evet arkadaslar her hafta sonu kavga etmekten biktim hafta ici evde yokuz o iste ben okulda ,hafta sonu beraberiz ama aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz,boyle evlilik olur mu paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz hic bisey yok, neden boyleyiz dedigimde biraz elestirdigimde bosanma ya geliyor,okdar alttan aliyor ozur diliyorum ama onun egosu cok yuksek ozur dilemez asla, boyle evlilik olur mu allah askina iki oglum var cekmek zorundayim diyorum beni kirdigi incittigi vurdugu umrunda bile degil birde umursamaz hicbirsey olmamis gibidir kendi dunyasinda yasar ,bugun okadar agladim uzuldum ustunede dayak yedim saclarimi yoldu

,yillarim elinde curudu dile kolay 8 yildir boyle bosanmak istemiyorum naparim sonra cok caresizim

,ailem yakinim hic kimsem yok burda onun butun ailesi yaninda bana sahip cikacak derdimi soyliycegim kimse yok telde anneme soyleyemiyorum uzuluyor diye nolucak boyle bilmiyorum