Bunlar hiç kimseye söylenmeyecek sözler...Kaldı ki eşe.Nasıl diliniz döndü de söylediniz bunları.ben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?
Burda açıklama yaptım,orda direkt yazdım. Sonuç aynı kapıya çıkıyor, üyenin yorumlarını okumadım, özür dilemiş olduğunu varsayarak hala da Git seviş diyorum )) reddedilse bile karşı taraf o isteği hiss etmeli.İyi de ilk mesajınızla bunun arasında baya fark var.
Oha oha. Eminim ama eminim bunu eşinize ilk kez söylemiyorsunuz. Yüzüne olmasada ardından içinizden konuşuyorsunuz. Bir insan kocasına allahın belası vs demezben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?
Sevişmek bazı erkeklere sökmez. Ben kocama bunu desem bırak sevismeyi burnumdan döker. Affetmez de. Adama ses yapti diye niye bela okuyayım ayol. Öfke kontrolü öğrenecek.Burda açıklama yaptım,orda direkt yazdım. Sonuç aynı kapıya çıkıyor, üyenin yorumlarını okumadım, özür dilemiş olduğunu varsayarak hala da Git seviş diyorum )) reddedilse bile karşı taraf o isteği hiss etmeli.
E bazı insanlar şımarınca ne yapacağını bilemiyor maalesef.eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz
eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim.
E zaten boşanmayacaklarsa bir gün barışacaklar, bu Kadın da adamın kalbini kazanmak için birşeyler yapmak istiyor. Öneri soruyor, tamam özür dile sonra da Git işine yetmez. Bunu bir erkek dese ben adama birşey demem, çünki ben kendim kızınca eşim gelip gidip bana sarılıp öpüyor. Sadece özür dileyip gidip kanepede uzansa çok daha sinirlenirim. Zaten 3 5 kere yokladıktan sonra sinirim geçiyor ben de karşılık veriyorum. Sanki bu adamın hiç hatası olmamış ve olmayacak da. O da bir şekilde hatalı olsa kendini affettirmeye çalışacak. Eşinin hoşuna giden şeyleri yapmaya çalışacak. 2 birbirine uzak Yabancı insan değiller ki bunlar, eşler.Sevişmek bazı erkeklere sökmez. Ben kocama bunu desem bırak sevismeyi burnumdan döker. Affetmez de. Adama ses yapti diye niye bela okuyayım ayol. Öfke kontrolü öğrenecek.
Kendini çok akıllı zanneden bazı kadınlar erkeklerin bu zaafını bildiği için yedikleri haltlari bu şekilde kapatıyorlar. Bunu bir erkek dese adama demediginizi bırakmazsiniz.
Bu yapılan ilk hata değildir. İlk kez yapsa da ben de adam gibi olurum. Kimse bana hakaret edemez. İsterse eşim olsun. Ya ağzını toplar ya da sürünür.E zaten boşanmayacaklarsa bir gün barışacaklar, bu Kadın da adamın kalbini kazanmak için birşeyler yapmak istiyor. Öneri soruyor, tamam özür dile sonra da Git işine yetmez. Bunu bir erkek dese ben adama birşey demem, çünki ben kendim kızınca eşim gelip gidip bana sarılıp öpüyor. Sadece özür dileyip gidip kanepede uzansa çok daha sinirlenirim. Zaten 3 5 kere yokladıktan sonra sinirim geçiyor ben de karşılık veriyorum. Sanki bu adamın hiç hatası olmamış ve olmayacak da. O da bir şekilde hatalı olsa kendini affettirmeye çalışacak. Eşinin hoşuna giden şeyleri yapmaya çalışacak. 2 birbirine uzak Yabancı insan değiller ki bunlar, eşler.
O zaman konu zaten sevişmek değil ki, siz adam kadının burnunu sürtsün barışmasın taraftarısınız, süründürsün diyorsunuz. Tabi anneye kızdı diye çocuğuyla da daha az zaman geçiriyor bu baba, cezayı hem de çocuğa veriyor ama.Bu yapılan ilk hata değildir. İlk kez yapsa da ben de adam gibi olurum. Kimse bana hakaret edemez. İsterse eşim olsun. Ya ağzını toplar ya da sürünür.
Çocuğunu düşünecekti o zaman.O zaman konu zaten sevişmek değil ki, siz adam kadının burnunu sürtsün barışmasın taraftarısınız, süründürsün diyorsunuz. Tabi anneye kızdı diye çocuğuyla da daha az zaman geçiriyor bu baba, cezayı hem de çocuğa veriyor ama.
Kadın olsun erkek olsun edilen lafın cilve ile tatlılık sevimlilikle düzeltmeye çalışmak bende acayip bir sinir uyandırıyor . Bana saygısızlık yapıp kalbimi kirmissin , iki ehuheuheuh edince bende ayyy ne tatlı mı diyecegim bu resmen karsindakini azimsamak yediğin boku guzellemeye calismaktir . Hani küçük bebekler popo üstü pat oturunca bebek aglamasin diye anneler ayy hadi hoppaaa yapıp el çırpıp dikkat dağıtmaya çalışır ya , işte aynen öyle bir hareket. Enayi ve salak yerine koymaya çalışmak . Gider adam gibi özür diler olmuyorsa cezanı çekersin .Bazı insanlar konuşmaya çekinir duygularını yazıya döker ama yazdıklarınız duygularınızı ifade edebilmelidir, samimiyetinizi, pişmanlığınızı hissettirebilmelisiniz, bunu yapamıyorsanız mesajla bir kuru özür olarak gözükür ve o özürün karşı tarafta bir karşılığı olmaz, ki sinirlenince çok kırıcı olabiliyorum dilim sivridir fakat bugüne kadar sevdiklerime en sinirli anımda bile beddua etmedim, kırdığım zaman bile bir adabı oldu.
Konu sahibi kusura bakmasın kurduğu cümleler çok ağır, aynısını eşi söylese haftalarca yüzüne bakmazdı.
Öyle süslen, tayt giy, yerleri gırgırla diyerek özür dilenmez, ki herkesin görüşü kendine, ben edilen lafı cilveyle düzeltmeye karşıyım, kendinizi dile getirmek istemediğim bir şey gibi hissettiriyor, insanlar pişmanlıklarını özürlerini konuşarak ifade etmeli.
Kadına o kadar bilenmişsiniz ki. Çocuk sadece kadının çocuğu mu? Diyelim Kadın deli, zaten öfke sorunu var,düşünmedi çocuğu da hata yaptı ,o zaman baba da mı düşünmesin çocuğu. Konu çocuk değil zaten de ama arada olan çocuğa oluyor.Çocuğunu düşünecekti o zaman.
Yine diyorum her erkeği seks ile kandıramazsınız. Kanarsa onurundan süphe edilmeli.
Ben bunu eşime desem adliye koridorunda alırdım soluğu. Karşımızdaki 3 yaşında değil ki çocuk gibi azarlayalım. Bende bazen yol çok engebeli oluyor. Ya da eşim araba kapısını sert çarpıyor ama tamamen arabadan zor kapanıyor. Diyorum çocuk uyanıyor biraz yavaş olur musun? Ya da çocuğın yanında telefonla konuşuyor. Sessiz konuş lütfen diyorum. Sizin dediklerinizi desem evde çatışma çıkar. Bence güzel bir akşam yemeği hazırlayın çocuğu uyuttuktan sonra güzel bir şekilde özür dileyin ve gerçekten tekrarlamayın. Çok ayıp bir durumben bir halt yedim ki sormayın gitsin. 3 gün önce gece annemlerden dönüyorduk 2 yaşında bir oğlumuz var bütün gün çok yormuştu beni gündüz uykusunu da uyumadı iyice yormuştu beni yorulunca çok gergin sinirli bir insan oluyorum. eşim geldi bizi aldı annemlerden yolda giderken çocuğu uyutma eve çıkarken uyanır sonra uyumaz dedi ama yavrum dayanamadı uyudu kucağımda. eve çıkarken kollarım koptu zaten yorgunum eşimde acele etti kapıyı açarken anahtarın sesine uyandı bizimki. uyanınca da bir daha uyumayan bir çocuk o yorgunluğun üzerine kriz geçirdim resmen ve eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim. sinirle geldi ''madem o kadar beceriksizim daha becerikli birini bulsaydın.'' dedi. eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz nasıl o laflar çıktı ağzımdan bilmiyorum şimdi benimle konuşmuyor eve her zamankinden geç geliyor yanımda uyumuyor bir şey diyorum cevap vermiyor ne yapacağım bilmiyorum akıl verir misiniz?
hata yapan erkek olunca da hediye al, bilezik al, pirlanta al falan deniyorYani konu tam tersi şekilde acilsaydi, adam bu laflari konu sahibine soylemiş olsaydi ve ustune de seks yapmaya calissaydi edilecek hakaretleri tahmin edebiliyorum burada.
Cinsellik diyince cidden akli uçan her seyi unutan iletişime gerek görmeyen adamlara ben olsam guvenmezdim bu arada net en aldatacak erkek tipidir.Insan bu kadar da cinselligiyle yaşamaz.
Katılıyorum.hata yapan erkek olunca da hediye al, bilezik al, pirlanta al falan deniyor
her ikisi de yuzeysel seyler
Aynen öyle. Barışsın diye seks yapmak da bilezik almak da aşırı maddi ve sığ kalıyor bence de.hata yapan erkek olunca da hediye al, bilezik al, pirlanta al falan deniyor
her ikisi de yuzeysel seyler
Kadın olsun erkek olsun edilen lafın cilve ile tatlılık sevimlilikle düzeltmeye çalışmak bende acayip bir sinir uyandırıyor . Bana saygısızlık yapıp kalbimi kirmissin , iki ehuheuheuh edince bende ayyy ne tatlı mı diyecegim bu resmen karsindakini azimsamak yediğin boku guzellemeye calismaktir . Hani küçük bebekler popo üstü pat oturunca bebek aglamasin diye anneler ayy hadi hoppaaa yapıp el çırpıp dikkat dağıtmaya çalışır ya , işte aynen öyle bir hareket. Enayi ve salak yerine koymaya çalışmak . Gider adam gibi özür diler olmuyorsa cezanı çekersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?