Kocanı dinliceksin!

Aynen bana da öyle diyor, bir de kendi evdeki herşeyi kontrol etmeye çalışıyor mutfaktan banyyoya temizliğe kadr..ama erkek işine karışma.

ben şunu anlamıyorum bi insanın niyeti kötüyse çarşafa bile girseniz yapacagını gene yapar:44::44:

Ben bişi yapacağından değil, sadece kocanı dinliceksn lafından rahatsızım!

bak sen benı ıyıce elıskıye dusurdun kız acaba kardesmı bunlar yahu benım esımde oyle ısten gelınce orayı burayı kontrol edıyor yok nıye yapmadın neden burayı yıkmadın neden bunu sılmedın bu olmamıs boyle olacak hatta sabah ıse gıderken o gun ne s yapacagımı bıle soyluyor bunu bunu yap dıye ,

Dinlemezsen ne olurmus. Kendine hanim mi almis, kole mi.

Dinlemezsen ne olurmus. Kendine hanim mi almis, kole mi.

Canım en son bana dediği şey denemediği birşey kalmış o da belli zaten haketmiceksn dedi. şiddetten bahsedıyo yani..ben de öyle bişi oldugu an bittiği andır dedim..
umarım olmaz, umarım o kdr düşmez erkeklik ugruna.

Oyle bir sey olursa sende kadinligini alip gidersin. Allah sana sabir versin.

valla erkekler böyle konuşmuyomu sert bi cisimle kafalarına indiresim geliyor kendilerini iyice tehlikeye atıyolar ya kadınların ne kadar akıllı olduğunu neden anlayamıyolar arkadaşım sen tamam kocacım evet kocacım de yap işveni cilveni hiiç inatlaşma benim dediğim olacak ben kölemiyim vs tartışmalarına hiç girme sonuçda kocan aranız kötü olacak boşanacakmısın hayır yani demek istediğim şu sen onun her dedğini yapıyomuş gibi yap her istediğini yaptır :) zaten kendi demiş bir dediğin iki olmaz diye erkekler kendini hep üstün görmek istiyolar bir adım önde yanlış bir şey ama gelde bunu böyle düşünen erkeklere anlat en iyisi böyle yapmak buda bi fikir :))

cevrenden ornekler verebilirsin mesela.xin esi xe surpriz yapmis ne kadar mutlu etmis kizi cok guzel dinlenmisler eglenmisler birlikte falan diye.arkadasiniz ve esini ovun.aman kiyaslama falan yapmayin beklentilerinizden bahsetmeden sohbet ederek tatli tatli anlatin.kiskanma rekabet hissi olusur belki icinde.bi sure sonra mutlu oldugu bi an sorabilirsiniz.

yada onu cok cok mutlu ettiginiz bi olaydan sonra ki ne oldugunu anlamissinizdir.yine sohbet ederek tatli tatli anlatsaniz.gitsek guzel olmazmi falan diye sorsaniz.

sizden istedigi biseyler oldugunda sozunu dinlemenizi istediginde grurunu oksayarak tamam hayatim sen ne dersen o deseniz bi sure.sonrasinda istediginizi yine tatli bi sekilde soyleseniz.

ve reddedersede tamam hayatim sen ne dersen o diyip yilmadan yine tatli bi sekilde tekrar deneyin.zaten bi sure sonra bikip kabul eder.sozunuzu dinlememeklede suclayamaz.hatta sizin soylediklerinizi ikiletmeden yapmaya bile baslayabilir bence.biraz huyuna gittikten sonra o ben ne dersem o tavirlarindan vazgecer diye dusunuyorum.oylede soylemis zaten.vazgecmezse ve isteklerinize cevap vermezse sizi yipratmasina izin vermeyin simarmasin yok yere.

yani esinizi en iyi siz tanirsiniz aslinda nelerden etkilenir.benim aklima gelenler boyle.anlattiklariniza gore kompleks yaptigi icin biraz grurunu oksamak lazim sadece.onun isteklerini yaptikca karsiligini vermesi lazim.pek dik kafali olmayin ona karsi ama kendinizi de ezdirmeyin oyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Adam şiddetten bahsediyor, siz eşinizi pohpohlayın diyorsunuz. Ne münasebet!
Ezdirmeyeceksiniz kendinizi, siz bireysiniz, onun kölesi değil.

kocan kompleksli

yanlis anlamayin, dalga gecmek icin sormuyorum. Bu yazdiklarinizi yapan ve kocasini etkileyebilen, yada istedigi sonuca ulasabilen kadin var mi ?

aha yontulmamış bir öküz daha kocanı dinlicekmişik o dinlesin karısını. seni bastırmaya çalışıyor arkadaşım asla boyun eğme....

kocan kompleksli
cc

offff (( kompleks yapacagına kendini geliştirmek için bişiler yapsa.

aha yontulmamış bir öküz daha kocanı dinlicekmişik o dinlesin karısını. seni bastırmaya çalışıyor arkadaşım asla boyun eğme....

Ah ah..öküze hakaret olur..öküz bari güzel bakmasını bilıyor benmkinn tek bildiği dır dır , ama ben konuşunca ne cok konuştun.
Boyun eğmeyı düşnmuyorum zaten..mutsuz oluyoruz işte

yanlis anlamayin, dalga gecmek icin sormuyorum. Bu yazdiklarinizi yapan ve kocasini etkileyebilen, yada istedigi sonuca ulasabilen kadin var mi ?

ben bunun istatistigini size nasil verebilirimki.tatli dilden isveden cilveden etkilenmezse baska neyden etkilenebilirler.bunlar benim icin seven bi ese isteklerini yaptirmak icin yeterli seyler.herkes icin farkli olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esinizden ustun deyilseniz, veya esinizin kompleksi yoksa dogru olur ama bu arkadas oyle yapsa iyice biner tepesine o adam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…