- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi mihribanbalik
Çok zor zamanlar geçiriyorsun. Yazılanlara ek olarak tek bir önerim var, adam bu kadar pislikse eğer, boşanma öncesi ve boşanma süresince psikiyatriste gitmen ne derece sağlıklı, kestiremiyorum. Sadece bi ihtimal, ama o denli pislik herifler sırf inattan velayet davası açabiliyorlar. O kadar minik bir bıdığı mahkeme yüzde doksan dokuz anneye veriyor istisnalar hariç ama, yüzde birlik 0 ihtimal "annenin ruh sağlığı bebeğe bakmaya elverişli değil" gibi osuruktan teyyare bahaneleri kapsayabiliyor. Yani annenin psikiyatristlerde dolanıyor olması karşı delil olarak kullanılabilir mi, kestiremiyorum.Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?
Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.
Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!
O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?
ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.
Minigim suan yanimda yatiyor.
Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.
Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.
O kadar zor ki.
O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.
beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.
Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.
Hepsi evde kaldi.
O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.
hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.
kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
Yine de bir avukata danış, ama belirtmek istedim.