kocamın ayakları kokuyor, gaz çıkarıyor ve banyo yapmıyor....:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 gun yikanmamak mumkunmu ya bitlenir valla
Mumkun cnm hersey mumkun gulesim geldi ha bizim icin imkansizda konu sahibinin esi gibi olanlar var yani .. tabikide kokar dusunsene 15 gun o kokuyu tahmin etmek bile istemiyorum.. ama bu ciddiye alinacak bir konu cunku bosanma sebeplerinde var yani ..

Ay hic denk gelmedim allah karsilastrmasin tabikide basli basina bi sebep yani.. Insanin kendisine saygisi olmasi lazim temizlik gibisi varmi su dunyada misler gibi kokmak varken Allahin bize en buyuk nimeti su icmedende yikanmadanda yasamam mumkn degil benim

Ahahaha güle güle bi hal oldum. İnsanlar neler yasıyor karavanlaaar kokulaaar banyo için ağlayanlaar. Hayatım cok rutin ahahahah:))
Al bendende o kadar bizim evlilikde action yok diye nerdeyse kocayı boşayacakdım baksana milletinkindeki olaylara dedim kendi kendime bizimki rutine bağlanmışaradada hafta sonu gezmelerim olmasa ne ederdim bennnnnn acillllll actionlu konu lazım banaaa

Ahaha tatlııııııım bulalım bişey açalım bizde bi konu hayal gücümüzü test etmiş oluruz hem:)

Vallahi cnm normal bir insan bir gun bile banyo yapmazsa kendi kotu hisseder sahsen ben boyleyim bir gun banyo yapmayayim psikolojim bozulur ... Bu kdr igrencligede pes yani ben cekemem

(Yıkan dediğimde ağlıyor) gözümün önüne direk flimlerdeki deli adamlar geldi. Enteresan eşinizin piskolojik sorunlari olmasın?

Bende saf saf yorum yapanlardanım karşımdaki kadının dalga geçerek güldüğü düşüncesi belki de erkeğin rahatsız edici. Nasıl anlıyorsunuz?

Bu ne böyle ya însan 15 gün nasıl yıkanmaz . Benim eşim her sabah banyo yapmadan işe gitmez. Beraber olduktan sonradamı yıkanmıyo hiç çekemem pis adamları.

15 günde 1 banyo, banyo yap diyince ağlayan, kirli çorabını yastık yanına koyan bir eş...

hadi anam hadi işine... başka oyun bul kendine

fake hesapmış fake konu hey Allahım insan ne kadar boş ve kadar avara yahu konu acıldıgı vakıt bende pireler uçusuyormuş milletin uğrastıgı seylere bak. akıl fikir ve Allahım boş insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…