kocamın sevmediğini bu gece kabullendim

+++
Maalesef kadınlarımızın hakarete katlanmak için sebebi olmasa bile tek katlanma sebebi var: koca deliliği. Bazen kadınlarımızın karaktersiz olduğunu düşünüyorum.

Ben bazen daha fazlasini dusunuyorum da derin nefes alip susuyorum yoksa rengim soluyo banlaniyorum :)

Çocuklarınıza da mı acımıyorsunuz? Bu kadar bencil olmanıza hayret ediyorum. İlk eşinizden olan çocuğunda bir babası var değil mi? Evde böyle bi çatışma ortamı olduğundan, çocuğunun küfürler duyduğundan haberi var mı?

Tek başınıza karar veremezsiniz. Siz gururunuzu önemsemiyorsunuz tamamda, çocuklar böyle iradesiz ve saygısız bir ortamda büyümek zorunda mı?

O zaman sizin iliskiniz duygusal bir bag yada evlilik birliginden cok “win win” tarzi alan razi satan razi iliskisi. Her iki tarafinda iliskiden temel baglamda beklentileri belli. Siz yukarida de belirttiginiz gibi hem siz hemde cocuklariniz icin kolay ve rahat bir yasam bekliyorsunuz esiniz de kendine sorun cikartmayan her soyledigine tamam diyecek ozgurlugunu kisitlamayacak bir es ama ayni zamanda toplumda iyi bir aile babasi rolunu de karsilayacak bir evlilik bekliyor. Bence bu asamada siz rahatinizdan vazgecemiyorsunuz esiniz ozgurlugunden, bencilliginden vazgecemiyor. Yani duygusal bir aclik hissediyorsaniz yeriniz o ev degil, o evdeyseniz sevilmediginizden sikayetci olmamalisiniz. Hepimiz su hayattan birseyler istedik, ama istediklerimizi onumuze bizim icin hazirlayan kimse olmadi. Hayat sizin, degistirmek istiyorsaniz siz cabalamalisiniz, fedakarlik etmelisiniz. Ama siz yanlisinizda israr ederrk mutlu olmayi bekliyorsunuz. Ayni seyleri tekrar tekrar deneyerek degisik bir sonuc elde edebilir misiniz ?

mutluluğu başka şeylerde arayacağım.

bu arada az önce çay koy dedim çerez getir dedim getirdi. dizi izliyoruz. diziyi beğenmesem odama çekilirdim.
her neyse zihinsel ruhsal ve bedensel gelişimim için çabalarken sevgisizliği unuturum.
çünlü bu arada kendimi sevmekle meşgul olucam.

Her seyi gectim bu adam sizi yetistiren annenize babaniza kufur ediyor
o arkasından kendi ana babasına da hakaret ediyor. ailemin yüzüne karşı saygılı.
geçen baban on numara adam da demişti.

insanlara karşı tavırları hep uç noktada.
o yüzden çok sallamamış olabilirim.

Sallamamak mi ?
Anladım ananizin ağzı tuvalet.
İstediği zaman kıymetli totosunu açıp s....biliyor.
Yoksa cevabinizin başka mantikli bir açıklaması olamazdi.

Bırak doktor
Konu sahibi için çok da ağır değilmiş demek ki
uçan kuşa küfrediyor. geçen bir kuş arabaya çarptı. ona da küfretti. dedim küfür onda nefes almak gibi bir şey. ondan sallamadım yani. yoksa annemin ne kadar kaliteli biri olduğunu bilir. bildiği için böyle belki.

aman munecim nolacak. bana hakaret de etseler haklılar. kızmam da kiblemem de.

Ayrıca eşiniz, sitedeki üyeler, çevrenizdeki insanlar, ileri de belki evlatlarınız dahil kimseye size küfür veya hakaret etme hakkı tanımayın, insanlar önce kendi kıymetini kendi bilecek, önce kendisi kendine saygı duyacak, siz kendinizi hakaret edilebilir, küçük görülebilir biri olarak görürseniz evlatlarınızdan bile saygı görmez, babalarının yolundan gidip sizi ezip aşağılamalarına zemin hazırlarsınız.

Varlığınıza saygı duyun ki saygı duyacak evlatlar yetiştirebilesiniz.

Kuş ile anneyi aynı kefeye koymak ??
Kocanızın ağzı bozuk olabilir ama iş ana babaya gelince bi höstt der insan
Siz bu küfürlere tepki vermiyorsunuz ki eşiniz saygı duysun.
Ben kocanızı çok suçlayamadım yani kusura bakmayın

Ayy deli olucam ya..konu sahibi bi kendine gel allah aşkına bu ne ya??
Hadi sana edilen küfürler umrunda değil anana babana küfür ediyor herif nasıl sakin kalabiliyorsun yahu?Küfürü kanıksamışsın artık normal görüyorsun sanki ha?Ucan kuşa bile küfür ediyor napalim demek çözüm mü?
Ya ağzına ıslak terlikle vuracaksın yada def edeceksin gidecek korkun ne senin?
Isterse beşinci kocam olsun isterse başka adam kalmasın dünyada anneme babama küfür eden adamın yüzüne tükürür atarım dışarı,sen bide af diliyorsun pes valla..

aynısını ben de onu yetiştirenler için de söyledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…