- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi imagemaker
-
bir kere osuranı ya da kazayla osuranı zaten kimse boşamaz .Bence bu adam sınırları zorlamış olmalı .Recep İvedik gibi demekkiEşim yanımda öyle bişey yapmadı bu zamana kadar ama yapsada çok büyük sorun haline getirmem sanırım geçen gün koltukta uyumuşum kendi pırt sesime uyandım eşim oralı değildi duymazdan gelmiş sanırımama ben çok utandım bu durumda eşimde beni boşayabilirmi acaba'' hakim bey eşim uyurken pırtladı ben boşanmak istiyorum'' valla komik geldi
ilahi güldürdün Vallah hay sen çok yasaYok biz hic osurmuyoruz, biz kadinlarin kakasi pembe oluyor zaten
öylemi demiş ?Dediyse de doğru demiş .aklıma hülya avşar geldi bacağını kaldırıp osuran biriyle yatağa girip şehvetle sevişemem, aynen öyle!
bir kere osuranı ya da kazayla osuranı zaten kimse boşamaz .Bence bu adam sınırları zorlamış olmalı .Recep İvedik gibi demekki
yahu afedersin ama biz insan neden osururu mu tartışıyoruz .Büyük abdest de yaradılıştan gelme ama gizli yapıyoruz .Seks de yaradılıştan gelme ama gizli yapıyoruz .Gereksiz bir konu. Yaradilistan gelen bir seyi tartismak cok sacma.
nasıl bir soru bu bir kaç kez okudum valla.Bence geçerlidir ama herkes muhalefet ediyor .Yanlış mı düşünüyorum ?
Gereksiz bir konu. Yaradilistan gelen bir seyi tartismak cok sacma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?