Kocamin niyeti ne? eski Esi olabilirmi? 😱

Bakın kızlar sevgiliniz size eskilerini anlatmaya başlarsa sakince dinleyin. Bitirince tamam şimdi sıra ben de diyerek bir de siz anlatın bakalım nasıl oluyormuş. Tabi sonra da bırakın gitsin.

Adama bakar mısın ya? Eşiniz dengesiz ve mantıksız insanın teki...

Aynen öyle üzülüyorum tabi..
konusmak istedim bosanmaya kararli oldugunu söyledi bende git ozaman dedim..
Suan bi cabam yok.. sizi. Gibi düsünüyorum.. eger gercekten.. eski ese taktiysa zten tutmam.. yapicak biseyin yok.. bende yavrumla hayatima devam ederim..

Kadin istemis..
Bi sene beklemiS.. kadinda baskasiyla tanismis oarada
Kadında değil eşinizde sıkıntı var kesinlikle. Kadın eşinizi istememiş boşanmış . Kocanız sizinle evlenerek bir boşluğu doldurmaya çalışmış . Şimdi eski karısının yalnız olduğunu bildiği için hemen sizi devre dışı bırakmak istiyor . Böyle bir durum yasayan arkadaşlar size öneride bulunurlarsa çok iyi olur .

Banada öyle geliyor
Yasayanlar yazarsa sevinirim tabi..

Abla sen kac yaşındasın? Yani gec yasta bir evlilik mi yaptin cunku adamin 2. Evliligi yaşi var herhalde

Boşanmak isteyen adama birşey yapamazsın boşandiktan sonrada canı cehenneme zaten en baştan belliymiş de görmek istememiş gibisin

Benden tam 10 yas büyüksün keske bu adamla evlenmeseydin olan olmus neden dersen şimdi sen sanirim sey diye düşündün kadin da evlendi artık bizi rahatsiz etmez vs aslinda sorun kadinda degil kocanda kocan onu unutamamış akrabasi falan miymis ayrica sevgi ask bitmis diye bosanma bahanesi hic duymadim senden gizledikleri var.isin meslegin varmi
Bu arada çocuğunun olması iyi olmus Allah bağışlasın tutunacak daldir cennettir rızk tır cocuk ama bu adama tekmeyi bas

Siz rahatsız olmanıza rağmen susarak yanlış yapmışsınız.
Onca şeyin birikimi ile yeter dediğinizde de '' değiştin '' derler.
Daha düne kadar ses çıkartmadığınız düşünülür MAALESEF.
Susmayı, kabulleniş zannetmiş sizinkide.
Boşanmak istiyorsa boşayın. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

ya inanamıyorum ne iğrenç erkekler var okudukça çok canı sıkılıyor insanın.sizin bir mesleğiniz var mı çocuğunuzla başınızın çaresine bakabilecek misiniz ki boşansanız çocuklara nafaka bağlanır sanırım.emin olun eski eşi onu asla geri istemeyecek ve yine size dönmeye kalkarsa sakın kabul etmeyin.

Buna yol ver yuvasını kendi elleriyle yıkıyor farkinda misin fotoğraf olayini önemsemedim ben açıkçası unutmus olabilir cidden ama surekli bahsetmesi beni iskillendirdi cok sinir oldum bak suan

Kadinda Sıkıntı görmüyorum zaten.. sorun benim kocada.. cocuklar ıcın arada laf sokuyordu kadına..
Bikeresınde eşimede demiştim rahat artık su kadını.. ne bitmez derdınız varmıs dedım..
Bende gercegı söylmedıgını düsünüyorum..
Is yönünden sıkıntı yok.. onları dert etmıyorum..
Yok yere hayatımı altüst etmesı dişinda bi sorun yok

Evet bi insan onemsemedigi insana laf sokmaz. Ne diye laf sokuyordu ki onu anlamadim yani bosanali kac zaman olmus
Hem 44 yas ne ki daha bi adam var 75 doğumlu ilk cocugu 2 bucuk yasinda diger cocugu 7 aylik o adam varya senin kocan ohoooooo felegin cemberinden gecmis kac kez sakin seni kandirmasina izin verme o hayata erken başlamış o ne günler görmüştür seni aptal yerine koymasin hiç...

e peki bu adam size boşanma olarak ne sebep sunuyor neymiş sizle derdi bahaneler mi uyduruyor?

Cok tesekkür edıyorum.. Amiiin

uzucu gercekten,
ama daha onceden gercekten hissettirmedi mi?

ben de foto olayina takilmazdim aciksa,
unutmus olabilir.

Ama nisan dugun zamanlarinda heyecanindan, tavrindan anlasilir diye dusunuyorum.

iyi bir nafaka alin bari, sonra da salin gitsin.

Mesela bı keresınde cocuklara sıcak yemek yapmıyorsun dıye kaf söylemişdi.. cok sınır olmusdum.. sanane kadını. Basında kocası var herne kadar cocugun orda olsana karısamazsın demısdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…