- 3 Şubat 2016
- 310
- 437
- 103
toplum buna hazir degilmis yalana hazir ama demişaka gibi. ya dürüst olcaksın yada böyle şeyler gelir başına....
sana fikrini sormadimki ben? sonucta kendiside aldati hemde bal gibi . ben seninle 2 3 saat degil 1 saniye oturmam. bye size hem aldat hem zar diktir:) sonrada kocam böyle böyle dıye konu ac. şaka gıbıBen delireceğim sizin mesajlarınıza. Allah ile onun arasında evlenmeden birlikte olmak. Onaylamamak size mi kaldı?
Ya tecavüze uğrasaydı veya siz bun maruz kalsaydınız (Allah Korusun) .
Yüce Allah affedicidir affetmeyi severdir.
Muhalefet olmayayım, banane diyorum. I ıhh olmuyor. Konu sahibi şu konuyu açarken kendini aldatılmış hissederek bir şey paylaşıyor. Fikir vermeyin siz en Azından Allah yardımcın olsun dileyin de bir işe yarayalım.
Gerisinden size ne? Sanki size yalan söylemiş.
Sizin gibi düşünen biriyle oturup iki, üç saat konuşmak zihniyetinizi anlamak isterdim. Tüm kalbimle.
O bunu yapmış, o halde hakketmiş, yada yapmış işte o zaman bu olmuş düşüncesi ilginç.
Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum bu kadarı bile bana fazla geldi.
sana fikrini sormadimki ben? sonucta kendiside aldati hemde bal gibi . ben seninle 2 3 saat degil 1 saniye oturmam. bye size hem aldat hem zar diktir:) sonrada kocam böyle böyle dıye konu ac. şaka gıbı
eee ettiğinide bulursun . yoo hicte kincı degılım. yaran mı varda gocunuyorsun. sana niye dert olduki? kendi aldatıyor hemde en adi bicimde kandırıyor sonrada gel böyle konu ac. aslında size ne demeli.... neyse muhatap olmak istemiyorum sizinle. istediğinizi yazin cevap vermicem sizin gibi insanlar insanlıktan anlamazKonu adamın(!) evliyken bir kadına farklı bir gözle, şehvetle bakması. Kadını haksız gören erkek ne yaparsa yapsın kadını suclayan bir zihniuet.
Allahın tövbe edin, affederim dediği sözün üzerine; gaddar kinci ve fikirleri sabit insanlara diyecek sözüm yok. Hayırlı günler.
ha bu arada kadını suclıyan bir zıhnşyet yazmıaın o zihnıyet sende var galiba. ettiğini bulursun hayatta dedim ben. bir yalan üstüne yuva kurmaya calışırsan kadın erkek fark etmez aonuc bu olur. zaten bu konu sahibi konu acar aonrada kacar:) daha önceki konularını araştırmadım cıcım okumustum. iftırcı bir insansin dedıgım gibi başka kapıya. bye bye sanaKonu adamın(!) evliyken bir kadına farklı bir gözle, şehvetle bakması. Kadını haksız gören erkek ne yaparsa yapsın kadını suclayan bir zihniuet.
Allahın tövbe edin, affederim dediği sözün üzerine; gaddar kinci ve fikirleri sabit insanlara diyecek sözüm yok. Hayırlı günler.
Konuyu neden sildin acabaaa?? Yoksa yazilanlarmi isine gelmedi vallahi bir tuhafsiniz yaa
Mune
Silinen bir konu daha var ablacim
Pekala. Hayırlı günler.eee ettiğinide bulursun . yoo hicte kincı degılım. yaran mı varda gocunuyorsun. sana niye dert olduki? kendi aldatıyor hemde en adi bicimde kandırıyor sonrada gel böyle konu ac. aslında size ne demeli.... neyse muhatap olmak istemiyorum sizinle. istediğinizi yazin cevap vermicem sizin gibi insanlar insanlıktan anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?