kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

Bazı insanlar geç kabullenir.
Bugün seni sevmediğini kabullendin.
Bir süre sonra onsuz hayatın çok da fena olmadığını kabulleneceksin.
Sonra da boşanmanın daha mantıklı olduğunu..
Acelemiz yok.
Tane tane kabullenip emin olalım ki, arkaya dönüp bakmayalım bile..

sağol bak bu iyiydi. somurtuyorum ben o kötü. o zaman mutsuzmuşum gibi oluyorum
Ne demek somurtma,ne için ,kim için?İki tane aslan gibi evladın varmış.Hersey kocan olacak o pislikten ibaret değil.Çokça gül ki kahrolsun.Gez,dolaş ne istersen.Ama evlatlarına kaydır bu ilgiyi,sevgiyi.Deymiyecek bir pislige degil

Buradaki konulari okudukca toplumdaki erkek ustunlugu ve kadinin ona muhtac oldugu algisini yaratanin ve devamliligini saglayanin yine biz kadinlar oldugu dusuncesi kafamda yer ediyor. Eger geliriniz yok ve aileniz de destek degilse sizin icin cok uzgunum ama aksi ise boyle bir hayati kendine layik goren bir kadin icin soylenecek hangi soz etkili olabilir, daha iyi hissettirebilir bilemedim.

Sana bunları söyleyen bunları yapan söven kovan adamı seviyor ayrı yatıyor diye üzülüyor musun?

Yapmayın Allah aşkına ya bu kadar da değil ..Olunur da bu kadar olunmaz insan gururunu bu seviyede ayaklar altına alıp sermez pes valla pes.

sustuğum zaman sorun yok.
susayım onu yanımda istemeyeyim.
yani o yokmuş gibi yaptığımda hem param cebimde kalıcak hem de iki çocuğum ve bana güzel bakılacak.
bu arada çalışıyorum ama dediğim gibi işyerim onun evine yakın. oğlumun okulu da öyle.
lokasyon olarak zaten burda durmaya mecburuz.

Sana değer vermeyen kocan değil, sen zaten kendine değer vermiyorsun. Aksi olsa sana bu şekilde davranılmasına izin vermezsin...
kendime değer versem o böyle davranmaz zaten.
birini bulmaz çünkü kadınlarla seksle filan işi yok. belki de hoşuna giden biri olabilir de onu eve getirecek masrafı yapmaz. bimde düğün paketi yok çünlü

Sana yapacak yorum bulamıyorum
Kafam duruyor benim böyle şeylerde

Bu tip insanların neyini neresini seviyorsunuz?
Bende bunu merak ediyorum...
O cümleyi kullanan bir adama karşı nasıl bir sevgi duyabiliyorsun?

Kocanızın kafa yapısını tahmin edebiliyorum.Size hakaret etmeyi hak görüyor kendinde,lütfen çocuklarınız için bu Adamı terk edin.Onu örnek almalarını istemezsiniz değil mi ?

S.ktr git hayvan ne ya? Okuz mu bu adam?
Nasil konusma bu?
Siz bunu duyup cehennemin dibine git diyeceginize yataga mi gel diyorsunuz bu adama?
Yani ne diyim, adam yuzunuze tukuruyor siz ne diyorsunuz...saka gibi

Adam sizi kovdu siz odasina gidip burda mi uyuyacaksin gelsene dediniz dogru mu anladim? Tepenize cikarmissiniz adami kusura bakmayin.

+++
Maalesef kadınlarımızın hakarete katlanmak için sebebi olmasa bile tek katlanma sebebi var: koca deliliği. Bazen kadınlarımızın karaktersiz olduğunu düşünüyorum.

Yapan eden sı...p sıvayan s.....tir çeken kocanız
Çıkıp gitme blöfünüze zahmet edip bitaeafını kaldırmayan koca
Sizi kalmanıza ikna eden 3.bir kişi....kaynana

Ve hala gel ağzıma s.ç mühim değil
Yeterki aynı yatağa girelim diyen siz ...

Bu basiretsizlikle
Sen daha çoookk konu açarsın ablacım
Okuruz yakında beni bıçakladı ağzımı yüzümü kırdı ayrı yatıyor...
Allah için akıl verin nasıl yatağa geri döndürürüm diye

Kocanızı biraz kendi haline bırakın.
Çocuklarınızla, kendinizle ilgilenin onu duymayın ,görmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…