kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

hep susarsam laf işitmezmişim.
boleyn kızı tekrar boşanmaktansa aynı evde bekar hayatı yaşıcam. iletişim olmayınca ondan sevgi ve para talep etmeyince laf işitmiyorum.
Tekrar boşanmak sence de şu halinden daha iyi değil mi?
İlk bosanmani hatirlasana...Dibe vuruş, mutsuzluk, yetersizlik hissi, beceriksizlik hissi, umutsuzluk hissi, çocuğumla ne yapacağim/nasıl yeteceğim korkusu..
Peki sonra?
Bir süre sonra alışmadin mi? Ayrıldığına şükretmedin mi?
Hatta bak tekrar aşkı bile bulmuşsun.
Şimdi boşanmak da zor geliyor... Ama emin ol aradan zaman geçince yeni bir düzen kuracaksin zaten...
Bu evde geçirdiğin her gün senin sağlığından,psikolojinden alıp götürüyor.
Ben sadece Kadınlar Kulubundeki öylesine bir üye olarak bile mutsuzluğunu fark etmiştim aylar önce. Yorumlarinizin negatifliginden, bakış açinizdan bile belli oluyor huzursuz oluşun. Eminim sen de farkindasindir.
Gerçekten kendini kurtarman lazım. Çünkü bu evlilik seni mutsuz ediyor ve mutsuz-negatif,kendiyle kavgalı bir insan oluyorsun. Bu evde kaldığın sürece de hiç değişmeyecek. Hatta bu sevgisiz adamdan aldatma-siddet gibi şeyler de gelip seni kendinden daha da nefret ettirecek. Kendine bunu yapma.
Bu şekilde ne mutlu bir insan olabilirsin ne de çocuklarına huzurlu bir ortam saglayabilirsin.

Bayılıyorum şu sitedeki akıllı kadınlara ya gerçekten

Bence sorun sende. Bana o hakaretleri etseydi çeker giderdim yüzüne bile bakmazdım. Sen yüz verdikçe tepene çıkmış

ilk eşimle hiç bir hatıramız yoktu. gençtim. acıyı kolay atlattım. tek çocuğum vardı. maaşım gidiyordu. şimdi iki çocuğum var. çok hatıramız var. maaşıma el koymuyor. bebeğime kolay bakıyorum ev işi yemek temizlik ütü istemiyor.

+ s.ktr git hayvan diyor ve sulalenize kufrediyor..

Bu saydıklarınız doğru değil bence,sadece üstünden zaman geçtiği için ve o adama artık hiçbir duygu beslemediginiz için böyle olduğunu zannediyorsunuz. Ben de eskilerden kalitesiz bir erkek arkadaştan hep 'terkettim kurtuldum' diye bahsederim, icimde ona dair bir tane guzel anı yok ve neden onca zaman gecirdigimi kendime sorardım. Ama geçen KKda günlük gibi bir yerde kendi adımı arattim, teee ilk üye olduğum yıllarda,bu vasıfsız adam için ne güzel şeyler yazmışım. Kavga edince falan üzülürmüşüm...

Sizin durum da bu bence.
'O zaman genctim,hatıram yoktu' ne demek? Asıl gençlikte yaşanan heyecanlar, aileye bahsini açma, isteme, söz nişan, o telaşlar, gelinlik giyme, bir erkekle aynı evi paylaşma, cicim ayları, ilk hamilelik, ilk doğum... Bunların hepsi çok özel şeyler.
Ayrıca küçük bir bebekle bir başına boşanmak da çok çok zor birşey.
Kendinizi kandırmayın.
O zaman üstesinden gelen şimdi de üstesinden gelebilir.
Yemek ütü vs vs.. bunlar o kadar küçük bahaneler ki.
Ama bunlara tutunmak istiyorsanız da bu sizin hayatınız.

evet. aşk dilenmeyeceğim.

Sana söylediği cümleler hoşuma gitmedi aslına bakarsan. Çok büyük saygısızlık. Ama durumunu düşününce insan bir ikileme düşüyor. Sana tavsiyem kaçan kovalanır misali yüz verme geri dur. Gelmiyor mu gelmesin... ama sen o gelmediği zamanlar da ilgilenme, üzgün durma. Dünyanın kendi etrafında dönmediğini anlasın. Kendine bak. O sana gelsin sen gitme
Ama aklıma yine o söyledikleri geldi şuan yine sinir oldum.
Sevmeyi geçtim de saygı da çok önemli evlilikte. Eğer aileniz arkanızda durursa bence yol verin. Yoksa üste anlattığımı uygulayın umarım fayda görürsünüz bu evlilikte hakkınızda hayırlısı

Umarim duzelir problemleriniz. Elestirmek istemedim kalbinizi kirmak istemedim zaten üzgünsünüz. Mutlu olursunuz insallah hayatinizda

Ben bazı insanların psikoloji bozukluğu olduğuna inanıyorum. Mesele siz ya da sizi sevmesi sevmemesi değil. Bence kendisi ruh hastasi

Ailen sıkıntı çıkarmazsa arkana bakmadan dön ailenin yanına çekilecek dertt değil hayvana bile bir kere dedinmi anlar eşin ailesini tutarak senşnle bir aile olmadığını anlatıyo kaldıki hakaretler cabası

İlk zamanlarda size yaşattığı mutluluğun bağımlısı olmuşsunuz, birgün yine öyle olacak hayali var belki de bilemiyorum. Sadece şunu söyleyeceğim; başka bir mutluluk kaynağı yaratın ve kişilerden bağımsız olan bir şey olmalı bu. Alt temanızda hep boşluk var, sevgi dilenme var. Şuan gitmek ve ayrılmak için hazır olmadığınız çok açık o halde içinde bulunduğunuz bu durumu fırsata çevirin ve kendinizi sevmek için bir şans verin kendinize. Kişisel ve ruhsal gelişiminize yatırım yapın eğer kendinizde bir değişiklik meydana getirebilirseniz yani zihninizi biraz yapılandırabilirseniz zaten farklı adımlar atacağınızı düşünüyorum.

Ben anlamıyorum... Anlamak gerçekten çok istiyorum.. Ama almıyor kafam..Ben mi çok anormalim bilmiyorum... Yahu ilk mesaja istinaden konuşuyorum ... Sizi yetiştirenin ağzına eden bir mahluk diyeceğim artık nasıl birlikte oturup çay içip,çerez yiyip, dizi izleyecek kıvama geliyorsunuz? Sizin olayınız nedir? Gurur bir insanın her şeyidir...Çocuklarınıza mükemmel bir annelik örneğisiniz... İlerde kendileri de eşlerine babalarının size davrandığı gibi davranıp sizin gibi kendilerine biat etmesini bekleyecekler... Buna emin olun... Aşk dilenmeyeceğim diyorsunuz... Onca saygısızlıkttan sonra şu an ne dileniyorsunuz eşiniz olacak adamdan? Allah aşkına akıl var, mantık var... Biraz sağlam durun şu eşlere karşı ya.. Gerçekten bir kadın isterse her şeyi yapabilir... Eşimin gözünün içine bakarım o da bana öyledir.. Velev ki böyle bir terbiyesizlik yaptı inanın bir saat durmam ben o adamla bir saat..! Kadınım, anneyim... Bir evladım var... Böyle saçmasapan bir hayatın içinde sağlıklı bir birey nasıl yetişir? Çocuğumun ve kendimin akıl sağlığı için boşanırım... Kendi yağımda kavrulurum... Büyük konuşuyorum...Net..!

Sizi sevmemesi ayrı size saygı duymaması ayrı şeyler bence eşiniz sizi çok seviyor veya sevmiyor diyemem ama saygı duymadığı bir gerçek

ilk eşimle onbirinci görüşmemizde evlendik görücü usulüydü. bir kez çay içmeye gittik. telde de en fazla yarım saat konuşurduk. cidden iyi anım yok. onu da çok severdim ama anım olmayınca kolay unuttum

BEn kadın hakları insan hakları değil canlı hakları savunucusuyum hiçbir sebep benim için bir canlıya şiddet gösterilmesine aşağlanmasına hakaret edilmesine gerekçe olmaz bence ama size de müstehak ya gerçekten müstehak bazı kadınlar bunu seviyor işte boşuna ağzınızı yormayın gerçekten bazı kadınlar şiddeti dayağı hakareti küfrü seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…