- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Şuan evliyim ve üniversitedeki sevgilim hala bana ulaşmaya çalısıyor. Her yerden mesaj atıyor, her yerden engelledim. En son linkedinden yazmıştı ya...İnanamadım. Hayır evli olduğumu da biliyor hala daha yazıyor. Hiç cevap atmıyorum. Unıversıtede beraber buyuduk sayılır, hep beraberdik ama sonra çok çirkin olaylar oldu ve ayrıldık. Benım aklıma bile gelmiyor. Şimdi sizın konunuzu okuyunca aklıma geldi. Peki eşinizinde benım anlattıgım şekilde eski eşine bir takıntısı olabilir mi ?
Aslında biz kadınlar çoğu zaman görsek bile görmemezliğe veriyoruz.Baştan zaten size bu şekilde davranacağını açık etmiş.
Fotoğrafı bulup neden sustunuz?
. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama olmuyorsa da zorlamayın. Ne demek sürekli özür dilemek?
Ne demek sürekli alttan almak? Siz köle olarak mı geldiniz dünyaya?
Kadın sevse bırakmazdı.Şu an boşlukta olduğundan kabul eder ancak kocanı.Sonra yine yer tekmeyi..Kadinin onu istiyecegini sanmiyorum.. ayriömasina ragmen hic rahat birakmadiki..Üzüntüden bosluga düstüyse belki kabul eder ama uzun sürücegini sanmiyorum!
Valla ben gayet de unuttum , hani oglumun babasi olmasa hic hatirlamayacagim bile adamiher nekadar unuttum densede, ilk evlilikler, unutulmaz...acı tatlı bir sürü yaşanmışlıklar var...hatta herşeyin ilkini onla yaşadı...2 de çocuğu var, nasıl unutsun...2. evliliklerde hep bi unutturma kaygısı var...adamın üstüne fazla gitmiş olabilirsin...belkide ayrıyken bile hep seviyorda olabilir....ama ilk eşinin onu kabul etceğini sanmıyorum pek...uzun lafın kısası seni istemeyeni, sende isteme....boşandıktan sonrada kimle olursa olsun, takma kafana...
Madem cok seviyordu niye ayrilmis niye cocuk sahibi olmak istiyor oyle tatli tatli s ayrilamz sirf gicikligina ayrilma bacim ugrassin dursunSelam Arkadaslar..
Bi önceki Konumda Eşimin bosanmak istemesınden bahsetmiştim..
Kısa özet geceyım..
3senelik evliyiz... 6 senedir tanıyorum eşimi.. ilk tanıstıgımız dönem.. eşimin ilk evliligi bileti 2sene olmus ve bosanma işlemleri tamamlanmısdı... 2 tane oglu var..
O dönem eski eşinden cok bahsedıyordu.. ilk eahatsız olmadım ama sonra sonra gıcık kapmaya baslamısdım.. kadının hayatında zaten biri vardı öyle anlatmısdı..
1ay kadar görüstük ve ayrıldık..
2sene sonra tekrar yollarımız birletı.. ve görüsmeye basladık.. bu defa artık ilk evliliğini geride bırakmıs gibi gözüküyordu.. ve biz evlendık.. bunun evini toplarken evınde Eskı eşiyle bırlıkte cekılmıs bı fotograf buldum cercevelı.. ayrılalı 5 sene olmus biri neden hala bı dorografı saklar???
Sordum tabı.. özür dıledı önemsemedıyını ve unuttugunu söyledı cocukları ıcın duran bı fotograf oldugunu söyledı ve bu olaya sünger cektık..
Ara ara bırseyler anlattı yıne eskı eşinden önemsememeye calıstım cocukların annesıdır felan diye düsünmeye calıstım..
hamilelik dönemınde ufaktan sorunlar basladı.. ben özür dikeyıp alttan aldığım sürece olaylar yatışıyordu..
Bebısımız oldu.. ve aılesını zıyarete gittik.. 3haftalıktı bebışimiz dişari cıktık.. ve bana anılarından anlatmaya basladı.. ışk kulaklarıma ınanamadım resmen nasıl tanısdı.. nasıl evlendı bunlardam bahsettı bana!!! Cok üzüldüm.. ses etmedım ama cok üzüldüm halımden anladı ve sustu..
her yenı olayda hersey canlanıyordu.. ıyıce gerilmeye ve kendımı degersız hissetmeye basladım..
Bu konuyu konustugumda hep abarttıgımı söyledı..
Bununla birlikte bizim sorunlar dahada buyudu..
Ve suan ayrılmak ıstıyor.. gercı her kavgada bosanmakla tehdıt edıyor ama suan sinşrlerim. Alt üst..
Cünki durtduk yere sorun cıkarıyor..
Diyer taraftan..
Eski eşinin kocası öldü.. kadın suan yanlız..
Ve benım kocam ayrılmakta kararlı..
Gecen aklıma geldı.. bızım sorunların artmasıyla.. adamaın ölümü ögrenme tarıhının arasında 1hafta var..
Aklıma gelıyor tabı zaten unutamamıs.. fırsatı buldu kacıyor gıbı hissedıyorum..
Kuruntumu yapıyorum
Artık ne düsünücegımı bılmıyorum
Aranizda ciddi problemler varmi?esiniz neden ayrilmak istiyormus sordunuzmu ne diyo?bide suphelendignz durumlar varmi?gerek telefonunda yada baska bisiSelam Arkadaslar..
Kısa özet geceyım..
3senelik evliyiz... 6 senedir tanıyorum eşimi.. ilk tanıstıgımız dönem.. eşimin ilk evliligi bileti 2sene olmus ve bosanma işlemleri tamamlanmısdı... 2 tane oglu var..
O dönem eski eşinden cok bahsedıyordu.. ilk eahatsız olmadım ama sonra sonra gıcık kapmaya baslamısdım.. kadının hayatında zaten biri vardı öyle anlatmısdı..
2sene sonra tekrar yollarımız birletı.. ve görüsmeye basladık.. bu defa artık ilk evliliğini geride bırakmıs gibi gözüküyordu.. ve biz evlendık.. bunun evini toplarken evınde Eskı eşiyle bırlıkte cekılmıs bı fotograf buldum cercevelı.. ayrılalı 5 sene olmus biri neden hala bı dorografı saklar???
Sordum tabı.. özür dıledı önemsemedıyını ve unuttugunu söyledı cocukları ıcın duran bı fotograf oldugunu söyledı ve bu olaya sünger cektık..
Ara ara bırseyler anlattı yıne eskı eşinden önemsememeye calıstım cocukların annesıdır felan diye düsünmeye calıstım..
hamilelik dönemınde ufaktan sorunlar basladı.. ben özür dikeyıp alttan aldığım sürece olaylar yatışıyordu..
Bebısımız oldu.. ve aılesını zıyarete gittik.. 3haftalıktı bebışimiz dişari cıktık.. ve bana anılarından anlatmaya basladı.. ışk kulaklarıma ınanamadım resmen nasıl tanısdı.. nasıl evlendı bunlardam bahsettı bana!!! Cok üzüldüm.. ses etmedım ama cok üzüldüm halımden anladı ve sustu..
her yenı olayda hersey canlanıyordu.. ıyıce gerilmeye ve kendımı degersız hissetmeye basladım..
Ve suan ayrılmak ıstıyor.. gercı her kavgada bosanmakla tehdıt edıyor ama suan sinşrlerim. Alt üst..
Diyer taraftan..
Gecen aklıma geldı.. bızım sorunların artmasıyla.. adamaın ölümü ögrenme tarıhının arasında 1hafta var..
Aklıma gelıyor tabı zaten unutamamıs.. fırsatı buldu kacıyor gıbı hissedıyorum..
Kuruntumu yapıyorum
Muhtemelen eski karisi bosamis bunuSevgi ask bitti ayrilmak istiyorum demis..
ama artik buna inanmiyorum..
boşanmak istiyor. dahası mutlu bi evliliğiniz yok. eski konunuza da baktım. çekilir gibi değil. madem adam da diretiyor, boşanın siz de.
Ciddi sorun yok..Aranizda ciddi problemler varmi?esiniz neden ayrilmak istiyormus sordunuzmu ne diyo?bide suphelendignz durumlar varmi?gerek telefonunda yada baska bisi
Bende isticegibi düsünmüyorum..evet tespitiniz %100 doğru.
yolunuza bakın.
o kadın o adamı istemez
sonra size dönmeye kalkar. sizden de yüz bulamayıp yalnız kalsın.
hak ediyor.
Kadını boşken yeniden kapmaya çalışcak herhalde. Aldatılmadan bitirin bence. Çünkü arada çocuk var iş çirkinleştikçe çocuğunuzu da etkileyecekSelam Arkadaslar..
Kısa özet geceyım..
Diyer taraftan..
Kuruntumu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?