kocamın kalbini kırdım nasıl gönlünü alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi crn12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar hiç kimseye söylenmeyecek sözler...Kaldı ki eşe.Nasıl diliniz döndü de söylediniz bunları.
Eşiniz size kullansa ve af dilese siz affeder miydiniz?
Eşiniz sizi çok şımartmış, iyi erkekler yaramıyor bizim kadın milletine.Böyle tepelerinde oturuyor pek çok kadın maalesef.
Sonra da eşim niye artık soğuk davranıyor konuları.

İyi de ilk mesajınızla bunun arasında baya fark var.
Burda açıklama yaptım,orda direkt yazdım. Sonuç aynı kapıya çıkıyor, üyenin yorumlarını okumadım, özür dilemiş olduğunu varsayarak hala da Git seviş diyorum )) reddedilse bile karşı taraf o isteği hiss etmeli.

Oha oha. Eminim ama eminim bunu eşinize ilk kez söylemiyorsunuz. Yüzüne olmasada ardından içinizden konuşuyorsunuz. Bir insan kocasına allahın belası vs demez

Sevişmek bazı erkeklere sökmez. Ben kocama bunu desem bırak sevismeyi burnumdan döker. Affetmez de. Adama ses yapti diye niye bela okuyayım ayol. Öfke kontrolü öğrenecek.
Kendini çok akıllı zanneden bazı kadınlar erkeklerin bu zaafını bildiği için yedikleri haltlari bu şekilde kapatıyorlar. Bunu bir erkek dese adama demediginizi bırakmazsiniz.

eşim çok düzgün bir insandır bütün hafta çalışır pazar günü de bana ve çocuğuna ayırır hiç sesi çıkmaz
E bazı insanlar şımarınca ne yapacağını bilemiyor maalesef.

eşime '' allah seni kahretsin, allahın belası, bir *oku beceremiyorsun niye sesli açıyorsun kapıyı'' dedim.

Eşinin yerine olsam, şu laflardan sonra yüzüne bile bakmam.

Cocugu gezdirip uyutamayan sizken, cocugunuz uyandi diye bu hirs neden ben onu anlamadimki?

Ayrica küslükleri seksle cozmek epey yanlis geliyor bana, ufak tefek nazli halleri affettirmek icin belki kullanilabilir ama buyuk küslüklerde yanlis bence. Karsi taraf ayni seyi yapsa rahatsiz olurdunuz bence.

E zaten boşanmayacaklarsa bir gün barışacaklar, bu Kadın da adamın kalbini kazanmak için birşeyler yapmak istiyor. Öneri soruyor, tamam özür dile sonra da Git işine yetmez. Bunu bir erkek dese ben adama birşey demem, çünki ben kendim kızınca eşim gelip gidip bana sarılıp öpüyor. Sadece özür dileyip gidip kanepede uzansa çok daha sinirlenirim. Zaten 3 5 kere yokladıktan sonra sinirim geçiyor ben de karşılık veriyorum. Sanki bu adamın hiç hatası olmamış ve olmayacak da. O da bir şekilde hatalı olsa kendini affettirmeye çalışacak. Eşinin hoşuna giden şeyleri yapmaya çalışacak. 2 birbirine uzak Yabancı insan değiller ki bunlar, eşler.

Bu yapılan ilk hata değildir. İlk kez yapsa da ben de adam gibi olurum. Kimse bana hakaret edemez. İsterse eşim olsun. Ya ağzını toplar ya da sürünür.

Bu yapılan ilk hata değildir. İlk kez yapsa da ben de adam gibi olurum. Kimse bana hakaret edemez. İsterse eşim olsun. Ya ağzını toplar ya da sürünür.
O zaman konu zaten sevişmek değil ki, siz adam kadının burnunu sürtsün barışmasın taraftarısınız, süründürsün diyorsunuz. Tabi anneye kızdı diye çocuğuyla da daha az zaman geçiriyor bu baba, cezayı hem de çocuğa veriyor ama.

Çocuğunu düşünecekti o zaman.
Yine diyorum her erkeği seks ile kandıramazsınız. Kanarsa onurundan süphe edilmeli.

Ayrılığın ilk kibrit çöpünü cekmissiniz bence , adam ciddi kırılmış. Erkekler kadınlar gibi değil kafada sinsi sinsi kurup pat diye boşanma kağıdını atıyorlar insanın önüne . Terbiyesizlik etmişsiniz baya baya hemde .

Kadın olsun erkek olsun edilen lafın cilve ile tatlılık sevimlilikle düzeltmeye çalışmak bende acayip bir sinir uyandırıyor . Bana saygısızlık yapıp kalbimi kirmissin , iki ehuheuheuh edince bende ayyy ne tatlı mı diyecegim bu resmen karsindakini azimsamak yediğin boku guzellemeye calismaktir . Hani küçük bebekler popo üstü pat oturunca bebek aglamasin diye anneler ayy hadi hoppaaa yapıp el çırpıp dikkat dağıtmaya çalışır ya , işte aynen öyle bir hareket. Enayi ve salak yerine koymaya çalışmak . Gider adam gibi özür diler olmuyorsa cezanı çekersin .

Çocuğunu düşünecekti o zaman.
Yine diyorum her erkeği seks ile kandıramazsınız. Kanarsa onurundan süphe edilmeli.
Kadına o kadar bilenmişsiniz ki. Çocuk sadece kadının çocuğu mu? Diyelim Kadın deli, zaten öfke sorunu var,düşünmedi çocuğu da hata yaptı ,o zaman baba da mı düşünmesin çocuğu. Konu çocuk değil zaten de ama arada olan çocuğa oluyor.

Benim dediğim zaten kandırmak değil bir anlasanız,karşısındaki ergen değil ki seksle kandırsın, benim dediğim bir şekilde affedilmek için çaba göstermek,her yolu denemek. Buna sevdiği yemekleri yapmak da dahil, ne bileyim bak öfke sorunum var terapiye gideceğim demek de. Akla gelen şeyler işte, pişmanım affet anlamında. Benim aklıma ilk o geldi, çünki benim kendi yapım öyle. Ama süründürmekten taraf olduğunuz için affedilme önerileri ne gelse istenmeyecek

Ben bunu eşime desem adliye koridorunda alırdım soluğu. Karşımızdaki 3 yaşında değil ki çocuk gibi azarlayalım. Bende bazen yol çok engebeli oluyor. Ya da eşim araba kapısını sert çarpıyor ama tamamen arabadan zor kapanıyor. Diyorum çocuk uyanıyor biraz yavaş olur musun? Ya da çocuğın yanında telefonla konuşuyor. Sessiz konuş lütfen diyorum. Sizin dediklerinizi desem evde çatışma çıkar. Bence güzel bir akşam yemeği hazırlayın çocuğu uyuttuktan sonra güzel bir şekilde özür dileyin ve gerçekten tekrarlamayın. Çok ayıp bir durum

hata yapan erkek olunca da hediye al, bilezik al, pirlanta al falan deniyor
her ikisi de yuzeysel seyler

Benim eşim böyle şeyler söylese affetsem bile unutmazdım asla. İlk fırsatta aynı kelimeleri iade ederdim kendisine ayrıca.

İşten geç geliyir erken kalkiyor diye bahane olmaz kusura bakmayın. Eşimin kalbini çok kirdiysam uyuyamam zaten bı şekilde onu yakalar özür dilerim. Ayıp etmişsiniz uyumayın birebir özür dileyin telefonla olcak şey değil. Mesafeli olsa da sarılın. Sevdiği yemekleri yapın yemezse de senin için yaptım yorgunluktan ileri gittim deyin . Yalın. Bİseyelr

Katılıyorum.
Bilezikle pırlantayla affeden olur mu bilmem, altını pırlantayı sevmem benim için tenekeden farkları yok, bunlarla gelse asla affettiremez, içtenlik isterim, pişmanlığını kelimelere dökmesini hal ve hareketleriyle belli etmesini isterim.

Aynen öyle. Barışsın diye seks yapmak da bilezik almak da aşırı maddi ve sığ kalıyor bence de.
Özür öyle bir şey değil. Barışsın diye de dilenmez ki özür. Yaptığımın yanlış olduğunun, seni de üzdüğümün farkına vardım ve bir daha tekrarlamayacağım, çünkü seni seviyorum değer veriyorum. Ve sana bir daha bunu yaşatmamaya söz veriyorum demektir özür dilemek. Öyle yap yap, ne yaptığının lafın nerelere gittiğinin bile farkına varma, adam küstü diye tepkisel olarak şunu yaparsam barışır diye çırpın dur. Bu mu yani?
Süründürme vs. demişler de olay süründürmek değil. Sınırlarınızın olması, her yapılana maddi bir ödül alınca he derseniz o zaman karşıdaki kişi yapar yapar sonra yine özür hediyesi ile gelir. Hiçbir şeyi çözemezsiniz. Ki zamanla o özür hediyesi de gelmez olur, eliniz böğrünüzde kalırsınız gönlümü alsın diye.

Aynisini yazacaktım, terbiyesizlik yap yap sonra özür dile ... Konu sahibesi acilen kendini duzeltmeli. Adamdan da net özür dilemeli ve kendini düzelteceğini söylemeli. Her konuya yazıyorum boyle tahammülsüz, edepsiz insanlarla kim evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…