Kocamla birbirimize bir türlü yaklasamiyiruz

Akşamları evde sohbet edebiliyor musunuz? Ben ortamı hayal edemedim çünkü. Yatma saati gelince hadi arkadaşlar herkes odasına, dağılıyoruz gibi mi oluyor? Bir sene ne yaptınız Allah aşkına? Çocuktan önce de böyle miydiniz? Öpemiyorum, çekiniyorum demişsiniz. Evladınız çekinerek mi oldu:)))

Hadi sırnaşamadınız diyelim.
Biraz korktum, birlikte yatalım mı?
Belim çok ağrıyor, biraz ovsan?

Gibi şeyler söyleyebilirsiniz. Ya da duşa girerken sırtınız için yardım isteyebilirsiniz. Bu cümleleri sonsuz türetebiliriz :)
Doğumgünü falan beklemeyin. Başlayın artık.

Kırgınlıklarınızın geçtiğine emin misiniz? Kafanızda soru işareti yoksa gidin atın ilk adımı. Illa cinsellik yaşamak zorunda değilsiniz. Bir öpun sarılın ne bileyim bir yıllık koca bir duygusal boşluk var sonuçta.

Sadece yatak cinselligi haricinde hic birbirinize sarilip, opmez misiniz? El ele tutusmaz misiniz? Nasil bir sene boyunca bu kadar ayri kaldiniz inanamiyorum. Mutlaka yaklasin, sevin birbirinizi. Odalari birlestirmekten baslayin. Ayni yatakta yatarkende sarilin.

Aşırı kibir ve gurur var kendine yediremiyor heralde isteyen insan gelir
Benim esimde basak burcu kibirli ve gururlu hatta bence inatçı likta var az biraz biz bayramda birbirimize öyle bir girdik ki 4 gece boyunca hatta 5 te olabilir yan yana yattık birsey yaşamadık sonra yaşandı ama bana diyor ki seni cok özledim kac gündür zaten el kol hareketleri cok fazla ben is başındayken gelir makas atar yanağıma falan sarılır öper basak burclari gercekten böyle oluyorlar kibirli ve gururlu dogumgunu diyince pazartesi günü ordan anladim.

hepimiz seferber olduk
hadi tüm eşinden uzakta olanları düşün, sevip de kavuşamayanları düşün, adım at kocana, güzel bir laf söyle, öpemiyorsan dokun, ateşine bak, ilaç götür, başına masaj yap kimse kanepede yatmasın

Kendi kendini tatmin ediyor diye dusunuyirum.
17'lik ergenler bile yana yakıla ilişkiye girecek birini arıyor,o yüzden eşinin duracağını sanmam.
Ancak dediğin gibi kendini tatmin ediyor olabilir.
O senden soğutmuş olabilir.

Eşim oturma odasında kanepede yatıyor şuanda daha fazla dayanabilecegini sanmiyirum bu duruma son zamanlarda kavga çıkarmaya başladı gergin ve hera patlamaya hazır bir bomba gb.
Kanepede yatmazlarsa olmaz zaten o kanepede ne var bende anlamadim. Bence adım at sen yapıcı bir sekilde

Yaw bacım burda yazı yazacağına git eşinin yanına alnına bir öpücük kondur daha iyi misin de.. biraz sıcaklık,ilgi sevgi göster..
Katılıyorum benim icim şisti yeminle ya 1yıl hicbir erkek duramaz gurur bu kadar ön planda olmamalı, yazık günah yasanmışliklar evet insanı bazen kinlendiriyor ama bu kadar uzatilmamali evliliginden yuvandan mutlulugundan sıcak ocagından çıkarma acısıni pazartesiyi bekleme git bir başini oksa saclarıni sev ne bileyim yüzunu sev en azindan adımi böyle at bahanelerin pesine düşmeyin lütfen bu kadar gurur iyi degil size en buyuk zarari verir. Özel anlamda erkek karisini cagirip gelmiyorsa aynı sekilde kadında istedigi halde koca bahaneler uydurup gelmiyorsa sabaha kadar melekler lanet ederler aranıza seytanı yeterince sokmuşsunuz kırin zincirlerinizide fazla sevindirmeyin temasda bulunun o zaman göreceksiniz icinizdeki o sizi rahatsız eden duygu kalkacak

yorum yazmak icin girdim siteye çatladim

Kac yillik evlisiniz

Son düzenleme:
Baska biri olma ihtimali cok yuksek.
Hanımefendi aldatmayla ilgili hiçbişey söylememiş ki, zaten bi kadın anlar aldatıldığını, bi sıkıntısından bahsetmiş, soğukluk çok garip bi durum ve aldatmayla da alakası yok bunun. Araya mesafe soğukluk girince o yabancılığı atmak kolay olmuyor. Zaten çıkmazda olan birine olumsuz ve kuşkuyla yaklaşılacak yorumlar yapmak iyi bişey değil eşker arasındaki sorunlar hemen aldatılmaya bağlanmamalı.

Kırgınlıklarınızdan dolayı eşiniz ilk adımı atsın istiyorsunuz, bu duyguyu bende çok yaşıyorum. Karşıdaki kişi bu sert tavırlardan dolayı istese de yaklaşamıyor. Aranızda bi sevgi bağı yada tensel bağ kalmasa böyle acı çekmez, eşinizi gözünüz görmezdi. Belliki sadece baskılanmış duygularınız var her ikinizdede. Yaklaşın denemekten ne zarar gelirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…