- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Onun mesajları duruyor diye geçmişi kızılacak bir şey oluyor ama sizinkiler silindi diye yok oluyor. Hmmm tmm. Kocanızda hata var. Ne diye veriyor ki şifrelerini. Boşanın bence. Adama da yazık.Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
5 sene önceki konuşmalar için gerçekten kavga mı çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Allah adama yardım etsin.Merhaba eşimle 3 yıldır evliyiz ama bazı sebeplerden ötürü bir araya gelemedik (vize) 4 aydır birlikte yaşıyoruz nişanlılık döneminden beri instgramı benim de telim de açık bana karşı çok şeffaf ama ben dm kutusuna girip bakmadım yani baktım ama sonuna kadar gitmedim bugün canım sıkıldı bakayım dedim ve 5 yıl önceki eski sevgilsi ile olan yazışmaları okudum hepsini. Ve başka kızlarla olan dlört mesajlarını (normal düzeyde bi konuşma )arayıp kızdım niye silmedim neden sakladın diye ben herşeyi sildiğimi sanıyordum neden okuyup canını sıktın geçmişte kaldı felan dedi ama benim de feçmişim var ben tozunu bile bırakmadım mesajları okuyunca canım çok sıkıldı sinir küpüne döndüm şuan evde eve gelince ayrı bi sinirimi çıkaracam ondan. Dışardan bi göz olarak siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ne yapmalıyım:/
Bi insanı hayatından çıkardıysan ve ciddi bi ilişki içine girdiysen hele ki evlendiysen eskiye dair ne varsa silinir yok edilir. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum . Ne yapsaydım aferim sakladığın iyi olmuş mu deseydim !Onun mesajları duruyor diye geçmişi kızılacak bir şey oluyor ama sizinkiler silindi diye yok oluyor. Hmmm tmm. Kocanızda hata var. Ne diye veriyor ki şifrelerini. Boşanın bence. Adama da yazık.
Yaptığın yorumdan karakterini az buçuk belli etmişsin adamı aldattım yada adamın başını eğecek bişey de yapmadım çok aşık çok seviyor ben de öyle seven insanım böyle bir durum karşısında kırılacağını anlamayacak kadar boşsunuz tıpkı yprumlarınız gibiOnun mesajları duruyor diye geçmişi kızılacak bir şey oluyor ama sizinkiler silindi diye yok oluyor. Hmmm tmm. Kocanızda hata var. Ne diye veriyor ki şifrelerini. Boşanın bence. Adama da yazık.
Adama neden yardım atain Allah ! Siz ne kullanıyorsunuz ya kafaya bal! Allah bence size akıl fikir versin. Her boku da sineye çekmeyin bi gün çok kötü sınanırsınız !5 sene önceki konuşmalar için gerçekten kavga mı çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Allah adama yardım etsin.
Eski sevgilimden ayrıldığımda tüm konuşmaları maille kendime göndermişim. Evlendim, başka mail ararken bu çıktı karşıma. Maili göndermemin üstünden herhalde 8 sene geçmiştir. Hatırlamıyorum bile mailimde olduğunu. Ee noldu şimdi?Bi insanı hayatından çıkardıysan ve ciddi bi ilişki içine girdiysen hele ki evlendiysen eskiye dair ne varsa silinir yok edilir. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum . Ne yapsaydım aferim sakladığın iyi olmuş mu deseydim !
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim yukarıda yorum yapan kişiler gibi kara kalpli ön yargılı düşünmediniz. Ben eşimi çok seviyorum o da öyle. Mesajları açıp açmama konusunda 10 dk düşündüm ama daynamadım okudum ve moralim ister istemez bozuldu geçmişine değil neden silmediğine takıldım sadeceSahsi fikrim: kimse bunlari okusa ne kadar da bitmis olsa hoslanmaz. Ben bastan benden önce olanlari okumazdim. Esinizin baska benzer hatalari yoksa gercekten görmedigini veya unuttugunu varsayarim. Kavga cikartip huzurunuzu bozmayin derim. Böyle seyler konusup halledilebilinir konular.
Evet bitmiş gitmiş sadece görünce neden silmediğine takıldım empati yapsalar aynı durumda bi erkek daha kötü tepki gösterebilsi ben sadece neden silmedin diye kızdımSizden önce olmuş bitmiş adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ego tatmini yaşatmayın. Sonra bir yerleri kalkıyor bunların. İndirmek için de ayrı konu açarsınız.
İnan alakası bile yok. Görünce sessiz kalıp tepkisiz kalacak birileri olacağını sanmıyorumSıkılmışsınız. Macera arıyorsunuz
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim yukarıda yorum yapan kişiler gibi kara kalpli ön yargılı düşünmediniz. Ben eşimi çok seviyorum o da öyle. Mesajları açıp açmama konusunda 10 dk düşündüm ama daynamadım okudum ve moralim ister istemez bozuldu geçmişine değil neden silmediğine takıldım sadece
Canım sen iyi anlamadın sanırım geçmişine bişey dediğim yok. Mesajları silmemek geçmişi şuana taşımaktır bi nevi ben ona takıldım sadeceBu seninle alakali oldugunu düsünmüyorum bu kadar kizmanizda cok absürt bi durum! Adamin gecmis hayati sen yokken hele hele o kadar naneleri seni ilgilendirmez. Gecmis gecmiste olan birsey. Sen suan beraber gecirdigin sürecinde iliskiye odaklan
Kesinlikle öyle. Çok uzatmadım zatenIste insan kiskaninca icine kücük seytanciklar kacabiliyor ve ilk akliniza belki "unutmak istemedigi icin silmedi" diye gelmistir. Olabilir. Dedigim gibi sahsen bastan okumazdim, cünkü her iliskinin bir mahremiyeti var birde duygusal olarak bazen herseyi de bilmemek daha iyi. Dedigim gibi esinize bu konularda güveniyorsaniz hic kavga edip huzurunuzu kacirmayin. Herkesin bir gecmisi var ama önemli olan bugün
Tatlım ben yazdığı şeylere takılmadım nerenizle okuyorsunuz acaba ! Silmediğine takıldım sadece.E adam 5 yıl önceki sevgilisine aşk dolu şeyler diyecek Allah belanı versin mi diyecek simdi o aşk dolu şeylere sinirlenip adamla kavga edeceksen bi 5 sene sonra mazi olduğunda sen de hiç ağlama ergenlik.cagi bitmeden evlenmeyin yav
Birincisi benim kocam sana ne ! İkincisi olayı bi tarafından anlamışsın erkek erkeğe olan mesajlarına bakmam adı yazdığı için baktım üçüncüsü zorla değil kendi istwğiyle verdi şimdi çemkirmeni başkasına yağ hadii by5 yıl önce konuşmuş olduğu mesajların hesabını mı soracaksınız?
Bence uygulamanın sizin telefonda olması bile sıkıntılı ne münasebet siz girip bakıyorsunuz, erkek erkeğe de girip iki mesaj atamayacaklar mı?
Ayrıca siz niye daha önce farketmediniz?
Dikkat etmemiştir ne var bunda.
Şuan eşiniz olsa da 5 yıl önceki mesajları didik didik edip okumakta saygısızlık.
Baştan aşağı adamın tüm özelini ihlal etmişsiniz.
Evli olunca hiç nefes alma hakkı ya da ayrı alan açmıyor musunuz ?
Ha hahah çok mu komiksin senBosan bence bu gerçekle yaşayamazsin. Ne demek senden önceki sevgilisiyle mesajlasmasini bırakması.
Kızdım biraz sonra uzatmadım zaten. Sakin de kalamazdım sonuçtaYani adam gözünüze sokmamış al oku diye , orada durduğunu bilen adam o kadar rahat size şifre vermez unutmuştur yalandan geçmiş gitmiş şeyin kavgasını çıkarmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?