Kocamin niyeti ne? eski Esi olabilirmi? 😱

Bu derece sapiklik kadar degil ama.. takintisi oldugu kesin.. yoksa bi insan neden buladar anlatir.. cok fazla sey biliyorum kadinla ilgili.. saplanti oldugu belli

Bi erkekler manyakmi.. anlamadimki.. oofff

Aslında biz kadınlar çoğu zaman görsek bile görmemezliğe veriyoruz.
Ve o görmek istemediklerimizle de imtihan oluyoruz
ne dogru bir soz yaaaa yemin ederim

Kadinin onu istiyecegini sanmiyorum.. ayriömasina ragmen hic rahat birakmadiki.. Üzüntüden bosluga düstüyse belki kabul eder ama uzun sürücegini sanmiyorum!
Kadın sevse bırakmazdı.Şu an boşlukta olduğundan kabul eder ancak kocanı.Sonra yine yer tekmeyi..

Valla ben gayet de unuttum , hani oglumun babasi olmasa hic hatirlamayacagim bile adami
Gayet de guzel ayrildik , kavga vs sorun yasamadik
Herkes bir degil , kimi anilarina sıkı sıkı sahip cikar kimi insan da hafizasinin derinliklerine atip onune bakar

boşanmak istiyor. dahası mutlu bi evliliğiniz yok. eski konunuza da baktım. çekilir gibi değil. madem adam da diretiyor, boşanın siz de.

evet tespitiniz %100 doğru.

yolunuza bakın.

o kadın o adamı istemez

sonra size dönmeye kalkar. sizden de yüz bulamayıp yalnız kalsın.

hak ediyor.

NE yazık ki erkekler.bu kadar seviyorsa neden boşanmış bir de üstüne sizinle evlenmiş ? Nispet mi yapmış aklınca ilk eşine.Bence kesinlikle hakkı yok.özellikle dikkat etmeliydi ki ağzından eski esinle ilgili laf çıkmamasına.boşanmak istiyorsa boşa kurtul

Madem cok seviyordu niye ayrilmis niye cocuk sahibi olmak istiyor oyle tatli tatli s ayrilamz sirf gicikligina ayrilma bacim ugrassin dursun

Aranizda ciddi problemler varmi?esiniz neden ayrilmak istiyormus sordunuzmu ne diyo?bide suphelendignz durumlar varmi?gerek telefonunda yada baska bisi

Eşinin ilk evliliğini adam bitirmemiş kadın bitirmiş. Bu önemli bir ayrıntı.
Eski eşine dönmek istiyor kısmına bence tam emin değilsin. Sadece düşünce. Arayada bir erkek girmiş ki adam ölmese kadın ayrılmayacak akıllı bir adam olsa zaten kadın istese o dönmez.
Ayrılığı yaşamış 2 yılda yeni biriyle tanışmış. Evlenmiş. Ayrılık isteğindeki rahatlığı bundan geliyor olabilir. Burda aksini çok yazan olsada birazda geliri iyiyse erkeklerin burnu genelde çok sürtmüyor.
Agresifsin kısmını bir değerlendir bence ve diğer söylediklerini. Gerçeklik payı var mı?
Doğru bir iletişim kurmaya çalış. En azından denemiş ol. Belkide sıkıntı eski eşten kaynaklı değildir.

boşanmak istiyor. dahası mutlu bi evliliğiniz yok. eski konunuza da baktım. çekilir gibi değil. madem adam da diretiyor, boşanın siz de.

Bosancam dedi.. ama ev bulana kafar evde duruyor
Git ozaman dedim gitmiyor cok sinir bozucu.. öyle ikinyabanci gibi.. dolaniyoruz evde.. hem vosancak hem gitmicek

evet tespitiniz %100 doğru.

yolunuza bakın.

o kadın o adamı istemez

sonra size dönmeye kalkar. sizden de yüz bulamayıp yalnız kalsın.

hak ediyor.
Bende isticegibi düsünmüyorum..
Sonucda 2cocukla bosanmayi gözü almis.. tam kurtulmus.. ne yapsin.. narsist kilikli adami

Kadını boşken yeniden kapmaya çalışcak herhalde. Aldatılmadan bitirin bence. Çünkü arada çocuk var iş çirkinleştikçe çocuğunuzu da etkileyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…