- Konu Sahibi derinnefes
-
esinizden ustun deyilseniz, veya esinizin kompleksi yoksa dogru olur ama bu arkadas oyle yapsa iyice biner tepesine o adam.
Peki cnm ben bu durumdan ne yapyım sence..gerçekten cok cıkmazdayım..son zamanlarda da artık bir tartışmalar zinciri başladı devam edıyor.. 3 haftadır gribim öksürüyorum..bunda bile adam beni suçladı kendine dikkat etmezsen sana bakmamı beklme dedi. he baktımı dersenz allah razı olsun hastaneye götürdü, benden iş beklemdi..
esinizden ustun deyilseniz, veya esinizin kompleksi yoksa dogru olur ama bu arkadas oyle yapsa iyice biner tepesine o adam.
burnundan kil bile aldirma, ciddiyetini gorsun bence. ama kavga etmeden tartismadan yap bunu. Cir cir edersen hakliyken haksiz durumuna dusersin. Ve bir sure aranizin bozuk olmasina gogus gereceksin. Yavsamakla seninki deyismez bence, Biliyom cok zor ama bunu yapabilmek sanat is ve bir sekilde bu sanati ogren kitaplardan yada bir piskologdan. canini iyice sIkarsa da cek restini. Cunku kocan deyismezse siz huzuru kolay kolay bulamazsiniz.
Bu arada maas kartin ondaysa al geri. Madem sozunu dinliceksin herseye evet diceksin, o zaman seni pasa pasa kendi kazandigiyla gecindirecek, yada senin paranla sana hava atmicak.
konu sahibi bunu abartirsa,eside israrla isteklerini reddederse evet biner.ilk yorumumda da yazmistim zaten.ama konu sahibi zaten esinin ne soyledigini yazmis.sozunu dinleyecegi takdirde kendisininde her istedigini yapicagini soylemis.zaten yapi geregi cilveli biri olmadiginida eklems konu sahibi.esinin bekledigi cok bisey olmadigini anldigim icin boyle dusundum.esi kompleksli evet ama ben sizin dusunceniz aksine inatlasirlarsa daha kotu olcagini dusunuyorum anlattiklarindan.egerki esinden ustun deĞilsede tam tersi taviz vermemesi gerektigini dusunuyorum ben.
Evet tavır koyma noktasında da sıkıntım var zaten..en son olan o toptancı tartışmasındayken aram kötu ayrıldım..kendı kendime karar oldum..bundan böyle yüz göz olmayacagım diye.. aşkım, kocacım, çok özledim dedikçe olmadı aslında. aslında onu gerçekten cok sevıyorum ama bu hallerini gördükçe düşündükçe soğuyorum..
maaş kartımı isteme cesaretınde bulunamadı. cunku ben daha önce hep ına ben elimin hesabını bilecek kadar akıllıyım diyordum..zaten benden para cok nadir ister. yoksa kendi maaşıyla geçindirir ama ekstra bişiler almaz benm için. yapması gerektiği kdrını yapar.
İşte o ince çizgiyi ayıramıyorum ben nerde cilve yapıcam nerde tavır koyucam..nerde alttan alıcam nerde diretıcem hiç bilmıyorum..hakaret ettiği zamanlar oldu o zamandaan beri zaten soğuğum mesela, eskisi gibi olamıyorm oldum dıyorum bana en ufak bir ters harektınde aklıma gelıyor ondan uzak kalıyorum.. eşim cok birşey beklemıyor ama ben o ne derse tmm diyeceğim, ondan bişi istemeyeğim atıyorum mesela hadı kahvaltıya gıdelm ya da surda gezelım demeyeceğim o götürrüse gideceğim götürmezse ses cıkarmıcam..eşim kompleksli bu bariz ortada zaten. inatlaşamıyorumki artık cunku içimden gelmıyor.. hatta o kdr inat oldugumu söylerki anneme şaka yollu anne sen derinnefese hamıleyken uzun uzn keçiye baktınmı dıye imada bile bulundu:)
oncelikle karsina alip konusmalisin bence.sen hicbisey istemiyceksin agzini acmiycaksin.yok oyle bi dunya.isteklerinin olabilcegini yapip yapmamanin ikinizin karari olucagini anlat.bu konuda onun sozunu dinliyceginide belirt.ama seni yok saymamasi gerektigini duzgunce anlat.hakaret konusunda tavrini cok net koymalisin.umarim telafi ediyodur boyle seyleri.ettirmelisin.ve aklina geldigini de acikca soyle.yaptiginin ne kadar kirici oldugunu anlayip bi daha asla tekrarlamasin.araniz iyi oldugu zamanlarda da grurunu oksamalisin.onun durumuna gore nasil bi tavir sergiliycegini anlayabilirsin.ne bekledigini gozlemlemen lazim sadece.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben zaten minyon tipliyim..hatta kendisi benden daha yakışıklı maşallah boy pos yerinde.. ama sinrden o kdr çok kılo verdim ki.. ama dediiğin gbi yapmaya karr verdm artık, üzülmicem ağlamıcam. kendime bakıcam..çünkü o kendine kız gibi bir elinde ayna bir elinde cımbız kremler filan:))) bana gelınce krem kokusundan rahatsız olur:)
Aslında bunu hiç düşünmuyorum, çünkü kendisi cok daha yakışıklı ben minyon tipliyim cıtı pıtı derler ya öyle.
İşte eşimin ddiği tek laf bu! Kocanı dinlersen kocan senin bir dediğiini iki yapmaz. ama anlamadım ne gezmem, ne harcamam, ne sigaram var, ne açık sacık giyinmem..arada makyaj yaparımyapma der, güzel giyinrm dar giyinme der...
ama kendi benden daha da cok süslenir, bir ryere gideceksek 3 kere gömlek değiştirir..
Kızlar, hatunlar, evli bayanlar..taktik midir, nedir lütfen fikir verin.
woww kafeincim :) bu ne hiddet bu celal
İşte eşimin ddiği tek laf bu! Kocanı dinlersen kocan senin bir dediğiini iki yapmaz. ama anlamadım ne gezmem, ne harcamam, ne sigaram var, ne açık sacık giyinmem..arada makyaj yaparımyapma der, güzel giyinrm dar giyinme der...
ama kendi benden daha da cok süslenir, bir ryere gideceksek 3 kere gömlek değiştirir..
Kızlar, hatunlar, evli bayanlar..taktik midir, nedir lütfen fikir verin.
bak sen benı ıyıce elıskıye dusurdun kızacaba kardesmı bunlar yahu benım esımde oyle ısten gelınce orayı burayı kontrol edıyor yok nıye yapmadın neden burayı yıkmadın neden bunu sılmedın bu olmamıs boyle olacak hatta sabah ıse gıderken o gun ne s yapacagımı bıle soyluyor bunu bunu yap dıye ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?