Kocamın benden önceki eski sevgilisi ile olan yazışmasını gördüm

Pera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
108
43
98
Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir oldum . Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Not: mesaj içeriğine kızmadım sadece silmemiş olmasına kızdım. Uzatmadım konuyu geçtik

Son düzenleme:
Bir insan 5 yil onceki mesajlari nasil silmez yahu
Ilginc geldi
Hani 3 4 ay onceki msjlar desen anlarim da 5 yil cok fazla bi süre
Öte yandan gecmis gitmis birsey
Kizsaniz da profilini duzenlemedigi icin kizin en fazla

5 yıl öncesi için mi kavga edeceksiniz. 3 yıldır sende acıkmış sen bile merak edip silmemissin. O da unutmuştur. Boşu boşuna huzur kaçırmaya yer aramayın.

Sizinle birlikte iken konuşmuş falan sandım.
Her şeye burnunuzu sokmasanız mı acaba?

Bir tedavi olsan iyi olur
Bir de insanların özel hayatına saygın olsa o da iyi olur

Adamın geçmişi sonuçta bu kadar kızacak, sinir çıkaracak ne var. Dikkat et de adam senden sinirini çıkarmasın

Instagramda karşıdaki kişi eşinizi engelleyip sonra engeli açtıysa mesajlar geri geliyor bir de mesajları silse bile hesabı dondurup geri açtığında da geri geldiği oluyor ben yaşadım bu son dediğimi. Bence çok önemsiz bir konu eğer sizden önce olan yazışmalarsa önemsemeyin. Hatta keşke okuduğunuzu bile belli etmeseydiniz ama söylemişsiniz en azından uzatmayın derim. Geçmiş sonuçta

5 yıl önce konuşmuş olduğu mesajların hesabını mı soracaksınız?

Bence uygulamanın sizin telefonda olması bile sıkıntılı ne münasebet siz girip bakıyorsunuz, erkek erkeğe de girip iki mesaj atamayacaklar mı?

Ayrıca siz niye daha önce farketmediniz?
Dikkat etmemiştir ne var bunda.

Şuan eşiniz olsa da 5 yıl önceki mesajları didik didik edip okumakta saygısızlık.

Baştan aşağı adamın tüm özelini ihlal etmişsiniz.
Evli olunca hiç nefes alma hakkı ya da ayrı alan açmıyor musunuz ?

Yani adam gözünüze sokmamış al oku diye , orada durduğunu bilen adam o kadar rahat size şifre vermez unutmuştur yalandan geçmiş gitmiş şeyin kavgasını çıkarmayın bence

Bosan bence bu gerçekle yaşayamazsin. Ne demek senden önceki sevgilisiyle mesajlasmasini bırakması.

Bu seninle alakali oldugunu düsünmüyorum bu kadar kizmanizda cok absürt bi durum! Adamin gecmis hayati sen yokken hele hele o kadar naneleri seni ilgilendirmez. Gecmis gecmiste olan birsey. Sen suan beraber gecirdigin sürecinde iliskiye odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…