- Konu Sahibi ingiliccekarakter
-
Evet gerçekten çoğu ezik ve karektersiz+++
Maalesef kadınlarımızın hakarete katlanmak için sebebi olmasa bile tek katlanma sebebi var: koca deliliği. Bazen kadınlarımızın karaktersiz olduğunu düşünüyorum.
+++
Maalesef kadınlarımızın hakarete katlanmak için sebebi olmasa bile tek katlanma sebebi var: koca deliliği. Bazen kadınlarımızın karaktersiz olduğunu düşünüyorum.
O zaman sizin iliskiniz duygusal bir bag yada evlilik birliginden cok “win win” tarzi alan razi satan razi iliskisi. Her iki tarafinda iliskiden temel baglamda beklentileri belli. Siz yukarida de belirttiginiz gibi hem siz hemde cocuklariniz icin kolay ve rahat bir yasam bekliyorsunuz esiniz de kendine sorun cikartmayan her soyledigine tamam diyecek ozgurlugunu kisitlamayacak bir es ama ayni zamanda toplumda iyi bir aile babasi rolunu de karsilayacak bir evlilik bekliyor. Bence bu asamada siz rahatinizdan vazgecemiyorsunuz esiniz ozgurlugunden, bencilliginden vazgecemiyor. Yani duygusal bir aclik hissediyorsaniz yeriniz o ev degil, o evdeyseniz sevilmediginizden sikayetci olmamalisiniz. Hepimiz su hayattan birseyler istedik, ama istediklerimizi onumuze bizim icin hazirlayan kimse olmadi. Hayat sizin, degistirmek istiyorsaniz siz cabalamalisiniz, fedakarlik etmelisiniz. Ama siz yanlisinizda israr ederrk mutlu olmayi bekliyorsunuz. Ayni seyleri tekrar tekrar deneyerek degisik bir sonuc elde edebilir misiniz ?sustuğum zaman sorun yok.
susayım onu yanımda istemeyeyim.
yani o yokmuş gibi yaptığımda hem param cebimde kalıcak hem de iki çocuğum ve bana güzel bakılacak.
bu arada çalışıyorum ama dediğim gibi işyerim onun evine yakın. oğlumun okulu da öyle.
lokasyon olarak zaten burda durmaya mecburuz.
mutluluğu başka şeylerde arayacağım.O zaman sizin iliskiniz duygusal bir bag yada evlilik birliginden cok “win win” tarzi alan razi satan razi iliskisi. Her iki tarafinda iliskiden temel baglamda beklentileri belli. Siz yukarida de belirttiginiz gibi hem siz hemde cocuklariniz icin kolay ve rahat bir yasam bekliyorsunuz esiniz de kendine sorun cikartmayan her soyledigine tamam diyecek ozgurlugunu kisitlamayacak bir es ama ayni zamanda toplumda iyi bir aile babasi rolunu de karsilayacak bir evlilik bekliyor. Bence bu asamada siz rahatinizdan vazgecemiyorsunuz esiniz ozgurlugunden, bencilliginden vazgecemiyor. Yani duygusal bir aclik hissediyorsaniz yeriniz o ev degil, o evdeyseniz sevilmediginizden sikayetci olmamalisiniz. Hepimiz su hayattan birseyler istedik, ama istediklerimizi onumuze bizim icin hazirlayan kimse olmadi. Hayat sizin, degistirmek istiyorsaniz siz cabalamalisiniz, fedakarlik etmelisiniz. Ama siz yanlisinizda israr ederrk mutlu olmayi bekliyorsunuz. Ayni seyleri tekrar tekrar deneyerek degisik bir sonuc elde edebilir misiniz ?
o arkasından kendi ana babasına da hakaret ediyor. ailemin yüzüne karşı saygılı.Her seyi gectim bu adam sizi yetistiren annenize babaniza kufur ediyor
Sallamamak mi ?o arkasından kendi ana babasına da hakaret ediyor. ailemin yüzüne karşı saygılı.
geçen baban on numara adam da demişti.
insanlara karşı tavırları hep uç noktada.
o yüzden çok sallamamış olabilirim.
seni yetiştirenin ağzına sıçayım
Bırak doktorSallamamak mi ?
Anladım ananizin ağzı tuvalet.
İstediği zaman kıymetli totosunu açıp s....biliyor.
Yoksa cevabinizin başka mantikli bir açıklaması olamazdi.
Güzel bir metod, bu topiği okuyan herkese aynı metodu önerelim ki renkleri solmasın, fadıl takipteBen bazen daha fazlasini dusunuyorum da derin nefes alip susuyorum yoksa rengim soluyo banlaniyorum :)
Doğru dersin name.Bırak doktor
Konu sahibi için çok da ağır değilmiş demek ki
aman munecim nolacak. bana hakaret de etseler haklılar. kızmam da kiblemem de.Güzel bir metod, bu topiği okuyan herkese aynı metodu önerelim ki renkleri solmasın, fadıl takipte
uçan kuşa küfrediyor. geçen bir kuş arabaya çarptı. ona da küfretti. dedim küfür onda nefes almak gibi bir şey. ondan sallamadım yani. yoksa annemin ne kadar kaliteli biri olduğunu bilir. bildiği için böyle belki.Bırak doktor
Konu sahibi için çok da ağır değilmiş demek ki
Siz hakaretleri haklı bulabilirsiniz ama site kuralları gereği hiç kimse diğerine hakaret etme, aşağılama hakkına sahip değildir.aman munecim nolacak. bana hakaret de etseler haklılar. kızmam da kiblemem de.
aman munecim nolacak. bana hakaret de etseler haklılar. kızmam da kiblemem de.
uçan kuşa küfrediyor. geçen bir kuş arabaya çarptı. ona da küfretti. dedim küfür onda nefes almak gibi bir şey. ondan sallamadım yani. yoksa annemin ne kadar kaliteli biri olduğunu bilir. bildiği için böyle belki.
Kuş ile anneyi aynı kefeye koymak ??uçan kuşa küfrediyor. geçen bir kuş arabaya çarptı. ona da küfretti. dedim küfür onda nefes almak gibi bir şey. ondan sallamadım yani. yoksa annemin ne kadar kaliteli biri olduğunu bilir. bildiği için böyle belki.
aynısını ben de onu yetiştirenler için de söyledim canımKuş ile anneyi aynı kefeye koymak ??
Kocanızın ağzı bozuk olabilir ama iş ana babaya gelince bi höstt der insan
Siz bu küfürlere tepki vermiyorsunuz ki eşiniz saygı duysun.
Ben kocanızı çok suçlayamadım yani kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?