KOCAMIN KEŞKELERİ

ama sorumun cevabı bu değil ki

eee peki şu diğer üyeliklerinle ilgili söylediğin yalanlara rağmen nasıl dürüstüm diyebiliyorsun? anlatsana biraz :)
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boş

ikinizin evliligi koca bir hata.. cimri cimri olmasına ama benim gordugum karisindan calismasını isteyen bi erkek evde her istediği alınsın ama calismamayı isteyen bir kadın.. büyük tencereye küçük kapak... sen bu adamı seviyorsan caliscaksin ayril yani ne diyelim mutsuzsan kimse kocanın karakterini degistiremez ki..

Geldim. :) Evet, biraz fal bakabiliyorum. :) Sen ingilizce bilmeden nasıl yüksek lisans yaptın sevgili mandalina?
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boş
bu yorum sizin için de geçerli

Kazen abi bu üye konu dışı cevap veriyor hep, niye ban almıyor?

Son düzenleme:

Kınamak? Geçiniz efendim. Sizi kınamıyorum.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Sen garanti olsun diye içten pazarlıklı evlilik yapmışsın ve evliliğin devamlılığı için kılını kımıldatmayan bir insansın. Elinde patlamış. Bu kınama değil tespittir.

He bana gelecekse konu:
Bugün eşimle can ciğer olabilirim yarın bin türlü şey olur ayrılırım. Ağlarım, zırlarım. Pişmanlığımı yaşarım dibi görür sonrada hayatımı rayına oturtmaya çalışırım. Çünkü insanız her şey olur. Olmaz dediğimiz olur. Önemli olan nasıl tavır takındığımızdır.

Senin sorunun hiçbir şey yapmaman. Robot gibi. Donuk. Boş.
Şimdi kahroluyorum kötüyüm diyorsun. Burada milletle eğleniyorsun. Sonra bir avm oh iyiyim sizde yapın kıskanmayın edalarında yazıyorsunuz.

Ailen ve kk ahalisinin akıl sağlığı için tedavi ol.

ama bak ben de inciniyorum, bana yalan söylüyorsun üstelik dalga geçmiştin benimle diğer üyeliklerini sorduğumda, hiç düşünmedin şu pelinin hassas ruhu incinir mi, ona paranoyak muamelesi yapmış olur muyum diye... alay ettin, inkar ettin, kul hakkına girdin. yalanın ortaya çıkınca özür bile dilemedin, o kadarını haketmiştim bence

uzun cevabın tşk, içimde haklısın donuk bir ben var, öküzölüsü gibibişi,yaşam enerjim çekilmişgibi sanki nasılanlatsam

iyide sizi anlayan kimse yok ki, sorunda burada işte bu insanlar niye hep aynı şeyi söylüyorlar acaba diye düşünmüyorsun bile..
bence sen bizi anlamıyorsun..

Ben burdan sizin bu durumunuza alıştım sen şu evliliğine alışamadın yahu !! Adam sana sen adama saygı duymuyorsun, sex yapmıyorsunuz, ağzınızın ayarı yok. Düzeniniz bu.. kaotik bir eviniz var... ve bu durum bana normalleşti... daha sağlam bir laf sokana kadar kocanız derdiniz bu olacak sonra bu unutulup o olacak sonra bir başkası...

kadın boşanmakistemiyor,boşanmakisteyen adamve 25 yaşındaoğlu15 yaşında kızı var kadın 50 ninüzerinde inanılır gibi değil

Kadın neden boşanmak istemiyor, çünkü adama muhtaç.
Ayrıca ilişkilerin ya da evliliklerin bitmesi için tek tarafın bitirmek istemesi yeterlidir.

uzun cevabın tşk, içimde haklısın donuk bir ben var, öküzölüsü gibibişi,yaşam enerjim çekilmişgibi sanki nasılanlatsam
İşte siz tüm önerilere kapalısınız. Size iyi gelen şeyler avmye gitmek ve fal mevzusu.Bir an önce bunlardan birini yapın demekten başka öneri gelmiyor akla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…