- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi samantha1234
-
Evet 8 de okudum bende the ormangaliba 8nci sayfadaydi, baharesintisi'nin yorumu favorimdir
15 gun yikanmamak mumkunmu ya bitlenir valla15 gunmuuuuuuuu bosanma sebeplerinin icinde bulundugu biliyorum okumustum bunu
Ahaha kediler köpekler bile kendilerini temizliyolar yalaya yalaya:))15 gun yikanmamak mumkunmu ya bitlenir valla
Mumkun cnm hersey mumkun gulesim geldi15 gun yikanmamak mumkunmu ya bitlenir valla
Ay hic denk gelmedim allah karsilastrmasin tabikide basli basina bi sebep yani.. Insanin kendisine saygisi olmasi lazim temizlik gibisi varmi su dunyada misler gibi kokmak varken Allahin bize en buyuk nimeti su icmedende yikanmadanda yasamam mumkn degil benimMumkun cnm hersey mumkun gulesim geldiha bizim icin imkansizda konu sahibinin esi gibi olanlar var yani .. tabikide kokar dusunsene 15 gun o kokuyu tahmin etmek bile istemiyorum.. ama bu ciddiye alinacak bir konu cunku bosanma sebeplerinde var yani ..
Tolisss sen nerde kaldn be yavrum kacti gitti konu coktanıyyyyy boyle pıs konuları acarken mıdenızdemı bulanmıyo be böööğğğkkk
Al bendende o kadar bizim evlilikde action yok diye nerdeyse kocayı boşayacakdımAhahaha güle güle bi hal oldum. İnsanlar neler yasıyor karavanlaaar kokulaaar banyo için ağlayanlaar. Hayatım cok rutin ahahahah:))
Ahaha tatlııııııım bulalım bişey açalım bizde bi konu hayal gücümüzü test etmiş oluruz hem:)Al bendende o kadar bizim evlilikde action yok diye nerdeyse kocayı boşayacakdımbaksana milletinkindeki olaylara dedim kendi kendime bizimki rutine bağlanmış aradada hafta sonu gezmelerim olmasa ne ederdim bennnnnn acillllll actionlu konu lazım banaaa
Vallahi cnm normal bir insan bir gun bile banyo yapmazsa kendi kotu hisseder sahsen ben boyleyim bir gun banyo yapmayayim psikolojim bozulur ... Bu kdr igrencligede pes yani ben cekememAy hic denk gelmedim allah karsilastrmasin tabikide basli basina bi sebep yani.. Insanin kendisine saygisi olmasi lazim temizlik gibisi varmi su dunyada misler gibi kokmak varken Allahin bize en buyuk nimeti su icmedende yikanmadanda yasamam mumkn degil benim
Bu ne böyle ya însan 15 gün nasıl yıkanmaz . Benim eşim her sabah banyo yapmadan işe gitmez. Beraber olduktan sonradamı yıkanmıyo hiç çekemem pis adamları.yeni evlendim. kocam kokuyor. banyo yapmak istemiyor 15 günde bir ancak o da zorla. banyoya gir deyince ağlıyor.. delirmek üzereyim. ayak kokusundan evde duramıyorum.. gaz da çıkarıyor.. hemde sesli sesli yanımda.. kızınca da gülüyor.. inanın aklımı oynatcam.. yatakları ayırdım ama nafile.. koku heryerde.. çoraplarını gıcıklığına yastığımın kenarına koyuyo gece.. ne yapacağım? bak temiz ol yıkan deyince ağlıyor kızıyor. ben böyleyim diyor. beni olduğum gibi sev diyor. ne yapmalıyım lütfen akıl verin...
bu arada kocası kokan varmı başka? nasıl çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?