Kocamla konuşmuyoruz

boşarsan boşa de manyak mı ne ? ne çektik bu kıymet bilmez adamlardan ya

boşarsan boşa de manyak mı ne ? ne çektik bu kıymet bilmez adamlardan ya

Her defasinda bosucam diyem adamin imam nikahi dusmustur diye dusunuyorum zaten bilemedim simdi pislik herif boyle erkeklere illet oluyorum

Yok artık boşanmak ne kadar basite inmiş böyle. Ufacık birsey de agiza alinirmiymis hiç çok ayıp !

İşten gelirken alsaymış ekmeğini madem.
Kendi uyanıkken ve sağlığı yerindeyken karısını ekmeğe gönderen adamlara saygı duyamıyorum doğrusu.

Pis bencil!

Şimdi ağzıma bozmiyim allahtan belasını mi istiyor yemeğini yapıp önüne koy bide ekmek almamış sinda yok çorba yapmayı bilmiyorsun da.Zikkim ye diyCen boylelerine töbe tobe

Aynn anneside ole cayina sekrr atip veriyo ama genellikle yapmamaya bakiyorum

Iki gun konusmadim.dun yuzuk almis getirdi ozur diledi benden.su an konusyorum ama bi kırgınlık var içimde

işte bu yüzden kadınlar okumalı meslek sahibi olmalı bu öküzlere hadlerini bildirmeli.

Yok ya! Kolaydı öyle boşanmak.

Yani sizin durumunuzu bilmiyorum tabi ama bu kadar ezik durmayın be kardeşim.

Bağır çağır ortalığı yangın yerine çevir demiyorum ama biraz ayar ver. Mesela durumunu anlat eşine. Yorgunum! Anneni hastaneye götüreceğim vs... sonunda da bu kelimeyi sık sık kulladığı için ondan soğuduğunu falan söyle. Ayıp ya...

Iki gun konusmadim.dun yuzuk almis getirdi ozur diledi benden.su an konusyorum ama bi kırgınlık var içimde
iyi gene en azından adım atmış hatasını anlamışta, benim öküz sanki ben hatalıymışım gibi hala tavrını sürdürüyo, gerçi bizim konu farklı ama...

Durumunuz her zaman mı böyle.. Bunlar karşılıklı anlayış ve sevgiden geçer.. Bi anlık patlama mıdır bu Ekmek sofra hazır değil diye sivri tavrı.Baska nedenler mi var.. Her tartuısmamızda demıssınız de.. Bosanmayı dile dolamış Her fırsatta savurmak kolay.. Cekıp koparacaksın o dili..

Hem suçlu hem güçlü çok yüz bulmuş kocan hem annesini dr ye götür bide bi ton laf işit olduuuuu

Yok iste bahane etcek ya ama cok üzdü beni hep ayni şeyi yapiyo beni tehdit eder gibi

Yeme tehdidini sende
Pılını pırtını topla, s... git aç davanı de
Görsün tehdit nasıl oluyor
Yemeğini yapmışsın, sofrasını kurmuşsun, anasını doktora taşıyorsun, böylelerine rahat batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…