- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
hep susarsam laf işitmezmişim.Seni sevmiyor ayrı mesele..
Sana zerre miktarı saygısı yok. 1 gram değerin yok. Ederin yok. Berbat bir durum.
Yani boşanman herkes için daha iyi. Hiç-bir çocuk bu hakaretleri duyarak büyümemeli.
Allah kolaylık versin ama ben olsam tekrar tekrar tekrar boşanırımhep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.
hep kovuyor ama gideyim diye değil. kızgınlığını atıyor.Adam sizi kovdu siz odasina gidip burda mi uyuyacaksin gelsene dediniz dogru mu anladim? Tepenize cikarmissiniz adami kusura bakmayin.
evet. aşk dilenmeyeceğim.Milat derken ayni evde bekar hayati yasamanin ve iletisimsizligin miladi mi? Dogru mu anladim?
hep kovuyor ama gideyim diye değil. kızgınlığını atıyor.
ama haklısın
evet. aşk dilenmeyeceğim.
hayır adı bende saklı ama evlilik değilAdini da evlilik koyacaksiniz?
haklısınızHep kovuyorsa gitmeyeceginizi bildiginden burda yine hatalisiniz adam kendini bulunmaz hint kumasi hissetmis. Ayrica 2.evliliginiz oldugunu belirtmissiniz 3.de olabilirdi bu size boyle davranmasini gerektirmez. Illede kizginligini atacaksa gitsin baska yerde atsin s..git nedir nasil bir terbiyesizliktir? Bu laftan sonra sizin gidip gelsene burda mi yatacaksin demeniz daha bir enteresan kusura bakmayin. Kirildiginizin uzuldugunuzun farkinda bile degil adam Allah bilir sizi suclu goruyordur.
tekrarlarsa çıkıp giderim belki. o zamana kadar susucam yine hakaret ederse giderim yani.Sizi sevmemekten daha öte birşey bu.
Kadın erkek gibi değildir,cinselliği hiç tanımadığı biriyle bile yaşayabilir.
Ama eşiniz..
Sizin yanınızda bile yatmıyor.
Bu herşeyin bittiğini gösterir.
Kaldı ki eşiniz size bir dünya laf söylüyor,neden annenize gitmiyorsunuz?
Bence gururunuzu daha fazla ayaklar altına almayın ve çıkıp gidin o evden.
E hep yapıyor.tekrarlarsa çıkıp giderim belki. o zamana kadar susucam yine hakaret ederse giderim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?