- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
şu an eşiniz nerde? bence gidin ona koala gibi sarılın "sen benimsin" dercesine :) emin olun bu siniriniz hafifleyecek, ben olsam öyle yapardımŞaka falan acayip kıskandım
Şaka falan acayip kıskandım
Bizim ciddi şekılde aramız acıldışu an eşiniz nerde? bence gidin ona koala gibi sarılın "sen benimsin" dercesine :) emin olun bu siniriniz hafifleyecek, ben olsam öyle yapardım
ne olacak ki gidip sarılıp uyusan o da hissedip uzatmayacak hiç, bence bu yüzden eşinle aranı açmak bu küskünlüğü uzatmak hata olur.Bizim ciddi şekılde aramız acıldı
Kıza cazlamam gereken noktada yapmadım ve esıme parladım cahillik edip
Şuan benımle soguk bir durum içinde gıttı uyudu
Trıp atıyor bana kincidir birazne olacak ki gidip sarılıp uyusan o da hissedip uzatmayacak hiç, bence bu yüzden eşinle aranı açmak bu küskünlüğü uzatmak hata olur.
Amın cumlemızın inşallahBurda size abuk subuk yorum yapan kişiyi "göz ardı et/tiğim için görmedim ne saçmaladığını yine
Benim konumda da konuyla alakası olmayan yorum yapmış boş boş konuşmuştu
Bu kişiler evlerinde mutsuz olup
Hiç sevilmemiş
Burada ki Hatunlara sararak egosunu tatmin eden tipler
Siz buraya sakinleşmek dertleşmek için geldiniz
Bazı kendini bilmezler sizi daha çok sinir etmiş
Bu düşünceden dolayı ban yersem de HİÇ UMRUMDA OLMAZ
Konu sahibi sonuna kadar haklısınız düşüncelerinizin
O yelloz esasında tam dayaklık
Tek hatanız eşinize çıkışmanız
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Amın cumlemızın inşallah
Ben burada kocam acayıp yakışıklı modunda degılım zaten konum dertlesmek ama dedıgınız gıbı hayatında hıcbır sekılde mutlulugu yakakayamayan insanlar karsındakını kırarsa mutlu olabıleegınj zannedıyor .
Zaman zaman hatta cokcs yapıyorum bende bunu .
Kızıyorum kendıme cogunlukla .
Ama bu konuda ben kendımce dogru olan neyse onu yaptım o masada .
Kocama parlamsm ayrı bır yanlıstı o ayrı
Tesekkur ederım öyle yapıcam :)O zaman en kısa zamanda aranızdaki tatsızlığın son bulması dileğiyle
Bence de gidip sarılıp uyuyun
Sabaha herşey normale döner
İyi geceler
bence ben her zaman şansımı denerimden kasıt evli nişanlı sevgilili vs değilse şansımı denerim demek istemiştirBen her zaman için sasımı denerım dıyen kadına nasıl bır cumle sarfetmeyı dusunursunyz .
Geniş insana alın tapu gosterın bana ne der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?