Kocamın fotografını çekmiş

Şaka falan acayip kıskandım

Canım o belli zaten, tabiki kıskanman gayet normal. Ama sen genede bu tarz şeyleri eve yansıtmamaya çalış derim.Bu tarz şeylerden çok rahatsız olurum aslında.Tutar kızın ar damarı çatlaktır eşini rahatsız eder, töbe eşinde şeytana uyar.Takıntı haline getirme yani ağzının payını vermişin bitmiş kendini hiç ama hiç doldurma bu tarz konularda.

Fotograf cekmesini bir sekilde anlarim o zaman evli oldugunu bilmiyordu esinizin ama evli oldugunu ogrendikten sonra sansimi her sekilde denerim lafi ahlaksizca olmus. Kusura bakmayin, bilmiyordum fotografi da simdi siliyorum deyip masadan ayrilabilirdi. Allah islah eylesin.

şu an eşiniz nerde? bence gidin ona koala gibi sarılın "sen benimsin" dercesine :) emin olun bu siniriniz hafifleyecek, ben olsam öyle yapardım
Bizim ciddi şekılde aramız acıldı
Kıza cazlamam gereken noktada yapmadım ve esıme parladım cahillik edip
Şuan benımle soguk bir durum içinde gıttı uyudu

Bizim ciddi şekılde aramız acıldı
Kıza cazlamam gereken noktada yapmadım ve esıme parladım cahillik edip
Şuan benımle soguk bir durum içinde gıttı uyudu
ne olacak ki gidip sarılıp uyusan o da hissedip uzatmayacak hiç, bence bu yüzden eşinle aranı açmak bu küskünlüğü uzatmak hata olur.

Burda size abuk subuk yorum yapan kişiyi "göz ardı et/tiğim için görmedim ne saçmaladığını yine

Benim konumda da konuyla alakası olmayan yorum yapmış boş boş konuşmuştu

Bu kişiler evlerinde mutsuz olup
Hiç sevilmemiş
Burada ki Hatunlara sararak egosunu tatmin eden tipler

Siz buraya sakinleşmek dertleşmek için geldiniz
Bazı kendini bilmezler sizi daha çok sinir etmiş
Bu düşünceden dolayı ban yersem de HİÇ UMRUMDA OLMAZ

Konu sahibi sonuna kadar haklısınız düşüncelerinizin
O yelloz esasında tam dayaklık

Tek hatanız eşinize çıkışmanız
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Amın cumlemızın inşallah
Ben burada kocam acayıp yakışıklı modunda degılım zaten konum dertlesmek ama dedıgınız gıbı hayatında hıcbır sekılde mutlulugu yakakayamayan insanlar karsındakını kırarsa mutlu olabıleegınj zannedıyor .
Zaman zaman hatta cokcs yapıyorum bende bunu .
Kızıyorum kendıme cogunlukla .
Ama bu konuda ben kendımce dogru olan neyse onu yaptım o masada .
Kocama parlamsm ayrı bır yanlıstı o ayrı

O zaman en kısa zamanda aranızdaki tatsızlığın son bulması dileğiyle

Bence de gidip sarılıp uyuyun
Sabaha herşey normale döner

İyi geceler

Ben olsam o telefonu alır, bir güzel siler şimdi naş derdim. Sinirlenmemek elde değil.

Ancak bir konuyu da vurgulamak istiyorum, neden çoğu konunuz falanca şunu yaptı lafını koydum ama şöyle sinir oldum türünde? Nickinizde hep böyle konulara denk geliyorum sanırım.

Iide bilmiyomuski evli oldugunu...sansimi her zmn denerim lafi daha itici bence... evli olsada mi yani?

Şimdiki nesil hep böyle anlikal hayal kuruyor ve sadece kendini düşünüyor bu nedir ya Allah hidayet versin

Cok sakin kalmissin canim :) senin yerinde olsaydim sac saca bas basa girerdim :) biri benim esimi begendigini soylicek, üstüne birde foto cekecek? Ee.. bende, o benim sansina kus diyecegim! Oylemi? Yok oyle bir dunya

neden susturdun ki arkadaşını? çok garip davranmışsın. kız gelmiş açık açık söylemiş beğenisini, arkadaşın eşi o dediğinde boşatıcam ben evlenicem dememiş ki.. gereksiz kurnazlık yapayım derken kendi canını sıkmışsın. girme böyle küçük hesaplara...

bugün herkes bir acayip anacıgım şöyle güzel yolmalık bir kızmış hani.

Iyi dayanmissin gercekten evet evli oldugu anlinda yazmiyor ama ben esimin fotosunu biri cekse yolarim onu. Zaten cok kiskancimmm ben hic gelemem böyle seyleri.

Ben her zaman için sasımı denerım dıyen kadına nasıl bır cumle sarfetmeyı dusunursunyz .
Geniş insana alın tapu gosterın bana ne der
bence ben her zaman şansımı denerimden kasıt evli nişanlı sevgilili vs değilse şansımı denerim demek istemiştir

kusura bakmayın kendiniz kaşınmışsınız bide adama yüklenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…