- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi derinnefes
-
Ben zaten minyon tipliyim..hatta kendisi benden daha yakışıklı maşallah boy pos yerinde.. ama sinrden o kdr çok kılo verdim ki.. ama dediiğin gbi yapmaya karr verdm artık, üzülmicem ağlamıcam. kendime bakıcam..çünkü o kendine kız gibi bir elinde ayna bir elinde cımbız kremler filan:))) bana gelınce krem kokusundan rahatsız olur:)
aynı babamda öyle yakışıklı annemde minyon gerçekten :) birden bizimkiler geldi gözüme bakın kendinize mutlaka ama ondan gizli bakın. çünkü laf söyleyerek kızdırmasın sizi :)
basedemıyorum cunku bırsey desem ben erkegım sen kadınsın sen bılmezsın dıyor
ben anlatmaktan yoruldum o dınlemekten bıkmadı ne yanı erkeklık sadece ordakı cubugamı baglı ordakı cubuktan sokaktakı kopektede var delırtıyor bazen benı
ben şunu anlamıyorum bi insanın niyeti kötüyse çarşafa bile girseniz yapacagını gene yapar:44::44:
Peki siz nasıl başediyosunuz...
Evet ben de artık kendimi düşünüyorum, o zaten başından beri kocanı dinliceksin havasında hatta son zamanlarda artık o kdr bozduki kafayı herşeye bir kılıf buluyor. birde ben şu anda başka bir şehirdeyım işimden dılayı haftasonları yanındayım..o 2 günü bile bana zehir ediyor. bişi desem bişi istesem problem oluyor.
aynen öyle
bak sen benı ıyıce elıskıye dusurdun kızAynen bana da öyle diyor, bir de kendi evdeki herşeyi kontrol etmeye çalışıyor mutfaktan banyyoya temizliğe kadr..ama erkek işine karışma.
Ben bişi yapacağından değil, sadece kocanı dinliceksn lafından rahatsızım!
Ben zaten minyon tipliyim..hatta kendisi benden daha yakışıklı maşallah boy pos yerinde.. ama sinrden o kdr çok kılo verdim ki.. ama dediiğin gbi yapmaya karr verdm artık, üzülmicem ağlamıcam. kendime bakıcam..çünkü o kendine kız gibi bir elinde ayna bir elinde cımbız kremler filan:))) bana gelınce krem kokusundan rahatsız olur:)
aynı babamda öyle yakışıklı annemde minyon gerçekten :) birden bizimkiler geldi gözüme bakın kendinize mutlaka ama ondan gizli bakın. çünkü laf söyleyerek kızdırmasın sizi :)
aynen öyle kızdırır beni bilıyomsn ben kendimi bişi yapcak olsam hemen acele eder, saçımı düzzleştirsem yakışmaz, renkli giysem yakışmaz.
anneniz daha tecrübelidir, bana bu konuda akıl veriri mi yani kocanı dinliceksen derken nasıl davrnim.
bak sen benı ıyıce elıskıye dusurdun kızacaba kardesmı bunlar yahu benım esımde oyle ısten gelınce orayı burayı kontrol edıyor yok nıye yapmadın neden burayı yıkmadın neden bunu sılmedın bu olmamıs boyle olacak hatta sabah ıse gıderken o gun ne s yapacagımı bıle soyluyor bunu bunu yap dıye ,
yok tek erkek, ama ben eşimden bir tane daha yoktur die düşnyrdm demkkki tek değilmişim..benm eşim o kdr sölemez ama gine de yaptıgıma hep laf bulur.
bende tek gelınım canım yanı tek erkek cocuk cıns ıste naparsın bana gelır hepaynen öyle kızdırır beni bilıyomsn ben kendimi bişi yapcak olsam hemen acele eder, saçımı düzzleştirsem yakışmaz, renkli giysem yakışmaz.
anneniz daha tecrübelidir, bana bu konuda akıl veriri mi yani kocanı dinliceksen derken nasıl davrnim.
yok tek erkek, ama ben eşimden bir tane daha yoktur die düşnyrdm demkkki tek değilmişim..benm eşim o kdr sölemez ama gine de yaptıgıma hep laf bulur.
İşte eşimin ddiği tek laf bu! Kocanı dinlersen kocan senin bir dediğiini iki yapmaz. ama anlamadım ne gezmem, ne harcamam, ne sigaram var, ne açık sacık giyinmem..arada makyaj yaparımyapma der, güzel giyinrm dar giyinme der...
ama kendi benden daha da cok süslenir, bir ryere gideceksek 3 kere gömlek değiştirir..
Kızlar, hatunlar, evli bayanlar..taktik midir, nedir lütfen fikir verin.
bende tek gelınım canım yanı tek erkek cocuk cıns ıste naparsın bana gelır hep
Bnm eşimde cins. işin ilginç yanı hem anne hem abla pohpohlamışta pohpohlamış boş yere, ben de onu yapmayınca malesef beyefendi mutsuz. haliyle ben de mutsuz. hemen sinirlnme moduna geçıyor. o da ayrı bir dert zaten
Dinlemezsen ne olurmus. Kendine hanim mi almis, kole mi.
aynen öyle kızdırır beni bilıyomsn ben kendimi bişi yapcak olsam hemen acele eder, saçımı düzzleştirsem yakışmaz, renkli giysem yakışmaz.
Bnm eşimde cins. işin ilginç yanı hem anne hem abla pohpohlamışta pohpohlamış boş yere, ben de onu yapmayınca malesef beyefendi mutsuz. haliyle ben de mutsuz. hemen sinirlnme moduna geçıyor. o da ayrı bir dert zaten
canım sımdı tek erkek cocuk oldugu ıcın boyle sımartıyor aıleler bızde aynı sekıldeyız utanmaslar dıyecekler gel bızım eve o kadını bırakıp dıye
ıste evın tek oglunla evlenmenın sıkıntılı yanı burası ne yapsan gozlerıne batar , ee adamıda sımartmıslar basımızın usune cıkıyorar onlarda esın kac yasında canım
Canım en son bana dediği şey denemediği birşey kalmış o da belli zaten haketmiceksn dedi. şiddetten bahsedıyo yani..ben de öyle bişi oldugu an bittiği andır dedim..
umarım olmaz, umarım o kdr düşmez erkeklik ugruna.
İşte onu nasıl yapıcam kafein..moron gibiyim. nasıl huyuna gidip kendi isteklerimi sokucam kafasına. örneğinn tatil istiyorum myknos ama o ayarlamıyor hep önmüze ne cıkarsa diyor..o tavrına izin vermemeye uğraşıyorum ama hep sonu hüsran oluyor.
Evet malesef..ben statu olarak eşimden üstünüm. ama bunu hiç dillendirmedm ona bişi sorsam yanlış anlyor..mesela en son işyerindeki arkdşlarına toptancıdan para karşılıgında birşeyler almış ama eşim parasını hemen alamıyor bunlarn, benden para istemeden halletmeye çalışıyor ben bişi dediğimde de içerdeym maddi olrk diyor. her neyse. ben de arabann bagajından kargomu alırken onun aldıklarını gördm ne zaman aldın hiç alcam demedn dedim hm ben bişi diynce içerdeym diyosun dedim..başladı bağırmaya. allahtan parayı senden almıoz bilmem ne, açtı ağzını yumdu gözünü. villada yaşasan nolur, ferrarin olsa nolur, karın güzel olsa nolur sana kahır yaptıktan sonra bilmem ne..bu arada biz villada yaşamıoz ferrarimiz de yok ben de ahım şahım güzel değilm idare ederm..kocanı dinlemezzsen sen ben değil kimle olsan mutlu olamazsn..
hiçbişi demedm saydı saydı..
cevrenden ornekler verebilirsin mesela.xin esi xe surpriz yapmis ne kadar mutlu etmis kizi cok guzel dinlenmisler eglenmisler birlikte falan diye.arkadasiniz ve esini ovun.aman kiyaslama falan yapmayin beklentilerinizden bahsetmeden sohbet ederek tatli tatli anlatin.kiskanma rekabet hissi olusur belki icinde.bi sure sonra mutlu oldugu bi an sorabilirsiniz.
yada onu cok cok mutlu ettiginiz bi olaydan sonra ki ne oldugunu anlamissinizdir.yine sohbet ederek tatli tatli anlatsaniz.gitsek guzel olmazmi falan diye sorsaniz.
sizden istedigi biseyler oldugunda sozunu dinlemenizi istediginde grurunu oksayarak tamam hayatim sen ne dersen o deseniz bi sure.sonrasinda istediginizi yine tatli bi sekilde soyleseniz.
ve reddedersede tamam hayatim sen ne dersen o diyip yilmadan yine tatli bi sekilde tekrar deneyin.zaten bi sure sonra bikip kabul eder.sozunuzu dinlememeklede suclayamaz.hatta sizin soylediklerinizi ikiletmeden yapmaya bile baslayabilir bence.biraz huyuna gittikten sonra o ben ne dersem o tavirlarindan vazgecer diye dusunuyorum.oylede soylemis zaten.vazgecmezse ve isteklerinize cevap vermezse sizi yipratmasina izin vermeyin simarmasin yok yere.
yani esinizi en iyi siz tanirsiniz aslinda nelerden etkilenir.benim aklima gelenler boyle.anlattiklariniza gore kompleks yaptigi icin biraz grurunu oksamak lazim sadece.onun isteklerini yaptikca karsiligini vermesi lazim.pek dik kafali olmayin ona karsi ama kendinizi de ezdirmeyin oyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen cnm kvalidem kendi eşinden medet ummuyor oğlundan umdugu kdr ..örtüleri bile nasıl keseceğini eşime soruyor, kediye yemek yediremıyorlar eşimi çağırıyorlar, vs.. anlatsam roman olr...eşim 32 yaşında. yaşı da var ama bunun yaşla alakası yok...canım sımdı tek erkek cocuk oldugu ıcın boyle sımartıyor aıleler bızde aynı sekıldeyız utanmaslar dıyecekler gel bızım eve o kadını bırakıp dıye
ıste evın tek oglunla evlenmenın sıkıntılı yanı burası ne yapsan gozlerıne batar , ee adamıda sımartmıslar basımızın usune cıkıyorar onlarda esın kac yasında canım
Oyle bir sey olursa sende kadinligini alip gidersin. Allah sana sabir versin.
amin cnm..umarım olmaz, olursa da rabbm bana güçlü olmayı nasip etsin.
valla erkekler böyle konuşmuyomu sert bi cisimle kafalarına indiresim geliyorkendilerini iyice tehlikeye atıyolar ya kadınların ne kadar akıllı olduğunu neden anlayamıyolar arkadaşım sen tamam kocacım evet kocacım de yap işveni cilveni hiiç inatlaşma benim dediğim olacak ben kölemiyim vs tartışmalarına hiç girme sonuçda kocan aranız kötü olacak boşanacakmısın hayır yani demek istediğim şu sen onun her dedğini yapıyomuş gibi yap her istediğini yaptır :) zaten kendi demiş bir dediğin iki olmaz diye erkekler kendini hep üstün görmek istiyolar bir adım önde yanlış bir şey ama gelde bunu böyle düşünen erkeklere anlat en iyisi böyle yapmak buda bi fikir :))
İşte onu yapamıyorum, o anda işve cilve yok zaten yapım gereği de yapamıyorum yapim dıyorum bakıom nazlanıo kız gibi dellenıyorum..sanki karşımdaki bayan ben erkek gibi hissediyorum..öyle şeyler oluyorki sen bilrsn diyemıyorum..eşim sinirli bir de hemen sinirlenir, ama kendine sesini yükseltsen yükseltme sesini der.
denemeye çalışıcam ama..çünkü benm de denemediğim bir bu kaldı..
cevrenden ornekler verebilirsin mesela.xin esi xe surpriz yapmis ne kadar mutlu etmis kizi cok guzel dinlenmisler eglenmisler birlikte falan diye.arkadasiniz ve esini ovun.aman kiyaslama falan yapmayin beklentilerinizden bahsetmeden sohbet ederek tatli tatli anlatin.kiskanma rekabet hissi olusur belki icinde.bi sure sonra mutlu oldugu bi an sorabilirsiniz.
yada onu cok cok mutlu ettiginiz bi olaydan sonra ki ne oldugunu anlamissinizdir.yine sohbet ederek tatli tatli anlatsaniz.gitsek guzel olmazmi falan diye sorsaniz.
sizden istedigi biseyler oldugunda sozunu dinlemenizi istediginde grurunu oksayarak tamam hayatim sen ne dersen o deseniz bi sure.sonrasinda istediginizi yine tatli bi sekilde soyleseniz.
ve reddedersede tamam hayatim sen ne dersen o diyip yilmadan yine tatli bi sekilde tekrar deneyin.zaten bi sure sonra bikip kabul eder.sozunuzu dinlememeklede suclayamaz.hatta sizin soylediklerinizi ikiletmeden yapmaya bile baslayabilir bence.
yani esinizi en iyi siz tanirsiniz aslinda nelerden etkilenir.benim aklima gelenler boyle.anlattiklariniza gore kompleks yaptigi icin biraz grurunu oksamak lazim sadece.onun isteklerini yaptikca karsiligini vermesi lazim.pek dik kafali olmayin ona karsi ama kendinizi de ezdirmeyin oyle.
evet gururunu okşamadıgım için zaten böyle.. bir kez onu yapmayı denedm bana sen faceden cok etkılenıyon kapat dedi:) şaka gibii..sanki benm aklım yetmıyo gibi. Denıycem dik kafalı olmamayı..bakim o zaman nasıl olucak, gerçekten dediği gibi mi yoksa yine bişiler bulmaya devammı edıcek..
Yok cnm onunkisi sadece göz korkutmak, yaparmı evet bazen gözü kararıyor yapar! öfke öfkeyi doğurur..ama benm ailem arkmda, kaybedeğim birşey olmadıgını biliyor..onu yaptıgında biteceğini de bilirse zaten herşeyi göze almış demektir.Adam şiddetten bahsediyor, siz eşinizi pohpohlayın diyorsunuz. Ne münasebet!
Ezdirmeyeceksiniz kendinizi, siz bireysiniz, onun kölesi değil.
cckocan kompleksli
aha yontulmamış bir öküz dahakocanı dinlicekmişik o dinlesin karısını. seni bastırmaya çalışıyor arkadaşım asla boyun eğme....
yanlis anlamayin, dalga gecmek icin sormuyorum. Bu yazdiklarinizi yapan ve kocasini etkileyebilen, yada istedigi sonuca ulasabilen kadin var mi ?
esinizden ustun deyilseniz, veya esinizin kompleksi yoksa dogru olur ama bu arkadas oyle yapsa iyice biner tepesine o adam.ben bunun istatistigini size nasil verebilirimki.tatli dilden isveden cilveden etkilenmezse baska neyden etkilenebilirler.bunlar benim icin seven bi ese isteklerini yaptirmak icin yeterli seyler.herkes icin farkli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?