• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla anlasamiyorum

elimden geldigince onlara yansitmamaya calisiyorum ama ister istemez bazen goruyorlar yarin bosanma davasi acacgim dedi

bence ıyı demıs canım acsın sızı bu hayattan kurtarsın bu kadar umursamaz adamla bı sey halledılmez ama once işe gırmen lazım alacagın nafakaylada cocukalrını gecındırrısın

ya aslinda boyle yazinca cok kotuymus gibi bi izlenim doguyor ama iyiyken yani ben birsey soylemdigim zaman ne istersem yapar ama yeterki agzimi acayim ozaman cok umursamaz olur surekli dayak atmaz mesela sevdigini soyler ,hediyeler cicekler alir ama oyle sohbetmis uzun uzun konusmakmis yok ,bende soyleyince sorun olur kirinca ozur dilemez ozur bekleyincede isler sarpasarar

hatalı olan eşiniz ama özür dileyen siz :37: pardonda özürü kim diler hatalı olan kişi siz neden dilediniz anlamıyorum ben,eşinizi şımartmışsınız siz,ayrıca yurtdışında yaşıyorsunuz kadınların hakları orda daha fazla neden şikayet etme gereği duymuyorsunuz?sizin öyle bir tavrınız varki tüm suçu kendinizde görüyorsunuz yapmayın Allahaşkına!!!kendinize gelin çocuklarınızında psikolojisini düşünün lütfen bu kadar aciz hissetmeyin kendinizi

ya aslinda boyle yazinca cok kotuymus gibi bi izlenim doguyor ama iyiyken yani ben birsey soylemdigim zaman ne istersem yapar ama yeterki agzimi acayim ozaman cok umursamaz olur surekli dayak atmaz mesela sevdigini soyler ,hediyeler cicekler alir ama oyle sohbetmis uzun uzun konusmakmis yok ,bende soyleyince sorun olur kirinca ozur dilemez ozur bekleyincede isler sarpasarar

Hediyeler alması sevgi sözcükleri yada çicek alınması hiçbirisi şiddeti mazur göstermez ...

okadar ezdirmişsinki kendini kocan senden nefret ediyor düşünsenizi hata bendeydek kocam gelip benden özürdilese ne yılışık şey diye düşünürüm bende nefret ederim her erkek kendine özgüveni olan kadınlardan hoşlanır lütfen yapma bunu aciz olma kendine bunu yapma sen kendine değer vermiyorsun ki kocan versin önce sen sonra kocan lütfen yazdıklarıma kızma hayat bu

çocuklarınızın önünde size vurduysa,gururunuzu yaklar altına aldıysa,üstüne de sizin alakasız özrüne de utanmıyorsa,çiçeğine böceğine hala sevinebiliyor musunuz?

evet arkadaslar her hafta sonu kavga etmekten biktim hafta ici evde yokuz o iste ben okulda ,hafta sonu beraberiz ama aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz,boyle evlilik olur mu paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz hic bisey yok, neden boyleyiz dedigimde biraz elestirdigimde bosanma ya geliyor,okdar alttan aliyor ozur diliyorum ama onun egosu cok yuksek ozur dilemez asla, boyle evlilik olur mu allah askina iki oglum var cekmek zorundayim diyorum beni kirdigi incittigi vurdugu umrunda bile degil birde umursamaz hicbirsey olmamis gibidir kendi dunyasinda yasar ,bugun okadar agladim uzuldum ustunede dayak yedim saclarimi yoldu:59:,yillarim elinde curudu dile kolay 8 yildir boyle bosanmak istemiyorum naparim sonra cok caresizim :43::43:,ailem yakinim hic kimsem yok burda onun butun ailesi yaninda bana sahip cikacak derdimi soyliycegim kimse yok telde anneme soyleyemiyorum uzuluyor diye nolucak boyle bilmiyorum:58:

canım çok üzüldüm senin adına böylede yaşanmaz ki canım.allah yardımcın olsun bırak diyicem ama çocuklara yazık.onların günahı ne bence en iyisi annene anlatman en iyisi bu bence yok heba olucaksın sanada yazık..:59:

ya sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık uğraşma biraz kendi haline bırak. belki psikoloji kitapları okuyabilirsin oralardan püf noktalar bulabilirsin.. bir psikologdan yardım alabirsin... allah yardımcın olsun canım

evet arkadaslar her hafta sonu kavga etmekten biktim hafta ici evde yokuz o iste ben okulda ,hafta sonu beraberiz ama aramizda ne haftaici ne haftasonu muhabbet ,sohbet yok ev degil sanki otel gelip yeyip icip uyyup gidip geliyoruz,boyle evlilik olur mu paylasim yok yeni evli degiliz ama evliligimizin basindan beri boyle bazen iyyiz ama iyiyken bile konusup beraber paylastigimiz hic bisey yok, neden boyleyiz dedigimde biraz elestirdigimde bosanma ya geliyor,okdar alttan aliyor ozur diliyorum ama onun egosu cok yuksek ozur dilemez asla, boyle evlilik olur mu allah askina iki oglum var cekmek zorundayim diyorum beni kirdigi incittigi vurdugu umrunda bile degil birde umursamaz hicbirsey olmamis gibidir kendi dunyasinda yasar ,bugun okadar agladim uzuldum ustunede dayak yedim saclarimi yoldu:59:,yillarim elinde curudu dile kolay 8 yildir boyle bosanmak istemiyorum naparim sonra cok caresizim :43::43:,ailem yakinim hic kimsem yok burda onun butun ailesi yaninda bana sahip cikacak derdimi soyliycegim kimse yok telde anneme soyleyemiyorum uzuluyor diye nolucak boyle bilmiyorum:58:

allah yardımcın olsun canım eger cocuklarını dusunerek katlanıyorsan onlar bu şekilde ruhssal zarar görüyorlar babamın anneme vurdugunu dusundugumde dusunmesı bıle benı verem ediyo ki gercegını yasasam ölürüm cocuklarına sakınn bı ortam olusturma imkanın varsa dene bazen kımse kımsenın kımsesı olamıyor yanlızız kalabalık ıcınde sen ne kadar kalabalıksan kendı dunyanda o kadar ınsan vardır yanında guclu ol cocukların ıcın basarabılırsın

1-kocanızın elleri kırılsın.
2-ona mecbur değilsiniz, kafanıza bunu sokun ilk başta!!!
3-dayak yediniz hadi anladım sinirden desem oda yok. adam yaptıgından zerre piişman olup özür bile dilemeye tenezzül etmemiş
4-ilgisiz vurdum duymaz bir adam
5-gurbet ellerde tek başınıza oldugunuzu ve onun için oralarda yaşamaya çalıştıgınızın farkına varamayacak kadar aklı kıt bir adam
6-hiç bir şey paylaşmadıgınız bir adam
7-bu adamdan boşanmak istemiyorsunuz!!!!!!!!

ne diyim işallah allah eşinize akıl fikir merhamet vicdan verirde biraz insan olarak yaşar.
kusura bakamayın biraz agır oldu ama eşinize cok öfkelendim. allah yardımcınız olsun:(

çocuklarınız kaç yaşında,yazık etmeyin onlara annelerini dayak yerken görmesinler artık.bu arada severekmi evlendiniz

yurtdisinda yasiyorsaniz acarsiniz davanizi, alirsiniz cocuklarinizi sonra isterseniz donersiniz memelekete. tabi bosanmak istemiyorsaniz ne diyeyim. sizinki hayat degil resmen cehennem.Allah yardimciniz olsun. Ama biraz guclu durun.

Öncelikle karar vermen lazım.Bu evliliği devam ettirmek istiyor musun ? Yoksa mecburiyetten mi katlanıyorsun ?
Sanıyorum işin olmadığı için,boşanırsan çocukları alamayacağını düşünüyorsun.Oradaki yasaları bilemiyorum.Eğer böyleyse dil kursunu bitirip iş bulana kadar sabretmen gerekecek.O zamana kadar politik davranıp en azından yaşam şartlarını iyileştirebilirsin.
Evi otel gibi kullanıyorsa,seninle ilgilenmiyorsa bırak öyle yapsın.Sen de kendi dünyanı kur,arkadaşlarınla,komşularınla görüşüp zaman geçirmeye çalış.Kendine yeni uğraşlar bul,çocuklarınla veya yalnız başına hayattan zevk almaya çalış.Kısacası eşinden beklentilerini ve onunla ilişkini minimuma indir.
Eşim kötü değil,sadece sinirli diyorsan ve evliliği devam ettireceksen,işin zor.Şiddete bahane bulmak seni uzun vadede daha çok üzer.Kendini suçlarsın ki suçluyorsun sanırım çünkü özür diliyorsun.Şiddet senin kendi başına çözebileceğin bir sorun değil maalesef.Allah yardımcın olsun.

çocuklarınız kaç yaşında,yazık etmeyin onlara annelerini dayak yerken görmesinler artık.bu arada severekmi evlendiniz

evet severek evlendim ama tanima firsatim olmadi kisa bi nisanlilik gecirdik hergun sevdigini soyleyen bi insandi onceden bana vurmamak icin duvara vururdu malesef cok ofkeli

Öncelikle karar vermen lazım.Bu evliliği devam ettirmek istiyor musun ? Yoksa mecburiyetten mi katlanıyorsun ?
Sanıyorum işin olmadığı için,boşanırsan çocukları alamayacağını düşünüyorsun.Oradaki yasaları bilemiyorum.Eğer böyleyse dil kursunu bitirip iş bulana kadar sabretmen gerekecek.O zamana kadar politik davranıp en azından yaşam şartlarını iyileştirebilirsin.
Evi otel gibi kullanıyorsa,seninle ilgilenmiyorsa bırak öyle yapsın.Sen de kendi dünyanı kur,arkadaşlarınla,komşularınla görüşüp zaman geçirmeye çalış.Kendine yeni uğraşlar bul,çocuklarınla veya yalnız başına hayattan zevk almaya çalış.Kısacası eşinden beklentilerini ve onunla ilişkini minimuma indir.
Eşim kötü değil,sadece sinirli diyorsan ve evliliği devam ettireceksen,işin zor.Şiddete bahane bulmak seni uzun vadede daha çok üzer.Kendini suçlarsın ki suçluyorsun sanırım çünkü özür diliyorsun.Şiddet senin kendi başına çözebileceğin bir sorun değil maalesef.Allah yardımcın olsun.

duygularimin cogunu cok iyi analiz etmis anlatmis saol arkadasim ben ikilemdeyim aslinda hatami yapiyorum diyorum cocuklarimi babasiz buyutmeye degermi diyorum ,basedebilirmiyim diyorum cunku biliyorumki bana dstek olacak kimse yok burda ve buyuk ihtimal bu durumda haksiz dusecegim sim cok kotu degil umursamaz ve sinirli karakterlerimiz cok farkli ben neseli konusakan mutlu olmak isteyen bi insanim isten geliyor konusalim deyince yorgunum diyor bu beni uzuyor

bende sana tavsiyede bulunmak istiyorum kendine olan güvencini yükselt gelistir nasilmi? almanca :97::77:ögren dil kursuna giderek kütüphanelerden kitap üye ol cocuk kitaplari daha kolay almaca ögrenebilirsin hem cocuklarina okursun cok önemli.Is bul cok önemli calismak mesgulüyet olur iyi gelir inan. umursama fazla esini bunlari yapabilirsin inan senin elinde bak ozaman sen onu begenmiceksin

allahh yardımcın olsun.sabrett çocukların için o kendine nasıl hayat kurmuşsa sende öyle yap.çevre edin gez dolaş boş ver çocuklarını düşün bende neler yaşadım ,yada işte bulup çalışa bilirsin.insanın ailesi yanında olmayınca sahipsiz sanıyolar.çocuklarını düşün kendini düşün

ben de yurtdışındayım.Dil öğreniyorum.Çok zor yaşadıkların seni anlıyorum.Ben de burada yalnızım.eşimin ailesi burada.Ama katlanamayacağım bir tek şey var.O da bana vurması.Ben de babmın biricik kzıydım ve bir tokadını yemedim.Asla böyle bir şeyi kaldıramam.
Senin için çook üzüldüm canım.Bekara karı boşamak kolaydır ama buralarda sosyal haklar oldukça fazladır.O yüzden biraz araştır derim.İnan değmez.

neden bu durumdayız düşündünüzmü hiç arkadaşlar, biz kadınlar erkek egosunu okşayan kadınlarız onlarda egolarını bizim üstümüzde.kullanıyolar.içerde eser gürlerler dışarda pamuk şekerler maleseffff

Back
X