- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
Arkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Arkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Yok artık boşanmak ne kadar basite inmiş böyle. Ufacık birsey de agiza alinirmiymis hiç çok ayıp !Arkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Şimdi ağzıma bozmiyim allahtan belasını mi istiyor yemeğini yapıp önüne koy bide ekmek almamış sinda yok çorba yapmayı bilmiyorsun da.Zikkim ye diyCen boylelerine töbe tobeArkadaslar bu sabah kaynanami hastaneye goturcektim kalktm esimde gece vardiyasi sabah geliyo cay koydum kahvalti hazirladim esim bayat ekmek yemiyo basladi konusmaya erkn kalkpta ekmek almazsn corba bile yapamiyosun uyuyosun falan falan tamm dedim uzatma biraz tartistik ole bole derken birakicam seni bosucam dedi hic bisey demeden kahvaltısını koydum hazirlandim evden aglaya aglaya ciktim ole kalbimi kırdı ki param yoktu para bile almadan ciktim evden sonra eve geldim hastaneye gittiktn sonra yemek yaptim ise kalkti hic konusmadik yemek bile yemedi gitti disarda yemis eve geldi sofra koydum yemek yemedi cokk üzgünüm ufak bi kavgada boşa bosancam demesinden bıktım
Aynn anneside ole cayina sekrr atip veriyo ama genellikle yapmamaya bakiyorumO tepkilerden sonra yemek hazirlarsaniz böyle davranmaya devam eder. Her yöre de baskı olur da benim eşim de Erzurum'lu. Erzurum'lularda erkek ailesi hep hep onde benim anladigim. Ailenizle yaşadığı için kendini bastirilmis hissedip te size de saldirmis olabilir. Tabi yine de haklı cikarmaz bu tavrını. Bence annesinden gördüğünü başından devam ettirmicektiniz. Benim eşimin çayınin şekerini annesi koyar karıştırır hep öyle verirdi. Tek günlük yemek yerdi. Dedim ben annen değilim başından öyle de alistirdim. Bunlar küçük şeyler belki ama hele de kıymet bilmiyorsa hiç birini yapmazdim. Sizin de korktugunuzu anladığı için bastırmak için bosanicam diyorm us gibi geldi bana.
Bana anlatmaya calisiyorum ama anlamiyrHer defasinda bosucam diyem adamin imam nikahi dusmustur diye dusunuyorum zaten bilemedim simdi pislik herif boyle erkeklere illet oluyorum
bizimki de öyle, oldu bide ağzına tutuyumAynn anneside ole cayina sekrr atip veriyo ama genellikle yapmamaya bakiyorum
iyi gene en azından adım atmış hatasını anlamışta, benim öküz sanki ben hatalıymışım gibi hala tavrını sürdürüyo, gerçi bizim konu farklı ama...Iki gun konusmadim.dun yuzuk almis getirdi ozur diledi benden.su an konusyorum ama bi kırgınlık var içimde
Yok iste bahane etcek ya ama cok üzdü beni hep ayni şeyi yapiyo beni tehdit eder gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?