- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Sevgilisen erkeksin seni şikayet ettim.
asla gerçek değil yazdığın şeyler
O adamların soğuyası vardır arkadaşım ya. Evlilikte hastalığı kazası doğumu vs bi çok şeyde en yakının eşin oluyor en çok o destek oluyor bundan soğuyacak adamdan da kadından da eş olmaz. Ha bilerek saygı duyulmadan yapılan şeyler hariç. İnsanoğlu olarak kusursuz yüce varlıklar değiliz ne erkeği ne kadını.Yoo yanlıs anladınız böyle bisey iliski esnasında olsa benim bile midem bulanır dikkatim dağılır, erkeklerin coğunda duyuyoruz doğuma girdim soğudum vs bi erkeğin bundan rahatsız olmamaa ihtimali oldugunu o an ki durumda özellikle inanmıyorum.Ve konuya dair bilimsel verileri paylastım hepsi bu. Herkes inanmak istediğine inanabilir
Keske hayat teorideki pratikte de olsa ama malesef gercekci olursak böyle bisey olmadıgını biliyoruz ve bu doğrulara göre türkiyenin yarısı kafasa boşanmalı. Ama teoride sizin dediğiniz doğruO adamların soğuyası vardır arkadaşım ya. Evlilikte hastalığı kazası doğumu vs bi çok şeyde en yakının eşin oluyor en çok o destek oluyor bundan soğuyacak adamdan da kadından da eş olmaz. Ha bilerek saygı duyulmadan yapılan şeyler hariç. İnsanoğlu olarak kusursuz yüce varlıklar değiliz ne erkeği ne kadını.
Kahkahalarla güldüm yaa çok tatlısınızYanımda yapıyor diye yatak da da sıçsın mı yani
Gurur yapmış olay buLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Ben cilvelesirken fazla kasılıp gülmüş olmaliyim ki ilk defa yanında gaz çıkardımGurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.
Yoo ben doğuma giren hiç bı erkekten duymadım, siz nasıl duydunuz. Gelip size doğuma girdim soğudum mu diyorlarYoo yanlıs anladınız böyle bisey iliski esnasında olsa benim bile midem bulanır dikkatim dağılır, erkeklerin coğunda duyuyoruz doğuma girdim soğudum vs bi erkeğin bundan rahatsız olmamaa ihtimali oldugunu o an ki durumda özellikle inanmıyorum.Ve konuya dair bilimsel verileri paylastım hepsi bu. Herkes inanmak istediğine inanabilir
Ben etrafımda en az 5-6 kadın arkadasımdan doğuma girdikten sonra eşlerinin soğudugunu söylediği cümlesini duydum. Adamlar gelip bana soğudum demiyor, kadın arkadaslarıma eşleri söylüyor. Sanıyorum acık olduYoo ben doğuma giren hiç bı erkekten duymadım, siz nasıl duydunuz. Gelip size doğuma girdim soğudum mu diyorlar
Bundan soğuyorlarsa kendileri dogursalarmis keşke . Yazarken öyle bir yaziyorsunuz ki erkekler soğur erkekler şöyle böyle bu kadar üstün gormeyin alt tarafı erkekBen etrafımda en az 5-6 kadın arkadasımdan doğuma girdikten sonra eşlerinin soğudugunu söylediği cümlesini duydum. Adamlar gelip bana soğudum demiyor, kadın arkadaslarıma eşleri söylüyor. Sanıyorum acık oldu
Bakın ben kendim bi tarafından uydurmuyorum yani bunları ilk kez duymus gibi davranıyorsunuz sanırım cevresinizdekş olay ve olgulara cok dikkatli değilsiniz. Bu konulara bi bakın hatırlatma acısından iyi. Benim erkeğşn ne düsündügü umrumda bile değil iliski esnasında bende vajinal gaz cıkarsan kendimden soğurum cinsel iliskideki dikkatim dağılır. Siz ister kabul edin ister etmeyin onlarca yüzlerce konu acılmıs gerçekler ortada.Bundan soğuyorlarsa kendileri dogursalarmis keşke . Yazarken öyle bir yaziyorsunuz ki erkekler soğur erkekler şöyle böyle bu kadar üstün gormeyin alt tarafı erkek
Vajinaya hava dolunca da gaz çıkıyor bazen.. Konu sahibi bunu yaşasa kocası ne yapar acaba onu düşündümUfffff konu nerden nereye gelmiş. Başı da sonu da saçmalık ötesi. Osu...ktan dan sebeb diye tam da buna denir.
İnsanlık hali kadının da başına gelebilir, bir taraflarını dönüp yatana kadar gülüp geçilebilir di. Gereksiz uzamış bir mevzu.
Yoo ben doğuma giren hiç bı erkekten duymadım, siz nasıl duydunuz. Gelip size doğuma girdim soğudum mu diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?