Kocamın fotografını çekmiş

Sonunda benı anlayan bırı cıktı , tesekkur ederım size .
Bende kımseyı durup dururken o.. Yerıne koymam .
Ben kocamdan sorumluyum eger bır halt yenırse ılk once kocamla hesaplaşırım cunku nıkahı altında oldugum ınsan esımdır karsıda kı sahıs degıl .
Ben esıyım demeden once belkı nısanlı, belkı evlı ve ya ılıskısı var yaptıgın dogru mu dedım fotograf ıcın .
Oda ben sansımı her zaman için denerım dedı ve bunu derken de dedıgınız gıbı masum bır durus cumle degıl alaycı bır ıfade vardı ve o sekılde soyledı bunu .
Yanı adam he dese bu kızın zerre arkadakı ınsanları dusunecegını sanmıyorum .
Ve bız hep eslı gıttık aramızda tek bır esı olmadan gelen yoktu az cok akıl sahobı ınsan konuyu acmadan önce bır bakar kac kısı var belkı bu adamında esı karısınısanlıso sevgılısı o ortamda dıye
Yanımda oturdugunu konustugumuzu ılla kı gordu o gun orada
Fotografjnı xcken ınsanın bunu gormeyecegını sanmıyorum

Bu arada konuyu sabota etmeye calışan , mevzuyu muhabbeti okula ve kız cocuklarına getırmeye çalışan ımsanlar zerre umurumda değil , niyetım ve gonlumdekınden ben haberdarım o yuzden boşuna karmaşayla uğraşıp yorulmayın yada yorulun , sizin tercihiniz

Peki siz o benim eşim dediginizde ne cevap verdi bozuldu mu yoksa pişkin yüz ifadesine devam mı etti?

Etkilenebilir evli olduğunu bilmeden, ama fotoğraf çekmek, tanımadığı insanlar içinde böyle rahat konuşmak filan.. garip.. ama kafaya takacak bi mesele yok, kızı niye sosyal medyada arıyorsun ki ne işine yarayacak..

Kız zaten ilişkisi var mı yokmu diye sorgulamadı
Direk kim diye sorguladı
Ben alttan altta dürttüğümde bile şansımı her zaman için denerim dedi
Ve bunu hala masumluk zannedenler var

Peki siz o benim eşim dediginizde ne cevap verdi bozuldu mu yoksa pişkin yüz ifadesine devam mı etti?
Beni takmadı bile
Yanındakilerle farklı konulara gırıp dutçymamıs gıbı yaptı bende masadan kalkarsanız sevınırım bızımkıler gelecek dedım
Kovdum yanı

Kız zaten ilişkisi var mı yokmu diye sorgulamadı
Direk kim diye sorguladı
Ben alttan altta dürttüğümde bile şansımı her zaman için denerim dedi
Ve bunu hala masumluk zannedenler var

Ya isterse dünyanın en masum insanı olsun,isterse şu diyalogların hiçbiri olmasın ''izinsiz fotoğraf çekmek'' bile mide bulandırıcı bana göre.

Varsa söylemek istediğin git söyle,internetin her bir köşesinde kaç kişinin izinsiz fotoğrafları dolaşıyor ''beğendim,komik buldum,rezil etmek istiyorum'' diye.İğrenç bir durum.Masum bulmuyorum ben.

Esine sakin bahsetme bu durumdan simdi durduk yere havalara girmesin ama kiz sirf inatlasmak icin bile olsa kancayi esine takabilir dikkatli ol derim nacizane ...

Evet konunun başındada bunu belirttım
Ama buradakı cogu arkadas hala hemen benım kocam nıye demedın dıyor , ben fırsat vermişim ..
Yahu kız ta yanımıza gelmeden önce cekmıs fotografı ben naaıl bır fırsat verdım kızın elıne burda ?
Onu gectım madem kım dıye merak edıp sormaya geldın fotograf cekmek ne demek sankı kocamı fıtografını gormesem tanımıcam

Esine sakin bahsetme bu durumdan simdi durduk yere havalara girmesin ama kiz sirf inatlasmak icin bile olsa kancayi esine takabilir dikkatli ol derim nacizane ...
Malesef ben eve kadar zor dayandım
Kucuk bır tartısma yasadık esımde gaberım yok ben ne yaptım dedı haklı olarak

Kiza esi olduğunu söyleyip masadan kalkmalarini isteyince tepkileri ne oldu, en cok onu merak ettim, sonrasini anlatmamissin..

Kiza esi olduğunu söyleyip masadan kalkmalarini isteyince tepkileri ne oldu, en cok onu merak ettim, sonrasini anlatmamissin..
Kız benı takmadı o an ve yanındakılerle konusmaya calustı farklı konulardan
Bendr buzımkıler gelecek kalkın dedım

Bitiriş bomba olmuş! İçimin yağları eridi ben olsam sakin kalamazdım ama bu kadar güzel olmazdı cevap :)
Ben cok kıskanc bır ınsanım ve bunu saklamıyorum
Sevıyorum asıgım kıskanıyorum yapacak bırseykm yok
Benı kocacımla suclayanlar var , suan kızın saclatı parmaklarımın arasında olurdu oyle olsa
Ama ben ne esıme o havayı vermemeyı tercih ettım o an nede huzuru bozmayı

Gereken şeyi sana yakışan şekilde yapmışsın bırak bu saatten sonra azıcık ar damarı varsa o utansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…