Kocamla konuşmuyoruz

Hem onun annesini hastaneye götüreceğim, hem kahvaltısını hazır edeceğim bir de böyle laf edecek paşam!
Eve gelirken almayı akıl edememiş de laf söylüyor.
Çok üzüldüm ağlamanıza, samimi söylüyorum. Yükseklere çıkardığınız o nazik poposunu acilen indirmelisiniz.

Annesi bole yetistirmis bendende bunu bekliyor yapmasina yaparim zor gelmiyo ama nankör gibi inkar etmesi durduk yere o cok zoruma gidiyo cokkkkk

Acaba birilerinin dolduruşuna gelip bu beraber oturma meselesini içinde büyütüyo olabilir mi? Bazı insanlar çok lüzumsuz olup ailevi islere inceden laf dokundururlar genelde erkekler içe atıp atıp böyle farklı yersiz öfke halleri gösterirler diycem ama bilmiyorum yinede

Bilmiyorum 8aydir burdayiz tahminim iste kizdi bana patladi ama bana yapmasi gerekmezdi

Bence tamam boşanalım deyin restinizi görsün içgüveysi olmanın ezikliğini sizi beğenmeyerek eleştirerek bastırıyor gibi. Dik durun kesinlikle bir daha o lafı ağzına alamasın

Bence tamam boşanalım deyin restinizi görsün içgüveysi olmanın ezikliğini sizi beğenmeyerek eleştirerek bastırıyor gibi. Dik durun kesinlikle bir daha o lafı ağzına alamasın
Neden annenle beraber oturuyosunuz.
bu sebep olamazmi esinizle anlasamamaniza.
esim askere gitcek kaynanamlar ev aldi isine uzak diye annemlre geldik

E Erzrumlu berabet oturuyorsaniz aileniz her konuda arkanizdadir o zaman bida bosuyacam seni dediginde yuru o zaman adliyeye dilekce vermeye deyin ordanda nereye gidersem git deyin siz fazla iyi niyetlisiniz ama esiniz bans iyi niyeli gelmedi tabi gene siz bilirsiniz esinizi bizden dahi iyi tanirsiniz
bana kalirsa tabi bu benim tahmin esiniz siz isi ciddiyeye bindirince geri adim atabilir arkanizda onunuzde dolasabilir bence

Ole bi insan deil bi insani sildin mi siler
sabret bakalım.
askerde kıymetini bilirse ne güzel.
ama aynı odun gibi davranmaya devam ederse, sen onu sevmeye devam edecek misin?
sevgisinden emin misin? seviyorsa bu nasıl sevgi, sevmiyorsa neden evlisiniz?
askere gidince bunları uzun uzun düşünün derim.
sana da yazık.

Adam sabah sana bunları dedikten sonra sen öğle yemeği akşam yemeği yaparsan tabiki adam k.çı kalkar...benim eşim böyle diyecek,iki gün kahvaltı bile hazırlamam ona.şımartmışsın kocanı tepene çıkmış

Oda seviyo cok bende ama saygisi yok.onada cok kizamiyorum yetistirilme tarzi ole ve onlarin ailesi ole.degistrmeye calisyorum calistikca kavga ediyrz.umudum askerden geldikten sonraki davranislari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…