- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boşama sorumun cevabı bu değil ki
eee peki şu diğer üyeliklerinle ilgili söylediğin yalanlara rağmen nasıl dürüstüm diyebiliyorsun? anlatsana biraz :)
attığım herşey derken?Attığın herşey kendine dönüyor farkında bile değilsin, yarın da babamın keşkeleri diye bir konu açarsın, sülale boyu yazar geçeriz konularına
Geldim. :) Evet, biraz fal bakabiliyorum. :) Sen ingilizce bilmeden nasıl yüksek lisans yaptın sevgili mandalina?fal konusu da bir göndermeydi :) iyi oku:) yeterince anlaşılamamışımsanırım
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boşGeldim. :) Evet, biraz fal bakabiliyorum. :) Sen ingilizce bilmeden nasıl yüksek lisans yaptın sevgili mandalina?
attığım herşey derken?
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boş
bu yorum sizin için de geçerli
son söylediğin doğru ama kimin garanti bir evliliği var ki, kişiler değişebilir amaoran olarak az olsa da herkesin başına gelebilir bu olanlar,şu aniyibir evliliği olabilir birinin ama yarıniçin bunun garantisi var mıo yüzdenkınamamak gerek
ilgiyikuramıyorum, iki bağımsızkonu neyse öyleolsun bakalım. siz haklısınız :)Attığın göndermelerin, yoksa yalanların dememimi tercih ederdin ?
birkararım var benartık tartışmalara girmicem, ruhum inciniyor çünkü, her nedüşünüyorsan düşünmekte ya da yazmakta hakaret olmadıkça özgürsün.beni zerre kadar ilgilendirmiyor, ben beni anlamak isteyenlere beni anlatmakistiyorum, diğerleri boş
uzun cevabın tşk, içimde haklısın donuk bir ben var, öküzölüsü gibibişi,yaşam enerjim çekilmişgibi sanki nasılanlatsamKınamak? Geçiniz efendim. Sizi kınamıyorum.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur. Sen garanti olsun diye içten pazarlıklı evlilik yapmışsın ve evliliğin devamlılığı için kılını kımıldatmayan bir insansın. Elinde patlamış. Bu kınama değil tespittir.
He bana gelecekse konu:
Bugün eşimle can ciğer olabilirim yarın bin türlü şey olur ayrılırım. Ağlarım, zırlarım. Pişmanlığımı yaşarım dibi görür sonrada hayatımı rayına oturtmaya çalışırım. Çünkü insanız her şey olur. Olmaz dediğimiz olur. Önemli olan nasıl tavır takındığımızdır.
Senin sorunun hiçbir şey yapmaman. Robot gibi. Donuk. Boş.
Şimdi kahroluyorum kötüyüm diyorsun. Burada milletle eğleniyorsun. Sonra bir avm oh iyiyim sizde yapın kıskanmayın edalarında yazıyorsunuz.
Ailen ve kk ahalisinin akıl sağlığı için tedavi ol.
Keşke örnek çifti örnek alsan boşansan tedavi olsan.çokörnekbir çift vardı 30yıl sonra boşanacaklar,o yüzden herkes yaşayabilir
bu yorum sizin için de geçerli
kadın boşanmakistemiyor,boşanmakisteyen adamve 25 yaşındaoğlu15 yaşında kızı var kadın 50 ninüzerinde inanılır gibi değilKeşke örnek çifti örnek alsan boşansan tedavi olsan.
kadın boşanmakistemiyor,boşanmakisteyen adamve 25 yaşındaoğlu15 yaşında kızı var kadın 50 ninüzerinde inanılır gibi değil
kadın apartman aidatını nasılödeyeceğini düşünüyor ve tabievharcamalarınıKadın neden boşanmak istemiyor, çünkü adama muhtaç.
Ayrıca ilişkilerin ya da evliliklerin bitmesi için tek tarafın bitirmek istemesi yeterlidir.
kadın boşanmakistemiyor,boşanmakisteyen adamve 25 yaşındaoğlu15 yaşında kızı var kadın 50 ninüzerinde inanılır gibi değil
İşte siz tüm önerilere kapalısınız. Size iyi gelen şeyler avmye gitmek ve fal mevzusu.Bir an önce bunlardan birini yapın demekten başka öneri gelmiyor akla.uzun cevabın tşk, içimde haklısın donuk bir ben var, öküzölüsü gibibişi,yaşam enerjim çekilmişgibi sanki nasılanlatsam
kadın apartman aidatını nasılödeyeceğini düşünüyor ve tabievharcamalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?