5 yıl öncesi için mi kavga edeceksiniz. 3 yıldır sende acıkmış sen bile merak edip silmemissin. O da unutmuştur. Boşu boşuna huzur kaçırmaya yer aramayın.Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Sizinle birlikte iken konuşmuş falan sandım.Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Bir tedavi olsan iyi olurMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Adamın geçmişi sonuçta bu kadar kızacak, sinir çıkaracak ne var. Dikkat et de adam senden sinirini çıkarmasınMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Yani adam gözünüze sokmamış al oku diye , orada durduğunu bilen adam o kadar rahat size şifre vermez unutmuştur yalandan geçmiş gitmiş şeyin kavgasını çıkarmayın benceMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Bosan bence bu gerçekle yaşayamazsin. Ne demek senden önceki sevgilisiyle mesajlasmasini bırakması.Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Bu seninle alakali oldugunu düsünmüyorum bu kadar kizmanizda cok absürt bi durum! Adamin gecmis hayati sen yokken hele hele o kadar naneleri seni ilgilendirmez. Gecmis gecmiste olan birsey. Sen suan beraber gecirdigin sürecinde iliskiye odaklanMerhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?