• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamın git iş yerine, at o parayı suratına, rezil et!

Kizlar hepinizi tek tek okuyirum tesekkur ediyorum.
bizim dugun altinlari bankada kasada.
oglumun altinlarinj kasaya koymaya zaman bile olmadi.
kizlar ben simdi yarin psikiyatriye gidicem.
en azindan biraz beynimi bosaltirim. Bakaljm ne diycek?

Carsamba gunu de abim ve babamla eve gidicez. Abim isten izin alabilirse insallah.

Ben eve girdigimde altinlarin evde olmadigini gorunce deliririm gibi geliyor.
cunku bunlar benim tuy bitmemis oglumun bu altinlarini bozdurup yiyebilecek tiyniyetteler.!

O zaman ne yapayim? Gidip is yerinde kibarca disari cagirip hesabini mi sorayim?

ah kizlar cigerim yaniyo.
oglum dogacqk diye ona arabali duvar kagidi bile yaptirdigim evimde bi gun yuzu goremedim.

Minigim suan yanimda yatiyor.

Canim annem salonda kanepede.
babam benim odamda.

Onlar rahat genis yatalim diye bize yataklarini verdiler.

O kadar zor ki.

O incecik nefes alisini dinliyorum oglumun.
hem uzgun hem kirgin hem de sinirliyim.

beddua gunah diye edemiyorum. Kufur etsem sinirjm daha da artiyor. Rahatlayamiyorum.

Oglum bi gece bile yatamadi anneannesinjn ona diktigi nevresimle besiginde.

Hepsi evde kaldi.

O minik ayaklari o dogmadan aldigim guzel mavi cizgili papuclari giyemedi.

hatta buyuduler bile. Bunlari aglayarak yaziyorum : ((((
Cok canim yaniyor.

kelimeler dugumleniyor bogazimda : (((
Çok zor zamanlar geçiriyorsun. Yazılanlara ek olarak tek bir önerim var, adam bu kadar pislikse eğer, boşanma öncesi ve boşanma süresince psikiyatriste gitmen ne derece sağlıklı, kestiremiyorum. Sadece bi ihtimal, ama o denli pislik herifler sırf inattan velayet davası açabiliyorlar. O kadar minik bir bıdığı mahkeme yüzde doksan dokuz anneye veriyor istisnalar hariç ama, yüzde birlik 0 ihtimal "annenin ruh sağlığı bebeğe bakmaya elverişli değil" gibi osuruktan teyyare bahaneleri kapsayabiliyor. Yani annenin psikiyatristlerde dolanıyor olması karşı delil olarak kullanılabilir mi, kestiremiyorum.
Yine de bir avukata danış, ama belirtmek istedim.

Bebegin seni mutlu görsün güçlü ol ona hissettirme üzgün olduğunu bilirim zordur ama o da acıyla erken tanismasın mutlu bir bebek olsun gülücüklet sacsın ellerini ayaklarını öp güldür.ben hamileyken çok üzüldüm çok hassas hisli bir kızım var simdi.şimdiki aklım olsa üzülmez üzenlerinde haddini bildirirdim ahh hormonlar ele geçirdi beni.diyeceğim o ki mutsuz bir bebek yetistirmek yerine güçlü bir anne ol.hakkını ara.sende görüyorumo ısıgı

mihriban, bu gece vakti üc konunu okudum. Anlamaya calistim.Fakat senin ailen , benim ailem konusu var sizde. Biraz esinin huyuna gitsen, politik olsan. Bebegini mutlaka cok seviyordur. Bence 300 Lira meseleside, rahata alismayasin, evine geri dön diye yapmis. Bence bosanma, daha bu karar icin cok erken. Siz bebek stressiyle basa cikamamissiniz. Benimde bebegim var.Yarin ara esini. Gayet normal bir sekilde, ( Biz bu saatde oglunla disarida olacagiz, ihtiyaclari var, ayrica evden almam gereken esyalari var,banada yemek ismarla de ) Bence gelecektir, Bebek arabasini ona ver, arkanda dolansin. Bu adam canavar degil ya. Gelmezseki, bence gelir. Sen yine bildigini yaparsin.Sonrasinada bakarsin.

mihriban, bu gece vakti üc konunu okudum. Anlamaya calistim.Fakat senin ailen , benim ailem konusu var sizde. Biraz esinin huyuna gitsen, politik olsan. Bebegini mutlaka cok seviyordur. Bence 300 Lira meseleside, rahata alismayasin, evine geri dön diye yapmis. Bence bosanma, daha bu karar icin cok erken. Siz bebek stressiyle basa cikamamissiniz. Benimde bebegim var.Yarin ara esini. Gayet normal bir sekilde, ( Biz bu saatde oglunla disarida olacagiz, ihtiyaclari var, ayrica evden almam gereken esyalari var,banada yemek ismarla de ) Bence gelecektir, Bebek arabasini ona ver, arkanda dolansin. Bu adam canavar degil ya. Gelmezseki, bence gelir. Sen yine bildigini yaparsin.Sonrasinada bakarsin.

arkadaşım ciddi misin gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
şiddet var herşeyden önce
ayrıca boşanmak isteyen konu sahibi mi? annesine gittiği zaman boşanma davası açtım diyen eşi değil mi?
kilidi değiştirip tek eşya almasına müsade etmeyen o değil mi?
şimdi böyle bir adamın huyuna mı gitmeli? üstüne üstlük, bana yemek ısmarla mı demeli, hem de gayet normal şekilde???

kızlar
artık eşim bile dilim varmayan adam! oğluna 300 tl göndermiş.!
şeytan diyor git çalıştığı yere "al paranı sadakaya ihtiyacımız yok" diyip yüzüne çarp rezil et onu!!
o kadar sinirliyimki klavyeyi tırmalayabilirim!
ya 300 tl !!!!!
adam benim oğlumun üzerinden çok afedersiniz vicdan masturbasyonu için 300 tl yi layık görmüş!
bunu yazmıycaktım ama aldığı maaş: 8.000TL
gerçi milyon dolar alsın!
bize milyon dolarlar versin!
onun tek kuruşuna boşanmadan tenezzül etmem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kızlar burda çok konu açtım. bilen biliyor.
tanıyanlar bu paragrafı okumayabilir. tanımayanlar için yazıyorum:
ben mihri.

hamileyken iki kere tokat yemiş, üstüne terk edilmiş
sonra aileler vasısatısıyla barışmış, karnındaki bebek babasız büyümesin diye bir şans vermiş, işinden ailenden uzak istanbul'un taaa diibine taşınmış
ardından kayınpederine lohusayken çay sormayı unuttuğundan, oğluna ali hasan diye değil, ali diye seslendi diye koca tarafından hesap sorulup, psikolojik şiddete maruz kalan
biraz kafasını toplmak için annesine geldiğimde arkasından "anlaşmalı boşanmak" için eşinin avukatı tarafından aranan
sonra eşinin bunu blöf yaptığı ortaya çıkan
3 aydır annesinde şuan 6 aylık olan bebeğiyle yaşayan
bir kez bile torunumuz nasıl diye sormayan kp ye ve kv ye, el kadar bebeği 1 saatlik yola annesiz gitmesine izin vermedi diye "gelip o apartmanı başınıza yıkarım" diye eşinden tehdit alan (gerçi korkağın teki asla yapamaz)!
en sonunda "eşyalarımı almak istiyorum" diye watsaptan mesaj attığında engellenen (anahtar değiştirildi kendi anahtarımla kendi evimden kendi eşyalarımı alamıyorum!)
nihayetinde de tek bir cümle "300 tl çocuk için eft yapıyorum hesabına" mesajıyla fıttıran

MİHRİ!
:::::::::::::::::::::::::
çocuk içinmiş! benim çocuğum 3 ay nasıl yaşıyor biliyor mu? ateşleniyor mu? uyuyor mu? ağlıyor mu? nasıl olduğunu bilmediği sormadığı oğlunun üzerinden vicdanını tatmin ediyor!
o kadar sinirliyim ki, bilemezsiniz!
oğlum komşunun verdiği emanet pembe yürütece biniyor!
babamın tüm geliri eve ve bebeğe gidiyor.
ücretsiz doğum iznindeyim. oğluma kıyıp da işe başlayamıyorum. 3 tane buluz giymek için oğlumun bu güzel anlarını kaçırmak istemiyorum.ama hata mı yapıyorum bilmiyorum. bana göre oğlum kıyafetten oyuncaktan daha çok bana ihtiyacı var gibi geliyor.
hamileyken alışverişi mothercare'den aşağ markalardan yapmazdım ama bebek doğunca pazarda alacağın 10 liralık tulumu kırk kere düşünüyorum.
hayat bu.!

babası sinemalardan kebapçılardan maçlardan chek-in yapıyor! benim oğlum bu stres yüzünden anasının sütünü bile içemedi mamayla büyüyor!
::::::::::::::::::::::::::::
yarın psikiyatriden randevu aldım. iyi miyim değil miyim bilmiyorum!
annemlerle hava değişikliği için 10 günlüğüne memlekete gidicez.
orda da olsam burda da olsam artık doğru düzgün dışarı çıkmak istiyorum.! şu buhranı üzerimden atmak istiyorm!
tüm gerekli eşyalarım evimde kaldı. çünkü ben o evi terketmedim. kısa süreliğine anneme gelmiştim. geldiğim zamanki mesajlarım bile duruyor.
3 eşofman 1 kot pantalonum var.
oğlum büyüdü. ona da yetişmiyor üst baş.
hamileyken o kadar hevesle aldığım ve doğumdan sonra hediye gelen kıyafetler de o evde!

kıyafetlerimi nasıl alıcam?
adam mesaja yanıt vermiyor.
arıyoruz açmıyor.
boşamıyor!

son çare çalıştığı müdür (!!!!) olduğu plazaya gidip rezillik çıkarmadan sakince hiç bişey olmamış gibi evin anahtarını istemek!
bazen şehirdışında da olabiliyor.
iş yerinde olacağını nasıl bilicem?
ayrıca oğlumun doğum altınları var. orda kalsa kaynanam ya da görümcem konacak. hatta konmuşlardır bile! bilmiyorum! onları da almak ve oğlum için saklamak istiyorum.
haberli gitsem o altınları da saklayacak ya da alacak!
of bana bir akıl verin lütfen!
kaynanan gorumcen evine girip esyani alirsa, onlara da dava ac.. kim olup girip alabilirler ya?! resmen hirsizliga girer bu.. her yaptiklarina sessiz kalirsan ohoo.. git anahtari iste normal sekilde, al eden her seyini.. seni suclayamaz, senin evin orasi..

siddeti atlamisim, gecenin bu saatinde okurken pardon.Ama konu sahibi bence kesinlikle bosanmak istemiyor. Yuva yikmak kolay degil. Son deneyecegini denesin. Bence eside bosanmak istemiyor..Sonrasi yine konu sahibine kalmis. Arkadasin biride bu yorumu yapmis.
"canim en başından beri bütün konularını biliyorum. senin evliliğinin bitme sebebi eşinin ya
da senin ailenizi çok sevmeniz değil. maalesef senin sürekli ailem demendi.
lütfen biraz özeleştiri yap. hangi eş kabul eder
çocuğunun mevlüdünü bile annenler de yaptın.
yok çok gelen olacakmış da vs. falan. sen evinde yapardın kv de gelirdi
annenlerin akrabalarından da gelebilen gelirdi.
maalesef sen eşine babalık yapması
kp ye ve kv ye de dedelik ve babaannelik yapması için fırsat vermedin.
kv kp isterse gelsin burda görsün diyorsun ama canım bunu kimse kabul etmez
neden torunlarını oğullarının evinde değil de dünürlerinin evinde görsünler.
maalesef sizin evliliğinizi sen bitirdin ve hala bunu kabul etmiyorsun .lütfen özeleştri yap.
diğer küstüğünde eşin annenne tepkili sen hala eşinin doktor rendavusunu geleceğini bile bile
anneni de götürdün. sonra eşinle barıştığında bütün yorumlarında bak onu muma cevirdim falan tarzında
yorumlar yaptın. canım inan sana üzülüyorum ama bu yazdıklarımı lütfen
iyice oku ve dışardan seni ve eşini hiç tanımayan bir göz olarak biri bunları diyorsa ve senin anlatıklarınla
diyorsa biraz özeleştri yap.."

arkadaşım ciddi misin gerçekten?:KK57::KK57::KK57:
şiddet var herşeyden önce
ayrıca boşanmak isteyen konu sahibi mi? annesine gittiği zaman boşanma davası açtım diyen eşi değil mi?
kilidi değiştirip tek eşya almasına müsade etmeyen o değil mi?
şimdi böyle bir adamın huyuna mı gitmeli? üstüne üstlük, bana yemek ısmarla mı demeli, hem de gayet normal şekilde???
boyle akillari verenlerin konu sahibini hic anlamadigini veya insanlari hic tanimadiklarini dusunmeye basladim ben de.. adamla nasilsin seklinde diyalog bile kurulamadigi apacik ortadayken 'al anacim karsina, acikca konus! bak boyle yapmazsan boyle yaparim de, ben esime yaptim cok ise yaradi.. makyj yapip suslenmeyi ihmal etme tabi..' guler misin aglar misin!

Sizin cok anladiginiz ortada zaten. Bosanmalarini ben istemem, ortada bir bebek var. Her insanda ayni degildir. Kimileride hemen bosanmalari icin, gaz vermeye bayiliyorlar.Ellerine ne gececekse !

boyle akillari verenlerin konu sahibini hic anlamadigini veya insanlari hic tanimadiklarini dusunmeye basladim ben de.. adamla nasilsin seklinde diyalog bile kurulamadigi apacik ortadayken 'al anacim karsina, acikca konus! bak boyle yapmazsan boyle yaparim de, ben esime yaptim cok ise yaradi.. makyj yapip suslenmeyi ihmal etme tabi..' guler misin aglar misin!

Sizin cok anladiginiz ortada zaten. Bosanmalarini ben istemem, ortada bir bebek var. Her insanda ayni degildir. Kimileride hemen bosanmalari icin, gaz vermeye bayiliyorlar.Ellerine ne gececekse !

Mihriban, mesaj falan atma artık.

"Polis" ile beraber evine gidip kapıyı açtır ve zabıt tuttur kilidin değiştirildiğine dair, daha sonra eşyalarını al.

Hukuki açıdan evin kilidinin değiştirilmesi tamamen yanlış, seni evde istemediğini alenen belli etmiş ama bunu koz olarak kullanabileceksin bu yüzden kesinlikle polis ile beraber gitmen gerekiyor.

Normal şartlarda evi terk eden eş kusurlu sayılır ancak burada ev kilidinin değiştirilmiş olması yine senin için bir koz oluyor elde var iki.

Anladığım kadarı ile boşanmaya yanaşmıyor, bu durumda sen tek taraflı olarak davanı aç, delillerini sun, şahitlerini göster. Kilidin değiştirilmesine dair zabtıda dilekçene ekle. Tedbir nafakası koydur, ayrıca mal varlığınada tedbir koydur, maddi manevi tazminat talebini yüksek tut, zaten mahkeme makul ölçüye indirecektir. Ayrıca şu an devletin hastanelerinde bulunan psikolog veya psikiyatristlere kesinlikle gitme.Daha fazla beklemek için ben bir sebep göremiyorum.

kızlar
şeytan diyor git çalıştığı yere "al paranı sadakaya ihtiyacımız yok" diyip yüzüne çarp rezil et onu!!
ya 300 tl !!!!!
adam benim oğlumun üzerinden çok afedersiniz vicdan masturbasyonu için 300 tl yi layık görmüş!
ben mihri.

sonra aileler vasısatısıyla barışmış, karnındaki bebek babasız büyümesin diye bir şans vermiş, işinden ailenden uzak istanbul'un taaa diibine taşınmış
ardından kayınpederine lohusayken çay sormayı unuttuğundan, oğluna ali hasan diye değil, ali diye seslendi diye koca tarafından hesap sorulup, psikolojik şiddete maruz kalan
biraz kafasını toplmak için annesine geldiğimde arkasından "anlaşmalı boşanmak" için eşinin avukatı tarafından aranan
bir kez bile torunumuz nasıl diye sormayan kp ye ve kv ye, el kadar bebeği 1 saatlik yola annesiz gitmesine izin vermedi diye "gelip o apartmanı başınıza yıkarım" diye eşinden tehdit alan (gerçi korkağın teki asla yapamaz)!
en sonunda "eşyalarımı almak istiyorum" diye watsaptan mesaj attığında engellenen (anahtar değiştirildi kendi anahtarımla kendi evimden kendi eşyalarımı alamıyorum!)
nihayetinde de tek bir cümle "300 tl çocuk için eft yapıyorum hesabına" mesajıyla fıttıran

MİHRİ!
çocuk içinmiş! benim çocuğum 3 ay nasıl yaşıyor biliyor mu? ateşleniyor mu? uyuyor mu? ağlıyor mu? nasıl olduğunu bilmediği sormadığı oğlunun üzerinden vicdanını tatmin ediyor!
ücretsiz doğum iznindeyim. oğluma kıyıp da işe başlayamıyorum. 3 tane buluz giymek için oğlumun bu güzel anlarını kaçırmak istemiyorum.ama hata mı yapıyorum bilmiyorum. bana göre oğlum kıyafetten oyuncaktan daha çok bana ihtiyacı var gibi geliyor.
hamileyken alışverişi mothercare'den aşağ markalardan yapmazdım ama bebek doğunca pazarda alacağın 10 liralık tulumu kırk kere düşünüyorum.
hayat bu.!

babası sinemalardan kebapçılardan maçlardan chek-in yapıyor! benim oğlum bu stres yüzünden anasının sütünü bile içemedi mamayla büyüyor!
orda da olsam burda da olsam artık doğru düzgün dışarı çıkmak istiyorum.! şu buhranı üzerimden atmak istiyorm!
tüm gerekli eşyalarım evimde kaldı. çünkü ben o evi terketmedim. kısa süreliğine anneme gelmiştim. geldiğim zamanki mesajlarım bile duruyor.
hamileyken o kadar hevesle aldığım ve doğumdan sonra hediye gelen kıyafetler de o evde!

arıyoruz açmıyor.
boşamıyor!

son çare çalıştığı müdür (!!!!) olduğu plazaya gidip rezillik çıkarmadan sakince hiç bişey olmamış gibi evin anahtarını istemek!
ayrıca oğlumun doğum altınları var. orda kalsa kaynanam ya da görümcem konacak. hatta konmuşlardır bile! bilmiyorum! onları da almak ve oğlum için saklamak istiyorum.
İkametin o evdeyse çilingirle açtur. Suçlu sayılmazsın.

siddeti atlamisim, gecenin bu saatinde okurken pardon.Ama konu sahibi bence kesinlikle bosanmak istemiyor. Yuva yikmak kolay degil. Son deneyecegini denesin. Bence eside bosanmak istemiyor..Sonrasi yine konu sahibine kalmis. Arkadasin biride bu yorumu yapmis.
"canim en başından beri bütün konularını biliyorum. senin evliliğinin bitme sebebi eşinin ya
da senin ailenizi çok sevmeniz değil. maalesef senin sürekli ailem demendi.
lütfen biraz özeleştiri yap. hangi eş kabul eder
çocuğunun mevlüdünü bile annenler de yaptın.
yok çok gelen olacakmış da vs. falan. sen evinde yapardın kv de gelirdi
annenlerin akrabalarından da gelebilen gelirdi.
maalesef sen eşine babalık yapması
kp ye ve kv ye de dedelik ve babaannelik yapması için fırsat vermedin.
kv kp isterse gelsin burda görsün diyorsun ama canım bunu kimse kabul etmez
neden torunlarını oğullarının evinde değil de dünürlerinin evinde görsünler.
maalesef sizin evliliğinizi sen bitirdin ve hala bunu kabul etmiyorsun .lütfen özeleştri yap.
diğer küstüğünde eşin annenne tepkili sen hala eşinin doktor rendavusunu geleceğini bile bile
anneni de götürdün. sonra eşinle barıştığında bütün yorumlarında bak onu muma cevirdim falan tarzında
yorumlar yaptın. canım inan sana üzülüyorum ama bu yazdıklarımı lütfen
iyice oku ve dışardan seni ve eşini hiç tanımayan bir göz olarak biri bunları diyorsa ve senin anlatıklarınla
diyorsa biraz özeleştri yap.."

valla arkadaşım
konu sahibinin 3 mü 4 mü konusunu okumuştum, sen de okuduğunu söylüyorsun
demek ki aramızda algı farkı var

ne olursa olsun "şiddet" hiç bir şeyin sebebi, sonucu olamaz, hele ki hamile bir kadına
benim okuduklarımdan anladığım konu sahibinin çok şeyi susup, yuttuğu,
eşinin çok çok sinirli olduğu
bir de kapı dışarı edildiği
bu durumlara son yaşanan olaylar da eklenince konu sahibinin eşine, hiçbir şey olmamış gibi "bana yemek ısmarla" demesi bana göre çok ......kelimeyi tam bulamadım pişkinlik diyeyim bari, pişkinlik olur

ailesine çok düşkünmüş-müş
aileye düşkünlük de eşinin yaptığı çoğu şeyin sebebi olamaz ancak sonucu olur

ayrıca başkasının yaptığı yorumlarla yorum yapmak yerine, kendim okuyup yorum yapmayı tercih ederim

kızlar
ya 300 tl !!!!!
ben mihri.

MİHRİ!
hayat bu.!

arıyoruz açmıyor.
boşamıyor!

Bu arada dikkat et, benim gibi gafil avlanma. Hiç ummadığın anda dava acabilir kocan. İlk işi o evden seni nüfustan düşürmek olur (gerçi bu benim aklıma gelmişti, ben oğlumun babasını nüfustan düşürdüm, zırt pırt şunumu bunumu alıcam diyip dalıyordu 5-6 arkadaşıyla eve, nüfustan düşünce bir daha giremedi:)). Nüfusa boşanma evraklarını götürürse ayrı yaşama hakkı kazanır, o zaman hiç eve giremezsin. Eşyalarını da unut.
Yorumlarda bir arkadaşımız yazmış, polisle git kilidin değiştiğine dair tutanak tuttur. O evde seninde hakkın var bırakma onda. Gurura gerek yok. Sen ondan eşyanı yada nafaka tazminat alsanda aldı olacaksın almasanda. Ha bu arada sorun çıkmasın diye düşünme, sen ne kadar mülayim bir insan olsanda çevrelerine ne kadar çirkef olduğunu yalanlarla anlatacaklar. Ben sana birşey söylüyeyim mi, senin kocan nafakadan tazminattan korkuyor dava açmıyor, yoksa şimdiye kadar çoktan açmıştı. Boşanmanın blöfü olmaz. Yuvayı yıkmak öyle kolay deil.

amaaaaan sen ne anlarsın evlilikten - boşanmaktan:confused:
dmi ama :KK70: o kadar skntyla ben bosanmadim zaten yaklasik 7 ay once..

saka bi yana, bosandigim halde kimseye kolay kolay bosan demem.. ama bazen, o zorlugu bizzat yasayip bildigim halde birine bosanmasini oneriyosam; anlatilanlara dayanarak duzelmeyecek vaka oldugunu dusunmemdendir.. ha yanilabilirim de, o ayri.. konu sahibi kendi verir kararini; hayatini, yasadiklarini, kisileri bilen o.. yoksa, 'ben bosandim, herkesi bosanmaya tesvik edecem' durumu yok :KK53:

Back
X