kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

Allah kolaylık versin ama acıların kadınıyım moduna bürümüşsünüz kendinizi.. fazla arabesk geldi bana aşk dilenmeyeceğim, miladim falan. Aşktan öte daha ciddi sorunlarınız var bence . Saygı yok sevgi yok ses etmek yok para istemek yok karin tokluğuna arada kadınlık yaparak oda koca isterse.. tavsiye istemiyorsunuz ama siz kendinize saygı duyun bari

Seni doguranin agzina diyor, sen adamin ayri yatmasina takiyosun?? Biz kadinlar boyle oldukca daha cok tepemize cikar bu hayirsiz adamlar
yazık doğuran anaya binbir küfür yiyor annesi yazık..
memlekette adam kalmamıs gibi dövene sövene ezene sülük gibi yapışan bu kadınlar yüzünden zaten bu adamlar değişmez daha cok kadın cinayeti işlenir

Bu sex ne kadar onemli birseymis bizim kadinlarimiz icin.. gururumuz onurumuz olmasin.. kocamiz dovsun sovsun tum sulalemize, yeterki bize atesli dakikalar gecirsin

Bu sex ne kadar onemli birseymis bizim kadinlarimiz icin.. gururumuz onurumuz olmasin.. kocamiz dovsun sovsun tum sulalemize, yeterki bize atesli dakikalar gecirsin
Aslında o kadar da önemli değil be tonti...
Yemini suyunu verdim hesabı.. maksat adam başkasına gitmesin.. yoksa adamın diğer yaptıkları kabul edilebilir..

Oğluma bana iyi davranıyor demissin sen ne bekliyosun daha çokmu ilgi. Seni niye kovdu peki. Benim kocamda yılda bir iki sinirlenince çek git der ama gitmem. Kendi gitsin. Demem oki kavgaları ne sebebten ediyorsan o sebebi ortadan kaldır bence

Eşinizden madem ayrılmayı düşünmüyorsunuz psikolojik yardım alın... Evlilik terapisi alın evliliğinizin neresini yamar neresini iyileştirirseniz kar....

Kusura bakmayında bana ve aileme küfür eden adamın hücrelerinden kan alırım o kim köpek ? Siz kendinize nasıl bu lafları söyletiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…