Kocamın telefonu

Günahını almak istemem ama bence birşey karıştırıyor. Hangimiz son arama kayıtlarını ve mesajlarımızı sürekli siliyoruz ki ? Telefondan, emaillerinden, facebook hesabından mesajlarına ulaşmaya çalış, olmadı takip et yada ettir. Birşey yoksada içini rahatlatmış olursun.. Ha birde facebook şifresi ve facebooka kayıtlı e mailinin şifresi varsa facebook arşivini indir, sildiği konuşmalarda çıkıyor orada.

Peki oncelikle hazirmisin goreceklerine iyi yada kötü?
Ve ikincisi eğer yanilirsan ve eşin de bunu farkederse bu güven kaybinin altindan kalkabilecekmisin?

birinci soruna cvp vereyim hiçbir kadın hazır olmaz böyle bir şeye. emin olursam gerekeni yaparım. acı ama gerçek bu.
İkincisi eşimin onu araştırdığımdan haberi olurmuki olmasını istemem tabiii

cnm eşim internetten pek anlamaz o yüzden facesi yok . ama geçen 2 gb internet paketi almış teline lazım oluyor diye

bende öyleyim hep silerim mesajları çağrıları vs. bence çok takma hatta telefonunuda karıştırma kendi düşünsün ne oldu acaba diye pek önemsememek gerekir. o senin telefonuna bakmıyorsa sende anı şekilde yap bence. huzurunuzu bozmayın böyle bir neden için

Hemen kötüye yormayın bende silerim devamlı birileri mesaj atıyor arıyor
birde benim hattımı babam almıştı bir reklamlar geliyor yok böyle birşey sağlam yuvayı dağıtır

ya sinir oluyorum geçen baktım oğlanın son aramalarını da silmiş. dedim kendininkini siliyon çocuğunkini neden sildin. ben bakıyorum olur olmaz kişilerle konuşmasın diye bir daha silme dedim. kendininkini siliyorn deyince bıyık altı güldü

Yillardir boyleyse sorun yok bence..Birsey olsaydi simdiye kadar dikkatinizi cekecek baska seyler olurdu..Ayrica bende silerim..

valla canım o huy bende de var son aranan listesini, mesajlarımı ,maillerimi hep silerim durunca rahatsız oluyorum tuhaf bir takıntı bu ama sanki orada kalınca rahatsız oluyorum silince rahatlıyorum garip ama böyle. nişanlıyım bende hiç bi haltta karıştırdığımdan silmiyorum takıntı bu sadece takınt. Belki eşinde böyledir canım

Bende silerim devamli.yillardir boyle diyorsunuz.Takmayin bu kadar.
Aliskanlik olmali;yoksa sizin dusuncenize gore esiminde benden süphe etmesi gerekir.

öyle diyorsunda insan süpheleniyor. dün tuvalete gittim gelirken baktım bir alarm sesi ama aramamı msj mı yoksa uyandırma alarmımı bilemedim . ben girdiğim anda telde bişiler yaptı şarja taktı. benimde içim içimi kemirdi

inşallah cnm. tabiiiki sen bişi yapmıyorsundur ama erkek milletine güven olmaz

Ben de telde hiç mesaj arama kaydı bulundurmam silerim sevmiyorum fazlalık gibi dağınık gibi geliyor huy işte altında kötü niyet aramamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…