Bencil adam. Allah merhamet versinArkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Bırak boşasın ya bu ne böyle? Hizmetçisi mi var? Ekmek isteyen alır gelir. Bulmuş da bunuyor.Arkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Yok iste bahane etcek ya ama cok üzdü beni hep ayni şeyi yapiyo beni tehdit eder gibiSen adamin annesini hastaneye gotur adamin yaptigina bak.
arasin gelirken ekmek aliyimmi diye cokmu zor.
Malesef cok konuştum konustukca daha kötü hâl aliyor kendi annemlerle bir oturdugumz icin uzamasını istemedim ama üzüldüğümü anlamistir.çünkühiç konuşmuyorumHani hiçbir şey demedim dediniz ya , derseniz belki değişir durum.
Malesef cok konuştum konustukca daha kötü hâl aliyor kendi annemlerle bir oturdugumz icin uzamasını istemedim ama üzüldüğümü anlamistir.çünkühiç konuşmuyorum
EvetBeraber oturma derken İç guveysi gibi mi
evetBeraber oturma derken İç guveysi gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?