Kocanız size küfür etse ne yaparsınız?

evet yazdıkları dogru zaten ama ben bile,türkcem kötü oldugu halde, saygısızzca asagılayıcı yazdıgını anlayabiliyorum[/QUOTE]
pardon bu neşimdi şu yorumunuzu açıklayın bana lütfen

evet yazdıkları dogru zaten ama ben bile,türkcem kötü oldugu halde, saygısızzca asagılayıcı yazdıgını anlayabiliyorum

Ne yazıkki seni saygısızca aşağılayan denizbarış değil senin eşin oluyor,sana verilen bu tepkide kendini aşağılatıyorsun yapma etme kendine gel tepkisi oluyor,ama sen zaten bu şekilde yaşamayı seçmişsin,aldatılmayı dövülmeyi sindirmişsin,ve 3. çocuk evliliğimizi kurtarır gibi bir cümle kuruyorsun.gerçekten üzüldüm senin için,ama burda kimsenin seni aşağladığı yok aşağılamanın kimseye bi çıkarı yok çünkü,sen anlatıyorsun ve insanlar sana yanlış yapıyorsun diyor,sen uslubü beğenmeyip aşağılanıyorum diyorsun,eşinin sana yaptığı muameleyide görsen keşke de denizbarışa verdiğin tepkiyi ona da verebilsen en azından kendin için iyi birşey yapmış olursun.

evet yazdıkları dogru zaten ama ben bile,türkcem kötü oldugu halde, saygısızzca asagılayıcı yazdıgını anlayabiliyorum[/QUOTE]
kendinize gelin ben tek bir harfi yanlış yazdım diye bana anlayışsızsınız diye hitap edemezsiniz tamammı siz çok anlayışlısınız eşinize karşı baksanıza:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Arkadaşım zor şeyler yaşamışsınız,Allah yardımcınız olsun mafoldumben

İçini dökmek isteyen,yorgun ve kırgın birine yorum yaparken daha hassas olunmalı diye düşünüyorum.Herkesin durumu karşılama,üstesinden gelme yöntemi,bakış açısı farklı olabilir değilmi?Ayrıca bazen boşanmak söylendiği kadar kolay olmuyor,hele çocuklarda varsa...

ah canım tabiki 3cü cocugu düsünmüyrm.. ama denizbariş bukadar dertlerimin arasında benle dalga geçmeyi de ihmal etmedi ve '3. cocuk icin hazırlanırsın sen ancak gibi bi laf etti'...

o kişinin bana bu şekilde konuşmaya hakkı yok... bana diyebilcegi en fazla sey ' insallah gözün acılır yakında' yada allah sana fikir versin

tabiki eşimin yaptıkları dogru değil, başkası bana anlatsa bende ayrıl derim..

ama öyle sen zaten boşanmazsın, 3cü cocugu da dogurursun ancak gibi lafların kime ne faydası var?

boşanmak istemesem zaten buraya yazmadım... önceden de bahsettigim gibi insanlardan cok etki altında kaldım.. benim burda ailem yok konuşabilcegim herkes te mücadele et, yok iste sende adamın cok üstüne gidiyorsun, alttan al.. bana destek cıkan kimse olmadı... kendimi bile suçlu hissetmeye başladım zamanla...
sanki herşeyin suçlusu benmişim gibi geldi...

yorumun için çok tesekkür ederim beni anlayanın olması ne güzel =)

yudumaki hayatını yazsan roman olur
bu ne ya aşk,ihanet,dayak,küfür,evlatlık verilme,öz aileyi bulma,anane alkolik vs .vs :uhm:
bence sen buraya konu açmak yerine bir uzmandan yardım al.
Seni döven,küfür eden,aldatan eşine de iyi demeyi de bırak.

kuzenim de hep öyle der :) (romal olurmuş)

uzmandan yardım alıcam zaten.. agzımdan cıkan laflara okuyunca daha da iyi anladım... bana bukadar şeyi yapan icin hala ama iyi huyları var diyebiliyrm ya.. bana bile garip geliyor.. annemi cagırdım 1 hafta sonra gelicek, cocuklara bakıcak bende yardım alıcam... ama yinede boşanıcam cunku bukadar şeyi ben unutamam affedemem zaten

sen suçlu değilsin,ama kendini suçlu duruma düşüreilirsin bu şekilde,bir süre sonra bu adamın yaptıkları senin suçun olur çünkü sen buna izin veriyorsun bir şekilde katlanarak.bu yaşadıkların yüzünden kendine güvenin de bitmiş doğal olarak,eğer imkanın varsa psikolojik yardım almalısın kesinlikle,boşan kelimesini kullanmak bana düşmez ama bu şekilde devam ettiğin sürece sadece eziliceksin ve hayatın sadece kendine üzülerek geçicek.

evet yazdıkları dogru zaten ama ben bile,türkcem kötü oldugu halde, saygısızzca asagılayıcı yazdıgını anlayabiliyorum
kendinize gelin ben tek bir harfi yanlış yazdım diye bana anlayışsızsınız diye hitap edemezsiniz tamammı siz çok anlayışlısınız eşinize karşı baksanıza:roflol::roflol:[/QUOTE]

hangi harf yanlış? hic birsey anlamadım senin yorumundan kusura bakma...

sadece dedim ki denizbarisin yorumu nekadar dogru olsada saygısızca bir sekilde yazıldı...

kendinize gelin ben tek bir harfi yanlış yazdım diye bana anlayışsızsınız diye hitap edemezsiniz tamammı siz çok anlayışlısınız eşinize karşı baksanıza:roflol::roflol:

hangi harf yanlış? hic birsey anlamadım senin yorumundan kusura bakma...

sadece dedim ki denizbarisin yorumu nekadar dogru olsada saygısızca bir sekilde yazıldı...[/QUOTE]
peki ben yanlış anladım sanırım

Herkes kendisi ve evlatları için en iyisini yaşamak / yaşatmak ister...

Kimse yıpranmak / yıpratılmak istemez...

Bazen insanların hayatları dar boğaza girer,hiçbirsey normal akışında gitmez,hersey üst üste gelir,bu durumda insanın sistemi çöker,sağlıklı düşünebilme yetisi zedelenir.Karar verip harekete geçmek için zamana ihtiyaç duyar çünkü bu belli bir güç gerektirir!
Arkadaşımız içinde durumun böyle olduğunu zannediyorum.
Yanlışların gayet farkında,sadece kendisi için doğru zamanı bekliyor harekete geçebilmek için...

vereliniortak

Haklısınız, insanın bazı önemli kararlar almak için zamana ihtiyacı vardır....
Ama birileri tarafından da kolarından tutulup sarsılmaya da ihtiyacı vardır ki, ne yaşadığını görebilsin....
Kocam beni dövdü, aldattı, küfürler ediyor derken ama diğer huyları çok iyidir diyen bir bayanın sarsılıp kendine getirilmesi gerekir bence....

Siz onaylamıyor olabilirsiniz, ama benim tarzım bu... Dost acı söyler mantığındayım... Gerçekliği olanca çıplaklığıyla yüzüne vuruyorum ki ne halde olduğunun farkına varsın....
HAkaret etmedim, aşşağılamadım, kötü bir kelime çıkmadı ağzımdan...
Eksi rep vermenizi gerektirecek bir durum göremiyorum ben yazılarımda....
Benim yöntemimi beğenmemiş olabilirsiniz, bunu dle getirmek yerine hemen değerlendirme butonuna basıp eksi rep vermeye gerek yok sanırım....

siz bana hic bir gerçeği yüzüme vurmadınız... sadece beni asagıladınız ve dalga gectiniz (en iyi örnek 3.cocuk)... lütfen yorumlarınızı bundan sonra kendinize saklayın.
sadece benimde size bir tavsiyem var , dost acı söyler evet, ama bence derdi olan arakdasşlarınza bu şekilde yaklaşmayın... sonunda yapa yanlız kalabilirsiniz...

Yazınızda size katılmadığım için değerlendirme bulunmak sizi rahatsız ediyorda;fütursuzca "dost acı söyler" mantığı altında "Ne gibi hazırlıklar?? 3. çocuk için doğum kontrol hapını bırakmak gibi mi mesela????" şeklindeki yorumunuzun arkadaşı rahatsız ettiğine mi şaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…