- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi Pembelii11
-
ilk ilişkimi eşimle yaşadım yaşıyorum en taze vajina benimdir ama yine de çıkarıyor ses.Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız
sen erkeksin seni şikayet ettim.Vajinada gaz cıkarma sesi aslında vajenin genislemesi ve iliski esnasında genislediği bölgele den hava girmesinden kaynaklanır. Ya lazer ile daraltılır yada cerrahi müdahaleye gidilir. Lazerler 3-6 seans arasıymıs ve acısızmıs.
Lutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Sahsen ben ozellikle yanina gidip gaz cikariyorum aaekadas gibiyiz ve asla aramizda voyle seylerin ayibi olmaz
O o da bana yapar cok guluyoruz yani iki dost arkadas oluyr ya samimi kanka gibi. Aslinda evlilik oyle olmasi lazkm
Tek nedeni bu degil. Zorla konusturuyorsunuz. Pozisyona gore de olabiliyor. Amma taktiniz bu olaya.hayır vajinanın genislediğinin ilk belirtisi vajenden gaz sesi duyulmasıdır. Bu bilinen biseydir ve doktorlarda bunu söyler ki bunla alakalı 3 ayrı jinekolog açıklamasını dinlemiştim. Mesala yeni beraber olmus bir kadında bunun görülme ihtimali cok cok düsüktür
Hahahahahajasen erkeksin seni şikayet ettim.
asla gerçek değil yazdığın şeyler
Yapısal olarak herkesin dar diye bisey yoktur, nasıl kolumuz bacağımız birbirimizden farklı rahim yapısı da böyledir. Ben konuda uzman kisilerin ekledim önceki yoruma. Sanırım bi docentten daha iyi bilme ihtimalimiz yok dimi?ilk ilişkimi eşimle yaşadım yaşıyorum en taze vajina benimdir ama yine de çıkarıyor ses.
erkekler genelde genişleyen vajina ses çıkarır diyorlar yanlış.
vajinanın dar, penisin geniş olması nedeniyle araya sıkışan gaz gidip gelirken ses çıkartıyor.
Yapısal olarak herkesin dar diye bisey yoktur, nasıl kolumuz bacağımız birbirimizden farklı rahim yapısı da böyledir. Ben konuda uzman kisilerin ekledim önceki yoruma. Sanırım bi docentten daha iyi bilme ihtimalimiz yok dimi?
Konu bu konuya yarım yapıyorum. Konusunda uzman kisilerin yorumunu paylasıyorum 3 kuruşluk atmıyorum. Saygı hususunu aşmamak kaydı ile istediğim seye yorum yapabilirim. Sizin zatınızdan izin almam gerektiğini inanın bilmiyordum.Tek nedeni bu degil. Zorla konusturuyorsunuz. Pozisyona gore de olabiliyor. Amma taktiniz bu olaya.
Kişisel gizliliğiniz adına üyelere kimlik bilgisi verme zorunluluğunuz yok, isterseniz özelden site iletişim numarasını atayım, yetkililerle görüşün.HahahahahajaMune gerekli görüldügü takdirde daha önce de bu sekilde yazan bi kk yorumcusuna kimliğimi e devlet görüntüme kadar herseyimi attıgım gibi sizede beyan edebilirim. Benim yazdıgqım tamamen bilimsel ve bilinen bir gerçek iken anlamadıgım sekilde böyle bir sacmalıga ve dislike’lara maruz kaldım. Farklı bi bilimsel acıklaması olan lütfen paylaşsın yazan hocaların ismi soyismi ile olmak kaydı ile
Yalnız burada vajinal fistül üstüne sanırım doktora yapan bir öğrencinin paylaşımı. Konuya genis perspektifle bakıldığında vajinal fistül, ve genisleme sebepler arasında yer almaktadır. Ben değil doktorlar söylüyor niye rahatsız oluyorsunuz ki ? Ozaman bunu yazan en az 10 hoca makalesi atayım hepsine dislike at ok?
Ingilizceniz varsa okuyun. Ilk sebebinde ne yaziyor bakin. Siz tutturmussunuz illa vajinasi genis olanlarda olur diye. Hayir arkadasim, her kadinda olabilir. Pozisyon da etkiliyor.
Size dislike atilmasinin nedeni itici tavriniz bence. Soylediginizin aksini soyleyenlere gidin ameliyat olun hohohoho derseniz dislike alirsiniz tabi. Bir de tutturmussunuz tek nedeni genis vajina da genis vajina. Evet, hepimiz genisiz, sen daracik tobe yarebbim.
Bende eşim ilişki esnasında gaz çıkarsa tepki gösteririm ve libidom düşer hevesim kaçarLutfen kirici yorum yapmayin psikolojim hiç iyi değil ne yapacağı bilmiyorum son çare buraya yazıp alacağım tavsiyeler iyi gelir diye düşünmekteyim. 5 gün önce sevisme öncesi eşim gaz çıkardı bende rahatsiz olup dönüp yattım. O an öyle birsey yapılmaz bi saygı olur. Neyse benin dönüp yatmış olmama kırılmış olmalı ki o gün jic konuşmadı benimle. Aksam olunca yanına gidip 'bazen birsyler olabilir ama uzatmadan konuşulup çözülmeli' dedim. Sonuçta cocuk değiliz küsmek konuşmamak nedir! Neyse kendisi konuşmak istemiyorum diyerek tavır gösterdi. Akşam uyurken yorganı çekti vermedi bana başka yorgan almamı söyledi. Ertesi gün işten gelince yemek yiyecekmisin diye sordum hayir! Dedi. Ve o günden beri 5. Gün oluyor bugün hala konuşmuyor benle tabi bende asla konuşmuyorum konuşmak istemiyorum diyen kendisiydi o yüzden kendi haline bıraktım. Ve 2 gün boyunca yaptığım yemekleri yemedi. Bende artık kendisine yemek hazırlamıyorum. Eşim normalde çocuğuna bakam ilgilenen evine herseyini alan maddi imkanı her türlü sağlayan birisi. Fakat asla sosyal bir yaşantımız yok hep çalışır kendisi neyse diğer detaylara girmek istemiyorum. Bu şekilde yapması beni soğuttu resmen gün geçtikçe gelip özür dilememesi. Sen benimle konuşmak istedin ben seni tersledim özür dilerim dememesi kalbimi çok kırdı bu kadar büyütülecek birsey asla yoktu. Her neyse yorum almak istiyorum sadece. Lütfen kırıcı yorum yapmayin
Olurum sevinirim ben kimlik bilgilerimi atayım sizfe bunu doğrulayın da bana erkek yazan arkadasları bi susturalım.. ricadırKişisel gizliliğiniz adına üyelere kimlik bilgisi verme zorunluluğunuz yok, isterseniz özelden site iletişim numarasını atayım, yetkililerle görüşün.
Dislike'i itici ve sevimsi tavriniza aliyorsunuz. Makalelere degil. Sizin kafa sabit. Tek nedene takilmis kalmissiniz. Baska sebebi de var diyoruz, inatla yok genislikten diyorsunuz. Tamam, siz haklisiniz.Yalnız burada vajinal fistül üstüne sanırım doktora yapan bir öğrencinin paylaşımı. Konuya genis perspektifle bakıldığında vajinal fistül, ve genisleme sebepler arasında yer almaktadır. Ben değil doktorlar söylüyor niye rahatsız oluyorsunuz ki ? Ozaman bunu yazan en az 10 hoca makalesi atayım hepsine dislike at ok?
Sırasıyla op. Dr. Yuliya doster
Ingilizceniz varsa okuyun. Ilk sebebinde ne yaziyor bakin. Siz tutturmussunuz illa vajinasi genis olanlarda olur diye. Hayir arkadasim, her kadinda olabilir. Pozisyon da etkiliyor.
Size dislike atilmasinin nedeni itici tavriniz bence. Soylediginizin aksini soyleyenlere gidin ameliyat olun hohohoho derseniz dislike alirsiniz tabi. Bir de tutturmussunuz tek nedeni genis vajina da genis vajina. Evet, hepimiz genisiz, sen daracik tobe yarebbim.
Fisür, bollasma pelvik taban kuvvetsizliği tıbba göre sebepler bunlar. OkDislike'i itici ve sevimsi tavriniza aliyorsunuz. Makalelere degil. Sizin kafa sabit. Tek nedene takilmis kalmissiniz. Baska sebebi de var diyoruz, inatla yok genislikten diyorsunuz. Tamam, siz haklisiniz.
Ok.Fisür, bollasma pelvik taban kuvvetsizliği tıbba göre sebepler bunlar. Ok
Vajinal gaz sık pozisyon değiştirince oluyor genelde. Yani yarıda bırakıp tekrar tekrar tekrar başlayınca. Aslında erkeklerin kendi şeysi yüzünden oluyor. Onlar hava dolduruyor.Vajinal gaz’dan demoralize olan erkek görmediniz mi? Böyle bisey kadın olarak benim bile midemi bulandırıyor, ki
Vajinal gaz genislemeden ötürü olusan bisey. Benim öyle bi sorunum olsa gidip ameliyat olurum daraltır isi çözerdim.
Bir erkeği de gayet rahatsız eder. Size rahatsız olmayan beyler denk gelmis, cok şanslısınız
Yoo yanlıs anladınız böyle bisey iliski esnasında olsa benim bile midem bulanır dikkatim dağılır, erkeklerin coğunda duyuyoruz doğuma girdim soğudum vs bi erkeğin bundan rahatsız olmamaa ihtimali oldugunu o an ki durumda özellikle inanmıyorum.Ve konuya dair bilimsel verileri paylastım hepsi bu. Herkes inanmak istediğine inanabilirVajinal gaz sık pozisyon değiştirince oluyor genelde. Yani yarıda bırakıp tekrar tekrar tekrar başlayınca. Aslında erkeklerin kendi şeysi yüzünden oluyor. Onlar hava dolduruyor.Ay tövbe est yazdığım şeye bak. Neyse yani erkeğin suçu eğer Bi suçlu varsa. Bi de bunun için size trip mi atıyorlar. Asıl size nasıl beyler denk gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?