Kocamla konuşmuyoruz

konu sahibi suç sende. boşucam dedi sen de ağladın ekmek aldın geldin yemek yaptın yemediği halde öyle mi. e böyle davranması normal. bidaha boşucam derse sana tamam hadi gidiyoruz bitti de. seni boşanmakla korkutuyo aklınca. cesur ol biraz

bu erkek milletinin hepsi odun kafalı, bizde 4 gündür küsüs , konuşmuyoruz. Bırak ne sofra kuruyosun yüzüne bakmayan adama. Ne zaman hatasını anladı geldi özür diledi öyle... Yoksa umrumda olmaz. kendilerini bi halt sanıyolar yaa

Servisinden evin önünde iniyor
olsun yürüsün iki adım, sende bahane arıyorsun kocanın bu öküzlüğüne gibime geliyor. Biraz ağır oluyor farkındayım ama bende çok dolu olduğum için öfke patlaması yaşıyorum kusura bakma

Gece vardiyası erkekleri gerçekten bazen çekilmez olabiliyor, bilemiyorum sizin eşiniz her zaman böylemi ama.
Gelirken sıcak ekmeği o alabilir yani dışardan gelen o sabah sabah çorba olmak zorunda da değil kahvaltılık diye birşey var.
Canınızı sıkmayın, gerektiği kadar yapın.

Çokda umurumda sanki bulunmaz Hint kumaşı beyimiz nerde o günlerrr ,durduğunun kabahat koş deseydin ya böyle ezik ezik hüngür hüngür salya sümük ağlayıp zırlayalacağına ...

Dışardan geliyor zaten ekmeği alamıyor muymuş kendisi?
Böyle sudan sebeplerle boşanma lafını dile getiren adamdan koca olmaz.

Maymun
Annesini bile hastaneye sen götürüyosun
Totosunu kaldırıp bi ekmek alamıyo
Hala suçu sana atıyo
Arpası fazla gelmiş, zıkkım yesin
Senin gibisini zor bulur, senden başka kim çeker onu yiyosa boşasın

Erkek olan o ekmegini de kendisi alsin madem kadinsin yemek yap diye biliyor o zaman ekmegi de erkek alicak! Bu kadar ezdirmeyin kendinizi ya sirf bu yuzden bosuyacaksa bosasin adam beni umrumda olmaz

Bir daha boşuyacam seni derse boşada gör ebeni, de.
Onun hakkından şöyle eli maşalı bir hatun gelirde sen sessiz kalıyorsun herhalde

O tepkilerden sonra yemek hazirlarsaniz böyle davranmaya devam eder. Her yöre de baskı olur da benim eşim de Erzurum'lu. Erzurum'lularda erkek ailesi hep hep onde benim anladigim. Ailenizle yaşadığı için kendini bastirilmis hissedip te size de saldirmis olabilir. Tabi yine de haklı cikarmaz bu tavrını. Bence annesinden gördüğünü başından devam ettirmicektiniz. Benim eşimin çayınin şekerini annesi koyar karıştırır hep öyle verirdi. Tek günlük yemek yerdi. Dedim ben annen değilim başından öyle de alistirdim. Bunlar küçük şeyler belki ama hele de kıymet bilmiyorsa hiç birini yapmazdim. Sizin de korktugunuzu anladığı için bastırmak için bosanicam diyorm us gibi geldi bana.

iLK DEFA YANGINA KÖRÜKLE GİDECEĞİM AMA GINA GELDİ BU HERİFLERDEN...
Alıştırıyorsunuz adamları eş değil kölesi oluyorsunuz sonra ağlamak zırlamak..
Ben bırak sabah kahvaltısını akşam yemeğini bile haftada en fazla 2 veya 3 gün hazırlıyorum...
Bazen kendi giriyor mutfaga bazen yemek söylüyor bazen hepberaber dısarıda yıyoruz...
Söylendiği oluyor bazen ama kulak asamıyorum sevmıyorum yemek yapmayı bir kusurumda bu olsun...
Bayat ekmek yemiyorsa alsın ekmeğini gelsin ne demek çık ekmek al lafa gelince kadın kısmı bakkala cakkala gönderilmez olur..HÖdükkk.
Ağlama bırak boşasın belki gönlünü hoş tutanı bulur mutlu olursun..Bu da bir seçenek...

İç güveysi olmasının kompleksi bu tavırlar. Muhtemelen sen de bunu hissettirmemek için alttan aldın hep sonra da toto tavan.
Bir gün 'tamam boşanalım topla eşyalarını' diye rest çeksene.

sen ne yaptın bacım yaa az yapmışın hata sende adamda değil.daha çok yapmalısın daha iyi çalışmalısınki daha iyi sayabilmeli sana.

bu kadar saflık da sizde. daha yemek hazırlamışsınız. ben olsam kafasına atarım tabagı.

Şimdi anladığım kadarıyla zaten bir aile olamamışsınız. Zira tersi olsaydı ya kv yanı ya da kızın ailesinin yanı durumu olmazdı yanlış mıyım?
Eşin de yaşı gereği daha mantık başa gelmeden evlendiği için evliliği çocuk oyuncağı sanıyor ki bir ekmek için mahkemeyi gösteriyor.
8 sayfa yorum hepsi birbirinin aynı görüşte. Yine de sen 'ailesi böyle yetiştirmiş HAK VERİYORUM' diyorsan bize laf düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…