Dur bakalım illa aradığımız cevaplar gelicekAynı şeyi bende istiyorum
Sizin istediğiniz başka o zaman. Siz ailenize bağlanmasını istihorsunuz, size değil. Bide arkadaş eşleriyle kıyas yapmayın. Yeni evliyken düştüm o saçma tuzağa. Boşuna sinirlerimi bozmuşum.Mesela benim eşim beni sever sayar ama ailemle hiçbirşey yapmıyor. Arabamızla pikniğe gidelim dedim hadin gidelim demedi bile. Mesela ben aileme kendi ailesi gibi olsun istiyorum.
Siz onun ailesine karşı nasılsınız. Belki aynı şeyi görmediğinden yapmak istemiyordurAileme bağlansın değil de sene de bir kaç gün vakit geçirsin. Yatılı kalmasa da olur. Biz zaten yakın değiliz. Hadi onu geçtim arabayı bize versin ben ailemle biraz gezsem yeter ama benim ailemi değil kendi kuzenlerini gezdiriyor. O hataya çok düştüm çok ağladım ama geçmiyor. Sadece ben şöyle yap böyle yap demiyorum kendi içimde kırılıyorum o kadar
Başta çok iyi değildik çünkü benimle çok muhatap olmuyorlardı benden canım cicim istediler bende yapmadım. Normal oldu. Sonra evlendiğinin ilk ayı köylerinde onlarla kaldık. Ben yapamadım hergün ağladım. Bu yüzden hala ilişkiyi tam anlamıyla yapamıyorum. Ama saygısızlık kötü konuşma olmadı. Bu gittiğimizde çok iyiydik . Ama eşim anneme ben sizin köpeğiniz olamam dedi.Siz onun ailesine karşı nasılsınız. Belki aynı şeyi görmediğinden yapmak istemiyordur
Bende boşverin. Size karşı iyiyse uzatmayın bi zamandan sonra bu konu size olan davranışlarına da yansır. Saygısızlık etmesin sizin görüşmenize karışmasın gerisini boşverin benceBaşta çok iyi değildik çünkü benimle çok muhatap olmuyorlardı benden canım cicim istediler bende yapmadım. Normal oldu. Sonra evlendiğinin ilk ayı köylerinde onlarla kaldık. Ben yapamadım hergün ağladım. Bu yüzden hala ilişkiyi tam anlamıyla yapamıyorum. Ama saygısızlık kötü konuşma olmadı. Bu gittiğimizde çok iyiydik . Ama eşim anneme ben sizin köpeğiniz olamam dedi.
Bende öyle yapıyorum artık. Yapacak da bişey yok zatenBende boşverin. Size karşı iyiyse uzatmayın bu konuyu bi zamandan sonra bu konu size olan davranışlarına da yansır. Saygısızlık etmesin sizin görüşmenize karışmasın gerisini boşverin bence
Bağlıysa daha ne bekliyorsun olmadı kurdeleyle bağla birde fiyonk yapKızlarrrEşim bana çok şükür elhamdülillah bağlı ama arkadaşlarımın eşleri gibi bağlı değil sizce ne yapmalıyım bu konuda ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana daha çok bağlansın..
Kendiniz yapmamışsınız ama eşinizden istiyorsunuz.Başta çok iyi değildik çünkü benimle çok muhatap olmuyorlardı benden canım cicim istediler bende yapmadım. Normal oldu. Sonra evlendiğinin ilk ayı köylerinde onlarla kaldık. Ben yapamadım hergün ağladım. Bu yüzden hala ilişkiyi tam anlamıyla yapamıyorum. Ama saygısızlık kötü konuşma olmadı. Bu gittiğimizde çok iyiydik . Ama eşim anneme ben sizin köpeğiniz olamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?