kocamın huylari

Bir şey isteyince yapmayayim mi yani anlamadım ki

Neden çekiyosun ki kahrını. Gir bi işe ben de çalışıyorum. sen yap dedikten sonra yat uyu. ne bakıyosun ağzına.

Egosu tavanı yapmış bir kocaya yapılacak şey hiiiiç oralı olmamak. Ben öyle çözdüm işi. Konusmaya kalkarsa hazırlıklı ol güzel cevaplar ver. Adeta dumura uğrat. Görev diye birşey yoktur.

Bir kadın kocasından razı olursa ancak istedilerini yapar ama gönül rızası ile.
Hiçbir zorunluluğ da yoktur.
Söyleyin kocanıza, köle değil eşisiniz siz!

Sosyal hayatında pasif, korkak adamlar nedense karısına, çocuğuna aslan kesiliyor... Alttan kalmazsanız böyle çile çekmezsiniz

Çocukla ilgilenir bi şey istersem getirir çocuğun altını da değiştirir bizdeki tek sıkıntı benden çok şey istemesi

Bir şey isteyince yapmayayim mi yani anlamadım ki
Rica etmesini sağla, sen böyle görev görev dersen daha çok başını ezer senin... Benimde eşim ister ama rica eder getirebilir mısın? Der... Yok dersem kalkıp kendi alır aynı şekilde de bende istediğimde rica ile isterim... Rica rica anladın mı ? Kendisi kadın görevi diyor da... Yediğinden yediriyor mu giydiğinde giydiriyor mu,giyim kuşam konusunda istediğini alıyor mu ? Dışarı çıkınca giyecek kifayetn var mı ? İstediğin gibi yiyip içebiliyor musun? İhtiyaclarin olduğunda para istediğinde alabiliyor musun ? Eger evet ise cevabın o zaman kocana rica ederek istemesi gerektiğini güzel bir dille söyle ha hayır ise o zaman sana kadınlık görevlerinden bahsettiği zaman sende kocalik görevini yerine getir madem de hani İslam diyor ya ondan dedim

Evet doğru alıştirdim peki şimdi nasıl vazgecirecem bu aliskanliktan
Kalk kendin al diyeceksin, isim var diyeceksin, rica ile iste canımı ye diyeceksin zamanla her odun yontulur önemli olan o odunun kalitesi, kalitesine göre yontulma süresi değişir ...

Eksiği yok çok şükür her istediğimi alır yapar tabi gücü yettigi kadar

Evet doğru alıştirdim peki şimdi nasıl vazgecirecem bu aliskanliktan
Senin koca aynı benim abim! Burnundan getirdi yengemin bir zamanlar annem çok kavgalar etti abimle, abim bu sebepten yengemle ayrılma kararı bile alıyordu taaaa ki annemin gazabına uğrayana kadar , derken biraz daha hafifledi huyları sonra kendi işini kurdu yengem çalışıyor şimdi el mahkum akşam eve erken gelirse abim yemek bile yapıyor yapacak !

şimdi sen yapmıyorum diye diretsem bu adam bu tokat daha atar sana.

çok mu arıyosunuz bu adamları bilmiyorum.

Kalk kendin al diyeceksin, isim var diyeceksin, rica ile iste canımı ye diyeceksin zamanla her odun yontulur önemli olan o odunun kalitesi, kalitesine göre yontulma süresi değişir ...
Konuşmayı deniycem haklısınız bende fazla sabırlı değilim konuşmak yerine hemen sinirlenip patlayan biriyim malesef ama bu sefer kendimi tutup konuscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…