Kocanın sürekli osurması mantıklı bir boşanma gerekçesi midir

Ben böyle birini tanıyorum. Embesil. Bide şekilden şekile girip yapardı. Sırıtarak. İçinde mi kalsınmış öyle derdi. Pislik. Kadın osurdu diye boşasa suç olcak yaşayan biliyo valla. Bizim yanımızda bile yapardı. Midem kaldırmadığı için gitmiyorum evlerine.
Şahsen dışardan birine bile tiksinç gelebiliyosa ve irtibatı kesecek kadar rahatsız olduysak aynı evin içindeki kadıncağızı düşünemiyorum.

Beraberken de yaptığını düşünsenize bi. O ne öyle ya. Çok korkuyorum Allah başıma verecek diye. Grrçekten çok ama çok kötü bi durum çünkü.

Allah sabır versin.

Siz üniversitede hoca değil miydiniz?
"Sıçtırtmak" kelimesini görünce karıştırıyorumdur diye düşündüm de..

Demeli mi sizce :) seviye açısından :) çok tiksinç değil mi:) kürsüde aynı kelimeyi kullanan bi hocaya saygı duyar mısınız :)
Ne alakası var .Kürsü mü burası ?
Küfür eden erkeklerin hepsi cahil ,kaba ,görgüsüz ,okumamış mı?Hayırrr
Doktorlar avukatlar akademisyenler hiç küfür etmez dimi ?
Öyle bir ederki .Karılarına sormak lazım arkadaşlarına sormak lazım .
İş ortamında çok ciddi olabilirler ama normal hayatta küfrederler
burası da iş ortamı olmadığına göre ?

osuruktan teyyare selam söyle o yare
3 konu açtım destek için birine teşrif etmediniz...
şimdiden 17 sayfa olmuş......pehhhhh

Kürsü mü olmalı? Hey allahım. Tamam bol bol ediniz o halde. Kolay gelsin

Insanin elinde olmadn yaptigi sey neden bosanma sebebi olsun ya. Her dakika her saniye yapiyosa rahatsizdir yedikleri dokunuyodur bosanma yerine doktora goturmek en iyisi.daha neler duyucaz tovbe ya

Insanin elinde olmadn yaptigi sey neden bosanma sebebi olsun ya. Her dakika her saniye yapiyosa rahatsizdir yedikleri dokunuyodur bosanma yerine doktora goturmek en iyisi.daha neler duyucaz tovbe ya
valla bazen dayak bile çekilir osuruk çekilmez bence .Sizi bilmem :)

Bazen ben gaz sancısı çekerim eşim beni osurtabilmek için uğraşır durur rahat ol kasma der gerçekten rahat olmak gerek hiç değilse kendi evinde eşinin yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…