resmen benim durumumu anlatıyorsunuz, ben sizi çok iyi anlıyorum böyle durumlarda benimde migrenim tutar ve elimi kaldıracak halim kalmaz.buna benzer pekçok durum yaşadım inanın.bırakayım utansın diyorsun ama hiç utanmıyorlar sanki her şey harikaymış gibi davranıp insanı iyice çileden çıkarıyorlar.arkadaşlar çalışmaya hemen başla demişler ki iyiliğiniz için söylüyorlar biliyorum ama ben çalışıyorum şuanda hiçbir faydası yok.gene hesap soruyor, gene bir yere çıkınca şuradan bir şey yiyelim demeye çekiniyorum çünkü başlıyor benim çok savurgan olduğumdan, tek tek hesabını soruyor giden paranın, iki lira ne oldu diye sorduğu bile oldu verdiğim hesaptaki iki lira eksik çıkınca.aynen seninki gibi kendine araba aldı onun taksidini ödüyor, eski karısını nafaka veriyor, sigarası yol parası var geçen yıl aldığı teli beğenmeyip bu yıl tekrar tel taksidine girdi.maaşından ancak üç yüz lira kalıyor eve harcanacak.diğer tüm giderler bende ama genede çıngar çıkarıp tek tek hesap soruyor falan filan.bugün bizde kavga ettik para konusundan, bir sürü saydı gitti.hatta en son 4 liraya tost mu olur iki liraya tost bile dedi sen düşün.yav ne dolmuşum