- 31 Aralık 2008
- 1.460
- 1.622
- 658
Kendi kendini tatmin ediyor diye dusunuyirum.Başka biri olma ihtimalini göz önünde bulundur
1 yıl 1 erkek cinsellik olmadan yapamaz.
Benim esimde basak burcu kibirli ve gururlu hatta bence inatçı likta var az biraz biz bayramda birbirimize öyle bir girdik ki 4 gece boyunca hatta 5 te olabilir yan yana yattık birsey yaşamadık sonra yaşandı ama bana diyor ki seni cok özledim kac gündür zaten el kol hareketleri cok fazla ben is başındayken gelir makas atar yanağıma falan sarılır öper basak burclari gercekten böyle oluyorlar kibirli ve gururlu dogumgunu diyince pazartesi günü ordan anladim.Aşırı kibir ve gurur var kendine yediremiyor heralde isteyen insan gelir
Yaw bacım burda yazı yazacağına git eşinin yanına alnına bir öpücük kondur daha iyi misin de.. biraz sıcaklık,ilgi sevgi göster..Kendi kendini tatmin ediyor diye dusunuyirum.
17'lik ergenler bile yana yakıla ilişkiye girecek birini arıyor,o yüzden eşinin duracağını sanmam.Kendi kendini tatmin ediyor diye dusunuyirum.
Kanepede yatmazlarsa olmaz zaten o kanepede ne var bende anlamadim. Bence adım at sen yapıcı bir sekildeEşim oturma odasında kanepede yatıyor şuanda daha fazla dayanabilecegini sanmiyirum bu duruma son zamanlarda kavga çıkarmaya başladı gergin ve hera patlamaya hazır bir bomba gb.
Akşamları evde sohbet edebiliyor musunuz? Ben ortamı hayal edemedim çünkü. Yatma saati gelince hadi arkadaşlar herkes odasına, dağılıyoruz gibi mi oluyor? Bir sene ne yaptınız Allah aşkına? Çocuktan önce de böyle miydiniz? Öpemiyorum, çekiniyorum demişsiniz. Evladınız çekinerek mi oldu:)))
Hadi sırnaşamadınız diyelim.
Biraz korktum, birlikte yatalım mı?
Belim çok ağrıyor, biraz ovsan?
Gibi şeyler söyleyebilirsiniz. Ya da duşa girerken sırtınız için yardım isteyebilirsiniz. Bu cümleleri sonsuz türetebiliriz :)
Doğumgünü falan beklemeyin. Başlayın
Evet basak burcu erkeği zor gercekten.Benim esimde basak burcu kibirli ve gururlu hatta bence inatçı likta var az biraz biz bayramda birbirimize öyle bir girdik ki 4 gece boyunca hatta 5 te olabilir yan yana yattık birsey yaşamadık sonra yaşandı ama bana diyor ki seni cok özledim kac gündür zaten el kol hareketleri cok fazla ben is başındayken gelir makas atar yanağıma falan sarılır öper basak burclari gercekten böyle oluyorlar kibirli ve gururlu dogumgunu diyince pazartesi günü ordan anladim.
Bizde birazda utangaçlık var cinsellike evet 1 çocuk yaptık ama şuanda bile çekinme var aramızda istiyoruz ama olmuyir:)
Eşim polis memuru çalışma saatleri düzensiz yoğunluk olmadığı zamanlarda dogum öncesi için soluyirum gayet güzeldi herşey normaldi.
Akşam geliyor eve yemek yiyoruz çay yapiyirum sohbet ortami oluyir tabi ki sonra ben çocuğu alıp odama :)))allahım durumum içler acısı nasıl bu hale geldik bilmıyo Rum.
Dogumda kilo çok aldım 88 dim şimdi veriyorum aliyirum 77 oldum.
Biraz işte güzel giyinip falan dikkat çekmeye çalışıyorum çekiyor ama olmuyor:)
Sonucu yazıcam burayahepimiz seferber olduk
hadi tüm eşinden uzakta olanları düşün, sevip de kavuşamayanları düşün, adım at kocana, güzel bir laf söyle, öpemiyorsan dokun, ateşine bak, ilaç götür, başına masaj yapkimse kanepede yatmasın
Kizgunliklarim olsada daha fazla dayanamayacağım artik:)))Sonucu yazıcam buraya
Kizgunliklarim olsada daha fazla dayanamayacağım artik:)))
Katılıyorum benim icim şisti yeminle ya 1yıl hicbir erkek duramaz gurur bu kadar ön planda olmamalı, yazık günah yasanmışliklar evet insanı bazen kinlendiriyor ama bu kadar uzatilmamali evliliginden yuvandan mutlulugundan sıcak ocagından çıkarma acısıni pazartesiyi bekleme git bir başini oksa saclarıni sev ne bileyim yüzunu sev en azindan adımi böyle at bahanelerin pesine düşmeyin lütfen bu kadar gurur iyi degil size en buyuk zarari verir. Özel anlamda erkek karisini cagirip gelmiyorsa aynı sekilde kadında istedigi halde koca bahaneler uydurup gelmiyorsa sabaha kadar melekler lanet ederler aranıza seytanı yeterince sokmuşsunuz kırin zincirlerinizide fazla sevindirmeyin temasda bulunun o zaman göreceksiniz icinizdeki o sizi rahatsız eden duygu kalkacakYaw bacım burda yazı yazacağına git eşinin yanına alnına bir öpücük kondur daha iyi misin de.. biraz sıcaklık,ilgi sevgi göster..
Hanımefendi aldatmayla ilgili hiçbişey söylememiş ki, zaten bi kadın anlar aldatıldığını, bi sıkıntısından bahsetmiş, soğukluk çok garip bi durum ve aldatmayla da alakası yok bunun. Araya mesafe soğukluk girince o yabancılığı atmak kolay olmuyor. Zaten çıkmazda olan birine olumsuz ve kuşkuyla yaklaşılacak yorumlar yapmak iyi bişey değil eşker arasındaki sorunlar hemen aldatılmaya bağlanmamalı.Baska biri olma ihtimali cok yuksek.
Korkuyirum istemez diye:)Hahah aynen :) Git de atesini kontrol et kocanin sen napiyosan hala burda :)
Adım atın siz, kızsa bile ılımli davranınKorkuyirum istemez diye:)
Korkuyirum istemez diye:)
Ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas dualar okuyun ve caktırmadan ustune ufleyin üstunuzde ki o sis bulutu Allahin izniyle kalkacak esinizde hem rahatlar dualarlaKorkuyirum istemez diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?