kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

Allah sabır versin.Evde birbirinize uzak kalırsanız zaten birini bulur. O zaman zorla gönderirse o da kötü. Çok eksikli görüyor gibi sizi. Mutsuz anne mutsuz çocuklar yetiştirir. Bu da kötü bir durum. Diyecek birşey yok.

Allah yardımcın olsun.Tek diyeceğim,kendine gelmem ve sanki o evde yokmuş gibi davranman.Konuşma,muhatap olma.Gül,çokça gül,çocuklarınla oyna,sohbet et.Görsün ona bağlı olmadığını,onsuzda çok mutlu olduğunuGecede tak kulaklığı,film izle,dizi izle,şarkı dinle.Ama ne olursun bir daha adamın ayağına gitme.

evet. aşk dilenmeyeceğim.
Dilensen ne, dilenmesen ne.
Adam seni doğuran ananın ağzına s..yor sen olmadı az si..tin gel de katmerli si... diye yataga davet ediyorsun.
Afedersiniz de ananizin ağzı tuvalet mi ?
Daha mı az seviyorsunuz ananızı bu adamdan ?

hep kovuyor ama gideyim diye değil. kızgınlığını atıyor.
ama haklısın
Çocuklarda uyguladığımız bir teknik var, öfkesini,kızgınlığını boşaltması için cansız bir nesne gösteririz,veririz çocuklara.
Madem boşanmayacaksınız bir yastık,şişme hacıyatmaz,büyük bir peluş oyuncak vb -artık hangisi varsa elinizde- verin kocanıza, sinirlenince ona bağırıp, hakaret etsin hatta istiyorsa vursun.

'Ben senin şamar oğlanın ve sinirini boşaltıp rahatlayacağım bir nesne değilim,
karınım ve çocuğunun annesiyim,
bundan böyle sinirlenince bunu kullan'
diye bir de not yazın üzerine.

Hiç bir gerekçeyle kendinize sözel veya fiziksel şiddet uygulanmasına müsade etmeyin.
Önüne geçemediniz ve hakaret duydunuz diyelim adamın yanına gidip odaya,yatağa davet etmeyin.
Bir de buna alışırsa, yandı gülüm, keten helva.

hep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.
kendinize niye eziyet ediyorsunuz ki ya, tekrar boşanmak çok daha iyi olmaz mı sizin için?
gerçi hala çok sevdiğinizi söylemişsiniz, belki bu yüzden bu kadar uzak bir ihtimal gibi geliyordur size şu an için. ama bu gidişle sizde de sevgi kalmayacak ki. iyi düşünün lütfen, kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz. kovmasını biliyor madem, sonuçlarına da katlansın beyefendi.

Böyle sana değer vermeyen adam olmayan mahlukatı nasıl sevebiliyorsun ?

Bi saniye adam kovuyo demişsiniz daha snra gönlümü alıyor demişsiniz bence konunun ne olduguna bağlı bu tepki nedn olabilir bi eksiklik var demekki kapıdan içeri girişinden itibaren davranışlarına dikkat et o şekilde mi geliyor yoksa sizin yaptıgınız bir hareket karşısında mı bole yapıor

I ingiliccekarakter yorumlarindan hatirladigim ve anladigim kadariyla sen bunu kendine yapacak bir insan degilsin.
Akil tutulmasi yasiyorsun ama lütfen buna dur de.
Sevgisi biten insani geri döndüremezsin.
Sadece uzaklasarak ve kaybettigini hissettirerek aklini basina getirebilirsin ki akli basina gelme potansiyelini kaybetmis sevgisini gectim saygisini da kaybetmis.
Biraz zaman ver ama bu zaman ona degil kendine verilmis bir sürec olsun.
Gercekleri daha net görebilmen ve daha radikal kararlar alabilmen adina.

S.tir gir hayvan nedir yaa bunu diyen birinin beni sevmesini geçtim, ben onu sevemem zaten ..

size o lafları ediyor, siz hala yanında mısınız ?

Neden size s..git hayvan diye hitap eden birinin ayağına gidiyorsunuz ki bunu yaparsanız adam size daha çok böyle davranır

sağol bak bu iyiydi. somurtuyorum ben o kötü. o zaman mutsuzmuşum gibi oluyorum

benim yaptığım söylediğim bi şey karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…