- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Annemin gelmesini istemiyorum. Bunu ona nasıl derimSorunuzu tam anlamadim
Tel sebebi corona.Bence bu kocanızın düşüncesizliği değil daha 2 aylık olcak olan bir bebek ve doğum yapalı çok uzun süre olmayan bir eş var yardımcın olsun istemiştir yanında olsun sana destek olsun istemiştir bence asıl soru siz annenizi neden istemiyorsunuz ?
Neden mi,sebep virus olabilir miBence bu kocanızın düşüncesizliği değil daha 2 aylık olcak olan bir bebek ve doğum yapalı çok uzun süre olmayan bir eş var yardımcın olsun istemiştir yanında olsun sana destek olsun istemiştir bence asıl soru siz annenizi neden istemiyorsunuz ?
Ya annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.Onun icin tehlikeli olabilecegini,sizin de eger boyle bir durum olmasa cok sevineceginizi fakat simdi dikkatli olma zamani oldugunu soyleyebilirsiniz.
Esiniz de izguzarlik yapmis,insan bir danisir
Anneniz marsta mi yasiyorYa annem tansiyon hastası. Taktı mı takar,kurar kafasında, üzülür ve hemen tansiyona vuruyor. Şöyle güzel bir bahane üretmek lazım, yalan da olsa.
Annem gelmek için dünden razı zaten.
Evet,eşimin işgüzarlığı malesef
Çok haklısınız ama bir küsmesi var dillere destan. Her şeyin farkında ama cocugu görmek için bu durumları görmezden geliyor. Hastalıklı boyutta seviyor belki bebegimi bilmiyorum. Hee gün görüntülü konuşuyoruz defalarca, sadece bebek için.Anneniz marsta mi yasiyor
Bahane mi lazim,gerceklerden ornek verin,ornegin ölüm
Hak veriyorum bende kendi annemi bu yüzden 1 aydır görmüyorum ama yakın mesafesinizdir toplu taşıma vs olmadan gelecektir mantığıyla düşündüğüm geldiğinde de dışarı çıkmayacağınızı düşündüğüm için sordum. Biz 10 DKlık mesafede olmamıza rağmen bizde görüşmüyoruz oğlum 23 aylık benim annemde resmen oğluma aşık günde milyonlarca görüntülü arayıp sadece oğlumla konuşuyor beni bile istemiyor düşününTel sebebi corona.
Benim annem de öyle. Brni istemiyor redmen. Varsa yoksa oğlum. Onlarca resim, video ve görüntülü konuşma. Yakın ama bence yine de risk. Bence şu dönemde hepimiz çok dikkatli olmalıyız. Tek kalmak brnim için de zor olacak günlerce, hatta belki bir hafta ama dişimizi sıkmak zorundayız. Annem kaç kez geleyim dedi reddettim. Şimdi eşim onu çık heveslendirdi. Nasıl söylerim bilmiyorum. Çok üzülecek ve küsecekHak veriyorum bende kendi annemi bu yüzden 1 aydır görmüyorum ama yakın mesafesinizdir toplu taşıma vs olmadan gelecektir mantığıyla düşündüğüm geldiğinde de dışarı çıkmayacağınızı düşündüğüm için sordum. Biz 10 DKlık mesafede olmamıza rağmen bizde görüşmüyoruz oğlum 23 aylık benim annemde resmen oğluma aşık günde milyonlarca görüntülü arayıp sadece oğlumla konuşuyor beni bile istemiyor düşünün
Ahhahhah,evet ya anne nedirki bosver yeeeeaaaaGelsin işte annen neden istemiyorsun ki
Millet annesini ister gelsin diye eşin doğru bişey yapmış bence
Annen nerde kalıyor aynı şehirdemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?