- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
Kocamiz kabiz olsa bir sürü ilaç şu buyla uğraşır onu sictirtmak icin elimizden geleni yapariz da midemiz bulanmaz ama adam osurunca mi mide bulanir? Bakin arkadaslar gaz sorunu diye bir olay var. Ben hastanelik oluyorum. Evlenirken alismamisim sonucta rahatca çıkmaz utancimdan ölürüm. E sabah 4lerde 5lerde eşim beni hastanelere götürüyordu. Neyin var diyordu. Ben de dedim ki ya aslında bende gaz sorunu var cikarmazsam rahat edemdm diyeadam bi güldü bi güldü, bi gaz icin dustugumuz durumlara bak dedi. Ondan sonra ben cekinmeyeyim diye önceden gazini tuvalette cikaran adam sonradan benim yanımda yapmaya başladı. Ha ben yine yapmadım ama cok şükür duzeldim.
Bunun bosanma sebebi olmasi da cok sacma
Siz üniversitede hoca değil miydiniz?
"Sıçtırtmak" kelimesini görünce karıştırıyorumdur diye düşündüm de..
hocalar sıçtırtmak demez mi ? :) :)Siz üniversitede hoca değil miydiniz?
"Sıçtırtmak" kelimesini görünce karıştırıyorumdur diye düşündüm de..
Kelime kökü önemli zatenT yi yanlislikla fazladan koymusum ama univ.de hoca da değilim ki ben. Üni yeni bittti benim
Demeli mi sizce :) seviye açısından :) çok tiksinç değil mi:) kürsüde aynı kelimeyi kullanan bi hocaya saygı duyar mısınız :)hocalar sıçtırtmak demez mi ? :) :)
Ne alakası var .Kürsü mü burası ?Demeli mi sizce :) seviye açısından :) çok tiksinç değil mi:) kürsüde aynı kelimeyi kullanan bi hocaya saygı duyar mısınız :)
burası kürsü müDemeli mi sizce :) seviye açısından :) çok tiksinç değil mi:) kürsüde aynı kelimeyi kullanan bi hocaya saygı duyar mısınız :)
aynı şeyi düşünmüşüzosuruktan teyyare selam söylen o yare
Kürsü mü olmalı? Hey allahım. Tamam bol bol ediniz o halde. Kolay gelsinNe alakası var .Kürsü mü burası ?
Küfür eden erkeklerin hepsi cahil ,kaba ,görgüsüz ,okumamış mı?Hayırrr
Doktorlar avukatlar akademisyenler hiç küfür etmez dimi ?
Öyle bir ederki .Karılarına sormak lazım arkadaşlarına sormak lazım .
İş ortamında çok ciddi olabilirler ama normal hayatta küfrederler
burası da iş ortamı olmadığına göre ?
Ne komiksiniz yaa bebegimi simdi uyuttum uyanacak diye sessiz gulmekten karnim acidiyani sürekli derken ? nasıl bir süreklilik arz ediyor ona bakmak lazım..
adam her adımında gaz çıkarıyorsa gitsin tedavi olsun zaten..
valla bazen dayak bile çekilir osuruk çekilmez bence .Sizi bilmem :)Insanin elinde olmadn yaptigi sey neden bosanma sebebi olsun ya. Her dakika her saniye yapiyosa rahatsizdir yedikleri dokunuyodur bosanma yerine doktora goturmek en iyisi.daha neler duyucaz tovbe ya
Gaz cikarma problemi eger durmadan oluyorsa doktora goturulur mahkemeye degilvalla bazen dayak bile çekilir osuruk çekilmez bence .Sizi bilmem :)
osuruktan bir bahane dedikleri bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?