1 -Kocanizdan gizli bir yerde para biriktirin
2- Size ailenizden veya ondan bundan gelen herhangi bir altin herhangi bir para olursa bunu hemen saf saf esinize soylemeyin cukkaya indirin
3- Esiniz ev ya da araba alacaksa hemen saf saf altinlarinizi vermeyin. Erkek kadina mirasci olamaz .
4- Bir sey alacaginiz zaman o seyin fiyati 50 tl ise, siz esinizden 100 isteyin 50 yi köşeye atın.
5- Size paran varmi diye sorunca her zaman yok deyin.
Benim kumbaram var bunu esim bilir,mutfakta duruyor dolduruyorum icini onun harici kagit biriktirdiklerimi bilmez. Ona ne? Sonucta dunyanin binbir hali var. Hastalik var ayrilik var. Hos kumbaramdan da para aliyor kendisi beyefendi

ve gülüyor laf edince..Gecen benden para istedi yemek mi ne soyletmistik nakiti yoktu verdim. Az evelde arkadasina gitti bise lazimmi dedi
Evet benim param yok sigara param bile yok diyip ajitasyon cektim. Gelsin hemen alcam ondan.
Erkekler fenalar mesela benim altinlar duruyor bana laf arasinda diyor ki eee askim altinlarini patlatirsin sende ev alırız:) bende el isareti yapiyorum kahkaha atiyor. Versem alır ha. Ama kusura bakmicak artik.