Kocanı dinliceksin!

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
İşte eşimin ddiği tek laf bu! Kocanı dinlersen kocan senin bir dediğiini iki yapmaz. ama anlamadım ne gezmem, ne harcamam, ne sigaram var, ne açık sacık giyinmem..arada makyaj yaparımyapma der, güzel giyinrm dar giyinme der...
ama kendi benden daha da cok süslenir, bir ryere gideceksek 3 kere gömlek değiştirir..
Kızlar, hatunlar, evli bayanlar..taktik midir, nedir lütfen fikir verin.

Bunlar hep bastirma psikolojisi bence.kadin benden bi adim geride dursun ankayisi sindirmeye calisiyor.bugunde psikologlardan dinledim.kendi fikrimde bu dogrultuda

Erkegin ustun bakildigi bi toplumda mi yasiyorsunuz.bu onemli bi faktor.oyle yetirtirilmis ailesinden oule gormus muhtemelen

Erkeğin üstün bakıldıgı toplum derken Türk toplumunun batı kısmında ailelerin ikisin de göçmen oldugu bir kültürdeyim..önceden annem ne drse o olur diyen adam evlenınce babamdan cıkar söz, ama annem yapacagından geri kalmaz demeye başladı.

Ataerkil toplumun sonuçları işte. Erkekler istediklerini yapar ama kadınlar hep ezilir.
Siz ne yapacaksınız onu söyleyeyim; kendinizden ödün vermeyeceksiniz, kendinizi ezdirmeyeceksiniz.

Ataerkil toplumun sonuçları işte. Erkekler istediklerini yapar ama kadınlar hep ezilir.
Siz ne yapacaksınız onu söyleyeyim; kendinizden ödün vermeyeceksiniz, kendinizi ezdirmeyeceksiniz.

Evet malesef..ben statu olarak eşimden üstünüm. ama bunu hiç dillendirmedm ona bişi sorsam yanlış anlyor..mesela en son işyerindeki arkdşlarına toptancıdan para karşılıgında birşeyler almış ama eşim parasını hemen alamıyor bunlarn, benden para istemeden halletmeye çalışıyor ben bişi dediğimde de içerdeym maddi olrk diyor. her neyse. ben de arabann bagajından kargomu alırken onun aldıklarını gördm ne zaman aldın hiç alcam demedn dedim hm ben bişi diynce içerdeym diyosun dedim..başladı bağırmaya. allahtan parayı senden almıoz bilmem ne, açtı ağzını yumdu gözünü. villada yaşasan nolur, ferrarin olsa nolur, karın güzel olsa nolur sana kahır yaptıktan sonra bilmem ne..bu arada biz villada yaşamıoz ferrarimiz de yok ben de ahım şahım güzel değilm idare ederm..kocanı dinlemezzsen sen ben değil kimle olsan mutlu olamazsn..
hiçbişi demedm saydı saydı..

Maalesef eşinizde kompleks var Bi türlü kadınları kendilerine eşit göremiyorlar, hala onlar daha fazla kazanmak zorunda, hala kadınlardan para istemek ayıp. Halbuki evlilik, hayat müşterektir.
Lütfen ezdirmeyin kendinizi, size hakettiğiniz değeri vermek zorunda. Sizi kendi düşünceleri, kendi istekleri olan bir birey olarak görmek zorunda.

esinizin kompleksi oldugunu dusunuyorum.ne yapmak gerek derseniz huyuna gidiyomus gibi davranip istediklerinizi akillica yaptirmaniz gerek.yani onun aklina kendi isteklerinizi sokup daha sonra onun sozunu dinliyceksiniz.bu arada kendisinin ben erkegim ben ustunum ben ne dersem o tavirlarina sozlerine izin vermeyin.simartmayin tepenize cikar sonra.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşte bilmıyorum..hem kendimi kabullendircem hem mutlu olucaz o nasl olucak bilmıyorum..aramızda son zamanlarda cok küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkıyor..ve her seferinde ondan biraz daha uzaklaşıyorum..her seferinde daha çirkin laflar ediyor. sakinken çok güzel konuşuyor, yok yazık olmasın bize bilmem ne..ama ben ona nasıl davranacağımı şaşırdım artık.

bır an beenım kocam mı ne dedım

kıyafetıme makyasıma karısmaaz ama gerısı hep aynı
bır kerede evden en son ben cıkmak ıstıyorum 2 saat dısarda adam beklıyorum gıyer gıyer cıkarır markete dahı gıdecek olsak
ve meshur lafı ben erkegım sen kadınsın benı dınleyeceksın

Bakın sizi ezerek, istediklerini yaptırırsa sadece o mutlu olmuş olacak. Önce kendinizi düşüneceksiniz bu hayatta. 'Ben erkeğim, her şeyi yapabilirim' havasına girmesine izin vermeyin, sizin de söz sahibi olmanız gerektiğini anlatın eşinize. Sert tepki vermeden, alttan alttan yerleştirin bu fikri. Umarım sonunda mutlu olabileceğiniz bir yol bulursunuz.

İşte onu nasıl yapıcam kafein..moron gibiyim. nasıl huyuna gidip kendi isteklerimi sokucam kafasına. örneğinn tatil istiyorum myknos ama o ayarlamıyor hep önmüze ne cıkarsa diyor..o tavrına izin vermemeye uğraşıyorum ama hep sonu hüsran oluyor.

bişey diyim mi sizin eşiniz babam gibi aynı :) anneme zamanında kendine bakma etme derdi. ama kendine gelince on numara süs yapar bakar. ve şuan annem çok pişman keşke zamanında bakaydım kendime der. annemle babam arasında 9 yaş var ve annem çok çöktü. ama görenler babamı daha küçük sanıyor. o yüzden bakın kendinize valla

senin güzel ve çekici olmandan kendini bastırmandan korkuyor olabilir..

Peki siz nasıl başediyosunuz...

Evet ben de artık kendimi düşünüyorum, o zaten başından beri kocanı dinliceksin havasında hatta son zamanlarda artık o kdr bozduki kafayı herşeye bir kılıf buluyor. birde ben şu anda başka bir şehirdeyım işimden dılayı haftasonları yanındayım..o 2 günü bile bana zehir ediyor. bişi desem bişi istesem problem oluyor.

o ne öyle yaa oh kendi her istediğini yapsın sana gelince laf laf
aynen öyle

basedemıyorum cunku bırsey desem ben erkegım sen kadınsın sen bılmezsın dıyor

ben anlatmaktan yoruldum o dınlemekten bıkmadı ne yanı erkeklık sadece ordakı cubugamı baglı ordakı cubuktan sokaktakı kopektede var delırtıyor bazen benı

ben şunu anlamıyorum bi insanın niyeti kötüyse çarşafa bile girseniz yapacagını gene yapar:44::44:

Ben zaten minyon tipliyim..hatta kendisi benden daha yakışıklı maşallah boy pos yerinde.. ama sinrden o kdr çok kılo verdim ki.. ama dediiğin gbi yapmaya karr verdm artık, üzülmicem ağlamıcam. kendime bakıcam..çünkü o kendine kız gibi bir elinde ayna bir elinde cımbız kremler filan:))) bana gelınce krem kokusundan rahatsız olur:)

senin güzel ve çekici olmandan kendini bastırmandan korkuyor olabilir..

Aslında bunu hiç düşünmuyorum, çünkü kendisi cok daha yakışıklı ben minyon tipliyim cıtı pıtı derler ya öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…