- 14 Eylül 2014
- 21.476
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.866
- 798
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Senelerdir aynı evin içinde kavgasız hayat kuramamış iki yetişkin çocuklar sürekli buna maruz kalıyor. Kadın çocuklara ağlayarak baban bizi sevmiyor diyor Adam video kaydı alıp anneniz manyak diyor. Boşanmamanın tek gerekçesi de iki çocuk bakımı zor ailemle yaşamak istemiyorum. Ve bizim burada çocuklarına yazık etme boşan dememiz kadın düşmanlığı. Doğru olan bu kaotik ortamda büyüyen iki çocuğu düşünmek değil kadının gazını almak yanibu arada yine yanlış anlama kısmını ortadan kaldırmak için yazmadan edemedim;
benim koyduğum tepki boşan diyenlere değil,
bunu suçlayarak ve konu sahibinin kalbini kıra döke yapanlara..
yani üslup..
had bilmek önemli..
yoksa güzel güzel akıl verenler,yol gösterenler,destek olanlar iyi ki var.
zor durumlarda kadının kadına desteği lazım,
Benim. Orada savundugum yoruma iyi bakin yorum yazan kendisine destek olmaya calisan bir kadina senmisin kocamın metresi demis resmen bunu söylemeye haddi var o zaman öyle mii??manipülasyonun kralını yapmışsın,tebrik ederim.
ne oldu eline ne geçti,?
çaresizlik içinde çırpınan,dogru veya yanlış adımlar atarak kendini,çocuklarını ve geleceğini olabilecek en iyi noktaya taşımaya çalışan
bunaldığıunda da farklı bikaç gözden fikir almak için yolu buraya düşmüş bir kadına böyle mi yaklaşıyorsunuz.
tebrik ederim.sen yurt değil,kurt kadınlardansın.siz ve sizin gibilerin azalması dileğiyle...
Evet okudum kendine gel demis herkesin dedigi gibi ve o kadar paranoya ki kadina senmisin metresi kocamin demis siz farkında misiniz
Metresi biz değiliz de o metres dediğini senden daha çok sevdiği kesin. Ya burda aldatılan kadınlar var evet ama eşi iyi davranıyor ediyor ona bile bırak diyorlar bu inat aşk niye. Adam çöp kadar değer vermiyor size inat inat inat bir de ağlamışsınız dön diye hayır aranızda büyük bir aşk falan mı vardı ağladınız .Sanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.
Hanımefendi çözüm bulamıyorum. 1 yıl oldu işten çıkarıldım mis gibi işim vardı, kocamın sorumsuzlukları yüzünden(hiçbir zaman izin almadı çocukların herşeyiyle ben ilgilendim, yarı zamanlı çalışma izni aldım üstüne tekrar tekrar izinler aldım eşim işinden asla ödün vermediği için) işe düzgün devam edemedim hep ben fedakarlık yaptım ve sebepsiz (aslında sebep belli) çıkardılar. 1 günde işsiz kaldım, kendi işimi kurdum az çok asgari ücrete yakın kazanıyorum ama çok ilgilenmek istiyor. Derdimden ilgilenemiyorum. Çok ilgi, çok pazarlama gerektiriyor. Çocuklar okullarına devam ediyor düzenleri var aç değiller açıkta değiller şu an. Anneliğimi yapmadığımı nerden çıkarıyorsunuz nerden bu yargılama cesareti? Herşeyleri ile ilgileniyorum şu aşamada ne yapabilirim?
bu iletişimle sanki eşinizle anlaşamamanız da normal gibiSanki metresi sizmişsiniz gibi konuşmuşsunuz. Kim bilir.
Teşekkür ediyorum ben sizi çok net anladım sevgiler gönderiyorum size sarılmak isterdimgüzel güzel söylediyseniz neden üzerinize alındınız ki,
keza sayfalarca kendine bunu yapma,çocuklarına bunu yaşatma lütfen boşan hayatını kur tarzı söylem var,
gayet düzgün,üslup konsunda kabul edilebilir şekilde..hiçbir sorun yok.
tekrar söylemek gerekirse ,
sözüm sen hastasın,takıntılısın,tedavi ol,sümüksün,milkrop gibi davranılıyo sana bla bla...
anlattıkların karşının anlayacağı kadardır diyorum ve gerçekten daha fazlasıunı da gereksiz görüyorum.
bence biraz okuduğunu anlayıp,mantık çerçevesinde yazılanları değerlendirip ona göre konuşmakta fayda var.
amacım kimseye laf sokmak,had bildirmek vs değil zaten,
tekrar yazayım,
insanlara yol göstermeye çaışıren,akıl verirken,terbiyesizce,üslubu hiçe sayarak konuşamazsınız.
konuşursanız eleştirilere açık olacaksınız.
Valla şeytan diyor hazır davalara bulaşmışlen burdaki hakaret edenleri de aradan çıkarıver :)İroni yapmış bunu anlamıyor musunuz gerçekten? Konu sahibine sümük bile demiş. Boşanması gerektiğinin hepimiz farkındayız çok geç bile kalmış özellikle çocukları için ancak bu kadar hadsizce yorum yazmaya kimsenin hakkı yok. Konu sahibine yazılan onlarca hakaret var illa duyar kasacaksanız iki tarafada kasın ki anlamı olsun.
Adam çekişmeli dava açtı. Ben anlaşmaya yanaşmadım 10 senedir kavga ediyorum zaten 3 sene de hakim karşısında edeyim dedim.Eğer bu adamdan intikam almak istiyorsan önce hukuki olarak ne alabiliyorsun al. Önce senden kurtulmak için ne istiyorsan verse bile sonradan çokkk zoruna gidecek bu verdikleri. O yüzden mutlaka al ne alabiliyorsan. Diğer taraftan kendi hayatına yatırım yap kendine odaklan. Sen onsuz yapamayacağına kendini o kadar inandırmış ve ona bunu o kadar hissettirmişsin ki değerin kalmamış.
Meselenin hak hukuk ya da çocuklar olmadığı o kadar belli ki. Ne kadar evli kalırsak o kadar kârdır diyosun. Kendine yazık ediyosun eninde sonunda o boşanma gerçekleşecek süreci bu kadar zorlaştırmanın bi anlamı var mı? Bu kavgayı ne kadar hızlı bitirirsen kendini toparlaman o kadar kolay olur ama seninki kuru inat.Adam çekişmeli dava açtı. Ben anlaşmaya yanaşmadım 10 senedir kavga ediyorum zaten 3 sene de hakim karşısında edeyim dedim.
Hayır hak yerini bulsun diyorum. Anlaşıp para pul alıp hayatıma devam etmek benim duruşum değil. Bunca sene uğradığım haksızlıkları, yürek acılarını tek celsede kapatıp gitmeyeceğim. Çocuklar da o baba müsveddesi ile ne kadar az görüşürlerse o kadar iyidir. Genel ahlakları açısından.Meselenin hak hukuk ya da çocuklar olmadığı o kadar belli ki. Ne kadar evli kalırsak o kadar kârdır diyosun.
Dedim ya kuru inat. Uzun vadede sen zararlı çıkacaksın bunu öngöremiyor musun gerçekten? Senin duruşun bu olsaydı keşke en azından adamın gözünde az da olsa gururlu kadın imajın olurdu. Şimdi senden yaka silken bi daha adını dahi duymak istemeyecek bi adam olacak karşında. Böylesi daha kötü bence. Bunca sene mevzuyu uzatan bile bile haksızlığa uğrayan sensin. Adam gönlünü eğliyo senin yapacağın hiçbir hamle ona engel ya da mutsuzluğuna sebep değil. Dediğim gibi nihayetinde boşanma olacak zaten bu zamana kadar bekleyen adam bunu da beklerHayır hak yerini bulsun diyorum. Anlaşıp para pul alıp hayatıma devam etmek benim duruşum değil. Bunca sene uğradığım haksızlıkları, yürek acılarını tek celsede kapatıp gitmeyeceğim. Çocuklar da o baba müsveddesi ile ne kadar az görüşürlerse o kadar iyidir. Genel ahlakları açısından.
10 senene yazık olmuş kendine hiç acimamissin valla. Giden zaman geri gelmeyecek.Adam çekişmeli dava açtı. Ben anlaşmaya yanaşmadım 10 senedir kavga ediyorum zaten 3 sene de hakim karşısında edeyim dedim.
Size laf anlatmak dünyanın en zor işi, bir konuda ailenize hak vermemek mümkün değil, bişey bildiklerinden bu kadar üstünüze gidiyorlarmış demek ki. Ne oldu kızınız baba diye ölüyordu, en büyük sorununuz oydu, çok önemsiyordunuz onun fikrini, şimdi ne değişti? Anlattığınız kız çocuğu babamı sen dışa ittin şimdi de bizden uzaklaştırıyorsun diye suçlamayacak mı sizi? Biz de nasıl safın tekiysek sayfa sayfa çocuklar konusunda içiniz rahat etsin diye uğraşıyoruz, adam yıllarca itti kaktı, aşağıladı, elinin tersiyle bile dokunmadı, bişey yerine koymadı, saygı duymadı duydurmadı, şimdi ağlaya zırlaya geri gelmedi ya düşman oldu. Dokunsak yıkılacak haldeydiniz birden enerji geldi maşallah, 3 yıl uğraşacakmış, hadi gidin uğraşın bakalım elinizde avcunuzdakini de avukat yesin, ne olacak. Zaten 3 yıl sonra alabileceğiniz şeyleri verecekti kendi eliyle, hayatını yaşamak derseniz de zaten adam şu an yaşıyor, tek sıkıntı çeken sizsiniz, bu kuru inat sizde olduktan sonra hep siz olacaksınız.Hayır hak yerini bulsun diyorum. Anlaşıp para pul alıp hayatıma devam etmek benim duruşum değil. Bunca sene uğradığım haksızlıkları, yürek acılarını tek celsede kapatıp gitmeyeceğim. Çocuklar da o baba müsveddesi ile ne kadar az görüşürlerse o kadar iyidir. Genel ahlakları açısından.
Eninde sonunda boşanacaksınız bari maddi anlaşmayla hakkınızı alsaydınız.Hayır hak yerini bulsun diyorum. Anlaşıp para pul alıp hayatıma devam etmek benim duruşum değil. Bunca sene uğradığım haksızlıkları, yürek acılarını tek celsede kapatıp gitmeyeceğim. Çocuklar da o baba müsveddesi ile ne kadar az görüşürlerse o kadar iyidir. Genel ahlakları açısından.
Çekişmeli açarken attığı iftiraları görmediniz. Ben de hala saf, yok kıyamaz, açamaz, biraz daha bekleyelim belki döner fln diyordum, dava dilekçesini gördüm nutkum tutuldu çok ağır iftiralar var. O yüzden enerji geldi, uğraşacağım şrfsz ile.Size laf anlatmak dünyanın en zor işi, bir konuda ailenize hak vermemek mümkün değil, bişey bildiklerinden bu kadar üstünüze gidiyorlarmış demek ki. Ne oldu kızınız baba diye ölüyordu, en büyük sorununuz oydu, çok önemsiyordunuz onun fikrini, şimdi ne değişti? Anlattığınız kız çocuğu babamı sen dışa ittin şimdi de bizden uzaklaştırıyorsun diye suçlamayacak mı sizi? Biz de nasıl safın tekiysek sayfa sayfa çocuklar konusunda içiniz rahat etsin diye uğraşıyoruz, adam yıllarca itti kaktı, aşağıladı, elinin tersiyle bile dokunmadı, bişey yerine koymadı, saygı duymadı duydurmadı, şimdi ağlaya zırlaya geri gelmedi ya düşman oldu. Dokunsak yıkılacak haldeydiniz birden enerji geldi maşallah, 3 yıl uğraşacakmış, hadi gidin uğraşın bakalım elinizde avcunuzdakini de avukat yesin, ne olacak. Zaten 3 yıl sonra alabileceğiniz şeyleri verecekti kendi eliyle, hayatını yaşamak derseniz de zaten adam şu an yaşıyor, tek sıkıntı çeken sizsiniz, bu kuru inat sizde olduktan sonra hep siz olacaksınız.
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz konuya.Hayır hak yerini bulsun diyorum. Anlaşıp para pul alıp hayatıma devam etmek benim duruşum değil. Bunca sene uğradığım haksızlıkları, yürek acılarını tek celsede kapatıp gitmeyeceğim. Çocuklar da o baba müsveddesi ile ne kadar az görüşürlerse o kadar iyidir. Genel ahlakları açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?