Kocamla konuşmuyoruz

Kuzum sirf onun icin yapmadim ona ozel annemlerle bir yasadigim icin aksam yemegi yapiliyor.ama sofrayi kurdugumda hic ye falan demedm demmde.

Bundan sonraki menunuz şu olsun lutfen, del zehr-i fare alakart zıkkım. Türkçesi, fare zehrine zıkkımın kökü. ..

Malesef cok konuştum konustukca daha kötü hâl aliyor kendi annemlerle bir oturdugumz icin uzamasını istemedim ama üzüldüğümü anlamistir.çünkühiç konuşmuyorum

Acaba ailenizi mi dert ediyor? Ailelerle yaşayan kadınlar ve erkekler çok değişiyor çünkü.

Çıldırmamak işten değil bu düşünce karşısında.

Sabah gelen ekmeğini alsın. Bayat ekmek yemeyen insanlara da sinir oluyorum ayrıca.

Bunlar eş, hayat arkadaşı değil köle aldık zannediyorlar.

Neden ailenizle yaşıyorsunuz?

Bir kenarda sinerek aglayacagina gelirken ekmegi al desen ? hani disaridan geliyorya. Her bosama konusunu actiginda aglayacagina duzgunce konusmayi denesen belki birseyler yoluna girer

sadrazamın sol t.. eşiniz de bayat ekmek yemezmiş. bulamaynlar varken nankörün önde gideninden başkası değil eşiniz

böyle en ufak şeyde boşarım ne demek okurken sinir oldum şımartmayın böyle saygısız adamları...

Çocuk yaşta evlenirsen evlilik böyle oyuncak sanılır daha askere gitmediğine göre yaşı da çok değil eşinin acele neydi acep?

yuru lan mahkemeye asil ben seni bosuyorum de sinirli ve terket ortami bak bakalim bidaha yapiyormu tabi sevgisi bitmediyse

adam sizi boşıycam diyo. ağlaya ağlaya evden çıkıyosuuz ama sonrasında maşallah üç öğün yemeğini şak diye hazır ediyosunuz. etmeyin. kıymetinizi bilene kadar şırmartmayın adamı böyle.

ay konuşmasın sonuçta el mahkum herşeyini sana yıkmış hani sen olmasan o bi hiç diycem de neyse ekmeğini almaktan aciz adamın egosuna bak

adam sizin dışarı çıkmanıza izin vermiyomuş ekmeği de kendisi alsın bi zahmet
.

ağlamak yerine o zaman sen gelırken alsaydın bır zahmet bır ekmek deseydınız, benımkıde bayat ekmek sevmez arada yer ama en fazla bır gunluk ekmek olur, bende ısraf olmasın dıye tost most yapar tuketmeye calısırım.... kalanı atılıyor mecburen cunku hemen kuflenıyor 2 gun yemezsek..
ama boyle bır sey dese o zaman gıdıp alsaydın tavrı takınıyorum hemen...
onu bulamayanlar var yazık gunah ..!!!!
ama esınızın asıl sıkıntısı ekmek degıl her seyde ısı bosanmaya getırmek, alıskanlık alıne getırmıs bellıkı boşa o zaman kapı orda deyın sızde bakalım o kadar ötebilecek mi ??

varya o adamı alırım karşıma dilimle döverim.ben anasını hastanelere taşıcam bana ekmek yok diye carlıcak.gelirken alıverseymiş beyefendi. bak bak sen alttan aldıkça sütüne geliyo bide ben olsam yemek falan koymam zıkkım yesin töbe töbeeee..sana tavsiyem arkadaşım kuyrugun dik olsun sen üzerine düşeni yapıyormusun bitti....sende 1-2 carla bak nasıl mum oluyor.boşarsan boşa deyiver.unutma deli deliyi görünce sopasını saklarmış....

evde erkek varken sen mi çıkıp alacaksın ekmeği?
alsaymış sabah eve gelirken
yoksa uyanınca gidip alsaymış

bence tavrınızı siz koyun , bu sebepten de boşayacaksa bosasın
sizi hayat arkadası mı almış, hızmetcı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…