Kocamın bana daha çok bağlanmasını istiyorum

Ays2424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
25
7
1
Kızlarrr Eşim bana çok şükür elhamdülillah bağlı ama arkadaşlarımın eşleri gibi bağlı değil sizce ne yapmalıyım bu konuda ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana daha çok bağlansın..

Bacim ne ictin sabahsabah allaha dua et rabbim kalpleriizi birbirine bagla yesert bizdekileri diye varmi daha büyük baglanmak kula niye tamahediyorsun bizleri alnimaza yazan eslerimizi allah yazmadi rabbim yazdi senin alnina esini yazn rabbimse kullarindan medet umma rabbimden iste ne isteyeceksen rabbim yuregine insirah ferahligi versin yuregin darlanmis vesvese gelmis

Mesela benim eşim beni sever sayar ama ailemle hiçbirşey yapmıyor. Arabamızla pikniğe gidelim dedim hadin gidelim demedi bile. Mesela ben aileme kendi ailesi gibi olsun istiyorum.

Mesela benim eşim beni sever sayar ama ailemle hiçbirşey yapmıyor. Arabamızla pikniğe gidelim dedim hadin gidelim demedi bile. Mesela ben aileme kendi ailesi gibi olsun istiyorum.
Sizin istediğiniz başka o zaman. Siz ailenize bağlanmasını istihorsunuz, size değil. Bide arkadaş eşleriyle kıyas yapmayın. Yeni evliyken düştüm o saçma tuzağa. Boşuna sinirlerimi bozmuşum.

Aileme bağlansın değil de sene de bir kaç gün vakit geçirsin. Yatılı kalmasa da olur. Biz zaten yakın değiliz. Hadi onu geçtim arabayı bize versin ben ailemle biraz gezsem yeter ama benim ailemi değil kendi kuzenlerini gezdiriyor. O hataya çok düştüm çok ağladım ama geçmiyor. Sadece ben şöyle yap böyle yap demiyorum kendi içimde kırılıyorum o kadar

Siz onun ailesine karşı nasılsınız. Belki aynı şeyi görmediğinden yapmak istemiyordur

Siz onun ailesine karşı nasılsınız. Belki aynı şeyi görmediğinden yapmak istemiyordur
Başta çok iyi değildik çünkü benimle çok muhatap olmuyorlardı benden canım cicim istediler bende yapmadım. Normal oldu. Sonra evlendiğinin ilk ayı köylerinde onlarla kaldık. Ben yapamadım hergün ağladım. Bu yüzden hala ilişkiyi tam anlamıyla yapamıyorum. Ama saygısızlık kötü konuşma olmadı. Bu gittiğimizde çok iyiydik . Ama eşim anneme ben sizin köpeğiniz olamam dedi.

Bende boşverin. Size karşı iyiyse uzatmayın bi zamandan sonra bu konu size olan davranışlarına da yansır. Saygısızlık etmesin sizin görüşmenize karışmasın gerisini boşverin bence

Son düzenleme:
Bende boşverin. Size karşı iyiyse uzatmayın bu konuyu bi zamandan sonra bu konu size olan davranışlarına da yansır. Saygısızlık etmesin sizin görüşmenize karışmasın gerisini boşverin bence
Bende öyle yapıyorum artık. Yapacak da bişey yok zaten

Kızlarrr Eşim bana çok şükür elhamdülillah bağlı ama arkadaşlarımın eşleri gibi bağlı değil sizce ne yapmalıyım bu konuda ona nasıl yaklaşmalıyım ki bana daha çok bağlansın..
Bağlıysa daha ne bekliyorsun olmadı kurdeleyle bağla birde fiyonk yap

Bağlı olmak derken ?
Sevmek mi kastınız yoksa sevme biçimi mi?
Yani herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır.

Evli değilim ama eşinizle daha çok vakit geçirin başbaşa kalın
Çocuk varsa ailenize bırakın birlikte eşinizle gezin başbaşa
Oturun istediklerinizi konuşun

Kendiniz yapmamışsınız ama eşinizden istiyorsunuz.

Eşiniz neden böyle bir laf etti?

Arkadaslarimin esi gibi olsun istiyorum demek ne ya? Hic arkadaslarimin esi ile kendi esimi kiyaslamadim bu gune kadar. Ayrica taktikle iliski yurumeyecegi gibi evlilik hic yurumuz. Her evlilik, her karakter farklidir. Kiyaslamayi birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…