Sonunda benı anlayan bırı cıktı , tesekkur ederım size .Yav bu kızın dediğinin nesini anlamadınız? "Bi şansımı denerim belki evli değildir" dememiş ki, "ben her zaman için şansımı denerim" demiş. Bu cümle ilk cümleden öyle farklı ki, nasıl bu kadar saf düşünebiliyorsunuz? Bakın o cümledeki "her zaman için" şu anlama geliyor: "evli de olsa sevgilisi de olsa ben her şartta koşulda şansımı denerim"
Resmini çekmesi yanlış, ama anlaşılabilir. Hoşlanması da normal, ama şu cümleyi söyledikten sonra hiçbir masum tarafı kalmıyor kızın.
Konu sahibi şeyi merak ettim, siz eşiniz olduğunu söyleyince ne dedi ne cevap verdi yüz ifadesi nasıldı? Verdiği tepkiyi merak ettim.
Hadi öyle olsun:)Herkes klas bi sekilde alt edilmeyi hak etmiyor bence :)
Peki siz o benim eşim dediginizde ne cevap verdi bozuldu mu yoksa pişkin yüz ifadesine devam mı etti?Sonunda benı anlayan bırı cıktı , tesekkur ederım size .
Bende kımseyı durup dururken o.. Yerıne koymam .
Ben kocamdan sorumluyum eger bır halt yenırse ılk once kocamla hesaplaşırım cunku nıkahı altında oldugum ınsan esımdır karsıda kı sahıs degıl .
Ben esıyım demeden once belkı nısanlı, belkı evlı ve ya ılıskısı var yaptıgın dogru mu dedım fotograf ıcın .
Oda ben sansımı her zaman için denerım dedı ve bunu derken de dedıgınız gıbı masum bır durus cumle degıl alaycı bır ıfade vardı ve o sekılde soyledı bunu .
Yanı adam he dese bu kızın zerre arkadakı ınsanları dusunecegını sanmıyorum .
Ve bız hep eslı gıttık aramızda tek bır esı olmadan gelen yoktu az cok akıl sahobı ınsan konuyu acmadan önce bır bakar kac kısı var belkı bu adamında esı karısınısanlıso sevgılısı o ortamda dıye
Yanımda oturdugunu konustugumuzu ılla kı gordu o gun orada
Fotografjnı xcken ınsanın bunu gormeyecegını sanmıyorum
Kız zaten ilişkisi var mı yokmu diye sorgulamadıİyi de şansımı denerimi kadının ''evliyse naparsın'' demesinden sonra demiş.Buradan nasıl evli mi bekar mı öğrenirim anlamını çıkardınız hanımlar sizce de bir mantıksızlık yok mu şu diyalogda bu şekilde ?
Beni takmadı bilePeki siz o benim eşim dediginizde ne cevap verdi bozuldu mu yoksa pişkin yüz ifadesine devam mı etti?
Kız zaten ilişkisi var mı yokmu diye sorgulamadı
Direk kim diye sorguladı
Ben alttan altta dürttüğümde bile şansımı her zaman için denerim dedi
Ve bunu hala masumluk zannedenler var
Esine sakin bahsetme bu durumdan simdi durduk yere havalara girmesin ama kiz sirf inatlasmak icin bile olsa kancayi esine takabilir dikkatli ol derim nacizane ...Meraba kızlar çok gerginim dün geceden beri ..
Dün eşim ve bir kaç arkadaşı eşleri kahvaltıya gittik .
Gittiğimiz yer köy kahvaltısıydı , ip atlayanlar , top oynayanlar vs vs . Arkadaşın çocuğuda top oynamak istedi , eşlerimiz maç yapıyorlar o sıradada beş üniversteli kız arkadaş ip atlıyorlar . Kızlardan tekini arkadaşımın eşi tanıyormuş yakından , geldiler masamıza oturdular siyahlı olan kız bizimkileri göstererek " şurdaki siyahlıdan etkilendim kim neci falan " dedi .
Tam arkadaşım o yanımdaki arkadaşımın kocası diyecekti ki cimcikledim onu sus lafını bitirsin der gibi .
Kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor evli olduğunu bilmemesi normal buraya kadar sorun yok kızdığım şey ise eşimin resmini çekmiş olması .
Evet bildiğiniz kocamın fotografını çekmiş
O sırada susuyorum ama içim içimi yiyor
Bekliyorum döksün içini diye , telefonuna çektiğini gösterince belki evlidir nişanlıdır ilişkisi vardır yaptığın doğru mu ? dedim .
" Şansımı her zaman için denerim " dedi .
" Bende şansına küs çünkü o benim eşim ve bir şansın olacağını hiç sanmıyorum " dedim ve sonra masadan kalkmalarını söyledim
Hangi insan tanımadığı adamın fotografını ne niyetle çeker arkadaşlar ve sinirimi o kadar korumama rağmen son dakika ortam ısınınca resmi de sildirmeyi unuttum ama psikolojık olarak kıza cok taktım
Sabahtan beri sosyal medya hesaplarına bakıyorum.
Kafayı bozdum resmen
Evet konunun başındada bunu belirttımYa isterse dünyanın en masum insanı olsun,isterse şu diyalogların hiçbiri olmasın ''izinsiz fotoğraf çekmek'' bile mide bulandırıcı bana göre.
Varsa söylemek istediğin git söyle,internetin her bir köşesinde kaç kişinin izinsiz fotoğrafları dolaşıyor ''beğendim,komik buldum,rezil etmek istiyorum'' diye.İğrenç bir durum.Masum bulmuyorum ben.
Malesef ben eve kadar zor dayandımEsine sakin bahsetme bu durumdan simdi durduk yere havalara girmesin ama kiz sirf inatlasmak icin bile olsa kancayi esine takabilir dikkatli ol derim nacizane ...
Kiza esi olduğunu söyleyip masadan kalkmalarini isteyince tepkileri ne oldu, en cok onu merak ettim, sonrasini anlatmamissin..Bu arada konuyu sabota etmeye calışan , mevzuyu muhabbeti okula ve kız cocuklarına getırmeye çalışan ımsanlar zerre umurumda değil , niyetım ve gonlumdekınden ben haberdarım o yuzden boşuna karmaşayla uğraşıp yorulmayın yada yorulun , sizin tercihiniz
Kız benı takmadı o an ve yanındakılerle konusmaya calustı farklı konulardanKiza esi olduğunu söyleyip masadan kalkmalarini isteyince tepkileri ne oldu, en cok onu merak ettim, sonrasini anlatmamissin..
Ben cok kıskanc bır ınsanım ve bunu saklamıyorumBitiriş bomba olmuş! İçimin yağları eridi ben olsam sakin kalamazdım ama bu kadar güzel olmazdı cevap :)
Beni çirkef kavgaci bi insan zannetmenizi istemem. Cok sabirliyimdir. Her zaman nezaketimi korurum Ama zaman geçtikçe bunun hata oldugunu ve herkesin kibarliktan anlamadigini cok net anladim. Bazi insanlar bu dilden anliyor malesef ki :)Hadi öyle olsun:)
Gereken şeyi sana yakışan şekilde yapmışsın bırak bu saatten sonra azıcık ar damarı varsa o utansınBen cok kıskanc bır ınsanım ve bunu saklamıyorum
Sevıyorum asıgım kıskanıyorum yapacak bırseykm yok
Benı kocacımla suclayanlar var , suan kızın saclatı parmaklarımın arasında olurdu oyle olsa
Ama ben ne esıme o havayı vermemeyı tercih ettım o an nede huzuru bozmayı
Kalktilar mi bari?Kız benı takmadı o an ve yanındakılerle konusmaya calustı farklı konulardan
Bendr buzımkıler gelecek kalkın dedım
Bir iki bakındılar kalkmadan önce yanımdaki arkadaş oturun der dıye belkıKalktilar mi bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?