Kocamın benden önceki eski sevgilisi ile olan yazışmasını gördüm

Eve gidince sinirini çıkart !Ne yapacaksın falakaya mı yatıracaksın?Böyle saçma sapan olaylarla karşınızda ki insanları bıktırmakta başka birşey yapmazsınız haberiniz olsun

Unutmuştur, aklına gelmemiştir belki.
Benim de başıma geldi böyle bir şey. Instagram kullandığım zaman eşim, eski sevgilimin yazdıklarını görmüş, o da bana sordu. Niye hâlâ saklıyorsun diye
Saklamadım ki, unuttum sadece. Farkında bile değildim. Eşimin tadı kaçtı, ben de yanlış anlaşıldığım için üzüldüm ama sonra konuştuk anlaştık. Bu yüzden tartışmayın lütfen.
Gerçekten unutmuştur üzerinden çok zaman geçmiş.

Onun mesajları duruyor diye geçmişi kızılacak bir şey oluyor ama sizinkiler silindi diye yok oluyor. Hmmm tmm. Kocanızda hata var. Ne diye veriyor ki şifrelerini. Boşanın bence. Adama da yazık.

5 sene önceki konuşmalar için gerçekten kavga mı çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Allah adama yardım etsin.

Onun mesajları duruyor diye geçmişi kızılacak bir şey oluyor ama sizinkiler silindi diye yok oluyor. Hmmm tmm. Kocanızda hata var. Ne diye veriyor ki şifrelerini. Boşanın bence. Adama da yazık.
Bi insanı hayatından çıkardıysan ve ciddi bi ilişki içine girdiysen hele ki evlendiysen eskiye dair ne varsa silinir yok edilir. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum . Ne yapsaydım aferim sakladığın iyi olmuş mu deseydim !

Yaptığın yorumdan karakterini az buçuk belli etmişsin adamı aldattım yada adamın başını eğecek bişey de yapmadım çok aşık çok seviyor ben de öyle seven insanım böyle bir durum karşısında kırılacağını anlamayacak kadar boşsunuz tıpkı yprumlarınız gibi

5 sene önceki konuşmalar için gerçekten kavga mı çıkarmayı düşünüyorsunuz ? Allah adama yardım etsin.
Adama neden yardım atain Allah ! Siz ne kullanıyorsunuz ya kafaya bal! Allah bence size akıl fikir versin. Her boku da sineye çekmeyin bi gün çok kötü sınanırsınız !

Eski sevgilimden ayrıldığımda tüm konuşmaları maille kendime göndermişim. Evlendim, başka mail ararken bu çıktı karşıma. Maili göndermemin üstünden herhalde 8 sene geçmiştir. Hatırlamıyorum bile mailimde olduğunu. Ee noldu şimdi?

Sahsi fikrim: kimse bunlari okusa ne kadar da bitmis olsa hoslanmaz. Ben bastan benden önce olanlari okumazdim. Esinizin baska benzer hatalari yoksa gercekten görmedigini veya unuttugunu varsayarim. Kavga cikartip huzurunuzu bozmayin derim. Böyle seyler konusup halledilebilinir konular.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim yukarıda yorum yapan kişiler gibi kara kalpli ön yargılı düşünmediniz. Ben eşimi çok seviyorum o da öyle. Mesajları açıp açmama konusunda 10 dk düşündüm ama daynamadım okudum ve moralim ister istemez bozuldu geçmişine değil neden silmediğine takıldım sadece

Sizden önce olmuş bitmiş adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Ego tatmini yaşatmayın. Sonra bir yerleri kalkıyor bunların. İndirmek için de ayrı konu açarsınız.
Evet bitmiş gitmiş sadece görünce neden silmediğine takıldım empati yapsalar aynı durumda bi erkek daha kötü tepki gösterebilsi ben sadece neden silmedin diye kızdım

Iste insan kiskaninca icine kücük seytanciklar kacabiliyor ve ilk akliniza belki "unutmak istemedigi icin silmedi" diye gelmistir. Olabilir. Dedigim gibi sahsen bastan okumazdim, cünkü her iliskinin bir mahremiyeti var birde duygusal olarak bazen herseyi de bilmemek daha iyi. Dedigim gibi esinize bu konularda güveniyorsaniz hic kavga edip huzurunuzu kacirmayin. Herkesin bir gecmisi var ama önemli olan bugün

Canım sen iyi anlamadın sanırım geçmişine bişey dediğim yok. Mesajları silmemek geçmişi şuana taşımaktır bi nevi ben ona takıldım sadece

Kesinlikle öyle. Çok uzatmadım zaten

Tatlım ben yazdığı şeylere takılmadım nerenizle okuyorsunuz acaba ! Silmediğine takıldım sadece.

Birincisi benim kocam sana ne ! İkincisi olayı bi tarafından anlamışsın erkek erkeğe olan mesajlarına bakmam adı yazdığı için baktım üçüncüsü zorla değil kendi istwğiyle verdi şimdi çemkirmeni başkasına yağ hadii by

Yani adam gözünüze sokmamış al oku diye , orada durduğunu bilen adam o kadar rahat size şifre vermez unutmuştur yalandan geçmiş gitmiş şeyin kavgasını çıkarmayın bence
Kızdım biraz sonra uzatmadım zaten. Sakin de kalamazdım sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…