm ve rahatsız oldum

"Hepsiyle bakıştık" bu cümle herşeyi ortaya koyuyor.

Hepsi abaza bunların abi.

Başka seylerde dikkat ediyorlar o harama, konu kadın olunca haram maram kalmıyo onlar için hemen deliniveriyor bildikleri tüm yasaklar.

Pekala. Hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…