- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Hah aferin süper çözüm bulmuşsun çok seviyeli çok kaliteli bir çift oldunuz çocuklarda mükkemel bir aileye sahipler tebrikler..alkış.aynısını ben de onu yetiştirenler için de söyledim canım
Tekrar boşanmak sence de şu halinden daha iyi değil mi?hep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.
Bayılıyorum şu sitedeki akıllı kadınlara ya gerçektenTekrar boşanmak sence de şu halinden daha iyi değil mi?
İlk bosanmani hatirlasana...Dibe vuruş, mutsuzluk, yetersizlik hissi, beceriksizlik hissi, umutsuzluk hissi, çocuğumla ne yapacağim/nasıl yeteceğim korkusu..
Peki sonra?
Bir süre sonra alışmadin mi? Ayrıldığına şükretmedin mi?
Hatta bak tekrar aşkı bile bulmuşsun.
Şimdi boşanmak da zor geliyor... Ama emin ol aradan zaman geçince yeni bir düzen kuracaksin zaten...
Bu evde geçirdiğin her gün senin sağlığından,psikolojinden alıp götürüyor.
Ben sadece Kadınlar Kulubundeki öylesine bir üye olarak bile mutsuzluğunu fark etmiştim aylar önce. Yorumlarinizin negatifliginden, bakış açinizdan bile belli oluyor huzursuz oluşun. Eminim sen de farkindasindir.
Gerçekten kendini kurtarman lazım. Çünkü bu evlilik seni mutsuz ediyor ve mutsuz-negatif,kendiyle kavgalı bir insan oluyorsun. Bu evde kaldığın sürece de hiç değişmeyecek. Hatta bu sevgisiz adamdan aldatma-siddet gibi şeyler de gelip seni kendinden daha da nefret ettirecek. Kendine bunu yapma.
Bu şekilde ne mutlu bir insan olabilirsin ne de çocuklarına huzurlu bir ortam saglayabilirsin.
Laik değil layıkAdam kufur etmis ailenize , lutfen bunu laik gormeyin kendinize
ilk eşimle hiç bir hatıramız yoktu. gençtim. acıyı kolay atlattım. tek çocuğum vardı. maaşım gidiyordu. şimdi iki çocuğum var. çok hatıramız var. maaşıma el koymuyor. bebeğime kolay bakıyorum ev işi yemek temizlik ütü istemiyor.Tekrar boşanmak sence de şu halinden daha iyi değil mi?
İlk bosanmani hatirlasana...Dibe vuruş, mutsuzluk, yetersizlik hissi, beceriksizlik hissi, umutsuzluk hissi, çocuğumla ne yapacağim/nasıl yeteceğim korkusu..
Peki sonra?
Bir süre sonra alışmadin mi? Ayrıldığına şükretmedin mi?
Hatta bak tekrar aşkı bile bulmuşsun.
Şimdi boşanmak da zor geliyor... Ama emin ol aradan zaman geçince yeni bir düzen kuracaksin zaten...
Bu evde geçirdiğin her gün senin sağlığından,psikolojinden alıp götürüyor.
Ben sadece Kadınlar Kulubundeki öylesine bir üye olarak bile mutsuzluğunu fark etmiştim aylar önce. Yorumlarinizin negatifliginden, bakış açinizdan bile belli oluyor huzursuz oluşun. Eminim sen de farkindasindir.
Gerçekten kendini kurtarman lazım. Çünkü bu evlilik seni mutsuz ediyor ve mutsuz-negatif,kendiyle kavgalı bir insan oluyorsun. Bu evde kaldığın sürece de hiç değişmeyecek. Hatta bu sevgisiz adamdan aldatma-siddet gibi şeyler de gelip seni kendinden daha da nefret ettirecek. Kendine bunu yapma.
Bu şekilde ne mutlu bir insan olabilirsin ne de çocuklarına huzurlu bir ortam saglayabilirsin.
TessekurLaik değil layık
ilk eşimle hiç bir hatıramız yoktu. gençtim. acıyı kolay atlattım. tek çocuğum vardı. maaşım gidiyordu. şimdi iki çocuğum var. çok hatıramız var. maaşıma el koymuyor. bebeğime kolay bakıyorum ev işi yemek temizlik ütü istemiyor.
Bu saydıklarınız doğru değil bence,sadece üstünden zaman geçtiği için ve o adama artık hiçbir duygu beslemediginiz için böyle olduğunu zannediyorsunuz. Ben de eskilerden kalitesiz bir erkek arkadaştan hep 'terkettim kurtuldum' diye bahsederim, icimde ona dair bir tane guzel anı yok ve neden onca zaman gecirdigimi kendime sorardım. Ama geçen KKda günlük gibi bir yerde kendi adımı arattim, teee ilk üye olduğum yıllarda,bu vasıfsız adam için ne güzel şeyler yazmışım. Kavga edince falan üzülürmüşüm...ilk eşimle hiç bir hatıramız yoktu. gençtim. acıyı kolay atlattım. tek çocuğum vardı. maaşım gidiyordu. şimdi iki çocuğum var. çok hatıramız var. maaşıma el koymuyor. bebeğime kolay bakıyorum ev işi yemek temizlik ütü istemiyor.
evet. aşk dilenmeyeceğim.
Ailen sıkıntı çıkarmazsa arkana bakmadan dön ailenin yanına çekilecek dertt değil hayvana bile bir kere dedinmi anlar eşin ailesini tutarak senşnle bir aile olmadığını anlatıyo kaldıki hakaretler cabasıanlatacak annem dışında kimsem yok. bu saatte hüngür hüngür ağlıyorum. dedim kk ya yazayım.
eşim bana aşık olduğu için tanıştık. harika günler yaşattı evlendim. sonra ben sevdim. sevdikçe umursamazlaştı. ailesini üstün tutmalar filan klasik. sonra bi ara iyi olduk. derken küfürleri hakaretleri boşanma tehditleri fix onlar değişmez ama yine cinsellik dokunma vs vardı. küsünce yanıma gelir gönlümü alırdı.
bugün yine meşhur kovmalarından birini yaşadım. s.ktir git hayvan seni yetiştirenin ağzına sıçayım vs.
ben de eşyalarımı toplayıp evden çıkarken annesi durdurdu. kaldım. bi müddet sonra konuştuk. fakat yine ayrı yatıyor. odasına gittim burda mı uyuyacaksın dedim. gelsene filan
şimdi kendime diyorum ki bak kızım kocan artık seni sevmiyor. bunu kabullen. o eski adam yok.
artık bir kere daha ayağına gitme.
bugün istanbula mevsimin ilk karı yağdı.
bugün kalbim soğusun senden. nolur Allah'ım bir daha ayağına gitmeyeyim.
yazık bana da.
ek bilgi: ikinci evliliğim ilkinden bi oğlum var bizimle yaşıyor bi de bundan bi oğlum var oğluma iyi davranıyor aslında bana da. ama ondan yanımda olmasını isteyince kıyamet kopuyor. çok seviyorum. azaltarak bitirmeliyim sevgimi.
bugün 7 ocak. ve milat
evet.
ilk eşimle onbirinci görüşmemizde evlendik görücü usulüydü. bir kez çay içmeye gittik. telde de en fazla yarım saat konuşurduk. cidden iyi anım yok. onu da çok severdim ama anım olmayınca kolay unuttumBu saydıklarınız doğru değil bence,sadece üstünden zaman geçtiği için ve o adama artık hiçbir duygu beslemediginiz için böyle olduğunu zannediyorsunuz. Ben de eskilerden kalitesiz bir erkek arkadaştan hep 'terkettim kurtuldum' diye bahsederim, icimde ona dair bir tane guzel anı yok ve neden onca zaman gecirdigimi kendime sorardım. Ama geçen KKda günlük gibi bir yerde kendi adımı arattim, teee ilk üye olduğum yıllarda,bu vasıfsız adam için ne güzel şeyler yazmışım. Kavga edince falan üzülürmüşüm...
Sizin durum da bu bence.
'O zaman genctim,hatıram yoktu' ne demek? Asıl gençlikte yaşanan heyecanlar, aileye bahsini açma, isteme, söz nişan, o telaşlar, gelinlik giyme, bir erkekle aynı evi paylaşma, cicim ayları, ilk hamilelik, ilk doğum... Bunların hepsi çok özel şeyler.
Ayrıca küçük bir bebekle bir başına boşanmak da çok çok zor birşey.
Kendinizi kandırmayın.
O zaman üstesinden gelen şimdi de üstesinden gelebilir.
Yemek ütü vs vs.. bunlar o kadar küçük bahaneler ki.
Ama bunlara tutunmak istiyorsanız da bu sizin hayatınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?