Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Eşim yanımda öyle bişey yapmadı bu zamana kadar ama yapsada çok büyük sorun haline getirmem sanırım geçen gün koltukta uyumuşum kendi pırt sesime uyandım eşim oralı değildi duymazdan gelmiş sanırım ama ben çok utandım bu durumda eşimde beni boşayabilirmi acaba'' hakim bey eşim uyurken pırtladı ben boşanmak istiyorum'' valla komik geldi

bir kere osuranı ya da kazayla osuranı zaten kimse boşamaz .Bence bu adam sınırları zorlamış olmalı .Recep İvedik gibi demekki

bir olur iki olur ve artık bu bilerek yapılan bir durumsa bunun içinde saygısızlıkta olur ve bu nereye kadar adam ağzıyla degilde totosuyla ses çıkarır olduysa zarttı dı zart zart... sonu boşanma olur o boş odalarda boş yataklarda bir adam bir de osurugu kalır...

bir kere osuranı ya da kazayla osuranı zaten kimse boşamaz .Bence bu adam sınırları zorlamış olmalı .Recep İvedik gibi demekki

Bilerek kasıtlı şekilde sürekli osursa psikopata bağlayabilirim sanırım ama boşanmaya kadar gitmem açıkcası kardeşimde uyuzluk olsun diye zorla osururdu, o eşim diyede çok fazlada tepki vermem ona en muhteşem ödül olarak osuruktan teyyare selam söyle o döte şarkısını armağan eder dalga geçerim

Bu durumda misilleme yapmayı tercih eden kadınlarda var anlaşıldı .

Icinde tutup dert olacagina disari ciksin mert olsun :) tabi bu bi espiri ama. Osurugun dozuna bagli her dk da olmazki

Boşanılmaz tabi ki ama çok sinir bozucu bi durum.
Eşimde çok pırtlatır. Hatta çok değil sürekli. Bana benim normal olmadığımı söylüyor. Ne bileyim, tuvalete gidince bunu yapmak yeterli değil midir? Yani 3-4 günlüğüne bi eğitime gidiyorsa ordan çok kötü dönüyor mesela. Hiç yapamamış ve sıkıntı yapmış oluyor. Bana garip geliyor bu kadar çok pırt ihtiyacı.
İşin kötü tarafı 2 yaşındaki oğlum da böyle; bacağını kaldırıyor pırt, koltuğa çıkıyor pırt, koşuyor pırt, yatıyor pırt. Birde beşiği yatağımıza bitişik. Diüşünün solumda kocam, sağımda oğlum iki gaz arasında kalıyorum resmen. Maskeyle yatacağım falan diye şakaya vuruyorum

Gereksiz bir konu. Yaradilistan gelen bir seyi tartismak cok sacma.
yahu afedersin ama biz insan neden osururu mu tartışıyoruz .Büyük abdest de yaradılıştan gelme ama gizli yapıyoruz .Seks de yaradılıştan gelme ama gizli yapıyoruz .

Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
nasıl bir soru bu bir kaç kez okudum valla.
Adamın bir hastalığı yoksa eğer geçerli bir neden..
gerçi olsa da tedavi olsun canım evde sürekli metan gazı yoğunluğunu çekmek zorunda mı kadın.

adam içine atıp kendine dert edineceğine dışına atmış karısı dert etmiş vallahi osuruktan boşanma sebebi diye buna denir

Gereksiz bir konu. Yaradilistan gelen bir seyi tartismak cok sacma.

tabiki insanın yaratılışında var hatta hayvanların bile çocukların gazı çıksın diye saatlerce uğraşılır bunu yigenlerimden biliyorum...ama yaradılışta var diye ulu orta sal gitsin evde işte eşinin yanında ve bu artık rahatsız verici oluyorsa bunun adı saygısızlık olur...her yaradılışımız herkesin ortasında yapmaya kalkarsak yaradıldıgımıza pişman oluruz

Rahatsızlık sebebi ile gaz çıkarabilir , farkında olmadan aniden olabilir..Yahut kendini çok rahat hissediyordur yanınızda yapabilir..Burnunuzun dibine gelip kasıtlı yapmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Gaz çıkarmasından rahatsızsanız büyük tuvaletini yaptığını hayal bile etmeyin

Ayy allahım benim babamda öyledir hiç tutamaz. Alışmış geldiğinde salıveriyor, sinir oluyoruz kızıyoruz. Adam doktora gitti, doktor daha ne istiyosun demiş. 2 dk tutsun agrı yapıyormuş. Sinir bozucu birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…