- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Günahını almak istemem ama bence birşey karıştırıyor. Hangimiz son arama kayıtlarını ve mesajlarımızı sürekli siliyoruz ki ? Telefondan, emaillerinden, facebook hesabından mesajlarına ulaşmaya çalış, olmadı takip et yada ettir. Birşey yoksada içini rahatlatmış olursun.. Ha birde facebook şifresi ve facebooka kayıtlı e mailinin şifresi varsa facebook arşivini indir, sildiği konuşmalarda çıkıyor orada.Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
Peki oncelikle hazirmisin goreceklerine iyi yada kötü?
Ve ikincisi eğer yanilirsan ve eşin de bunu farkederse bu güven kaybinin altindan kalkabilecekmisin?
Günahını almak istemem ama bence birşey karıştırıyor. Hangimiz son arama kayıtlarını ve mesajlarımızı sürekli siliyoruz ki ? Telefondan, emaillerinden, facebook hesabından mesajlarına ulaşmaya çalış, olmadı takip et yada ettir. Birşey yoksada içini rahatlatmış olursun.. Ha birde facebook şifresi ve facebooka kayıtlı e mailinin şifresi varsa facebook arşivini indir, sildiği konuşmalarda çıkıyor orada.
bende öyleyim hep silerim mesajları çağrıları vs. bence çok takma hatta telefonunuda karıştırma kendi düşünsün ne oldu acaba diye pek önemsememek gerekir. o senin telefonuna bakmıyorsa sende anı şekilde yap bence. huzurunuzu bozmayın böyle bir neden için
Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
birkaç kez tartıştık . bişi yok dedi. sevmiyorum durmasını son aramaların dedi. niye karıştıyorsun. ben seninkini karıştırıyormuyum fln dedi. Ama böyle son aramalarını sildikçe daha cazip geliyor. meraklanıyorum. ne yapmam lazım . sizce neden siliyor olabilir.
Kullanıcının telefonuna bildirim gidiyor mu peki?sadece vodafonenunkini biliyorum mesaj bölümüne s yazıp 7000 yolluosn daha sonra bi şifre geliyor vodafonun internet sitesine girip bakabiliosn diğer operatörlerinkide yazıo internet sitesinde
Kullanıcının telefonuna bildirim gidiyor mu peki?
valla canım o huy bende de var son aranan listesini, mesajlarımı ,maillerimi hep silerim durunca rahatsız oluyorum tuhaf bir takıntı bu ama sanki orada kalınca rahatsız oluyorum silince rahatlıyorum garip ama böyle.Evet kızlar son günlerde iyice taktığım konu kocamın telefonu. Eşim yıllardır böyleydi ama nedenini bir türlü bulamıyorum. telefonunun son arama kayıtlarını ve mesajlarını durmadan siliyor. Buna anlama veremiyorum.
Bende silerim devamli.yillardir boyle diyorsunuz.Takmayin bu kadar.
Aliskanlik olmali;yoksa sizin dusuncenize gore esiminde benden süphe etmesi gerekir.
valla canım o huy bende de var son aranan listesini, mesajlarımı ,maillerimi hep silerim durunca rahatsız oluyorum tuhaf bir takıntı bu ama sanki orada kalınca rahatsız oluyorum silince rahatlıyorum garip ama böyle.nişanlıyım bende hiç bi haltta karıştırdığımdan silmiyorum takıntı bu sadece takınt. Belki eşinde böyledir canım
aa şirket hattı olduğu için yetkilimiz kapatmış sanırım görüntüleyemedim tüh :)hayır gitmio merak etmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?