Herkes kendisi ve evlatları için en iyisini yaşamak / yaşatmak ister...
Kimse yıpranmak / yıpratılmak istemez...
Bazen insanların hayatları dar boğaza girer,hiçbirsey normal akışında gitmez,hersey üst üste gelir,bu durumda insanın sistemi çöker,sağlıklı düşünebilme yetisi zedelenir.Karar verip harekete geçmek için zamana ihtiyaç duyar çünkü bu belli bir güç gerektirir!
Arkadaşımız içinde durumun böyle olduğunu zannediyorum.
Yanlışların gayet farkında,sadece kendisi için doğru zamanı bekliyor harekete geçebilmek için...
o yzdn bir an önce bir uzmanla görüşcem.. bakalım ne diycek.
bir yandan ama diger huyları iyi diyorum biir yandan da okadar öfkeliyim ki.. hem ona hem kendime.. kemdine cünkü bu güne kadar getirdim, ...
niye her saglıklı düşünen insan gibi öfkelenip o adamı silip atamıyorum ki??niye düşünüp düşnüp ama iyi huyları var, ve bende böyleyim şöyleyim diye sucluyorum kendimi?
hem ailem destekliyor, hem durumum var, ve üstelik böyle şeylere bende çok karşıydım.
Şu anda bu durumda olduguma inanamıyorum...
Ama neden hemen gitmedim ki
Arkadaşım geçmiş zamanda neden öyle yapmadım demek fayda sağlamaz,belki emin olmak istediniz,belki düzeleceğini ümit ettiniz vs.Mühim olan şuanda ne yapacagınız.En önemli adım,karar vermektir.Ardınıza bakmayın,kendinizi suçlamayın.Doğru olduğuna inandığınız şeyi yapın.Hayatta insanın başına herşey gelebiyor işte,bazen kendimizi sakınıp en az hasarla dur diyebiliyorken bazen mümkün olmuyor.
Umarım sizin ve cocuklarınız için en hayırlısı,en iyisi olur .
Beni dövüyor sonra aldatıyor çocuk yapıyorsam sonra tekrar dövüyor sonra tekrar aldatıyor ve ben yine çocuk yapıyorsam bende onu her defasında affediyorsam.
Varsın küfür etsin ne var ki küfür de dayaktan sonra bana ninni gibi gelir küfür.. ohh kaymaklı ekmek kadayıfı.. yani adam küfür eder de rahatlar dövmez belki :1closedeyes:
evet küfür yanında küçük kalıyor diye beni rahatsız etmiyor anlamına gelmez canım.
yudumaki sen kaç yaşındasın ..?
"kocam bana simdiye kadar 10 keez el kaldırdı.. ve kıyasladıgım zaman herseferinde daha kötü. tabiki coook üzülüo ama iş işten gecti
ben kendi ayaklarımın üstüne cok iyi durabilirim ama yinede boşanmadım.. cünkü diger huyları cok iyi.. evde bana ara sıra yardım eder, yemek yapar , anlayışlıdır,gün incersinde sevgi sözleri eksik etmez,benle gezmeyi sever ve ogullarımız...
kendimi bu sekilde hep kandırdım...
ama ben bu evlilign yürümiycegini düşünoyrm... cünkü bana kesin yine el kaldırcaktır ilerde.. ve ozmn bn kesin boşanırım artık ... evlilgmz yürümicekse simdiden bitirim daha iyi diyorum...
ayrılırsam da cok üzülücem.. sanki ilerde pişman olucam nekadar iyi biriydi fln dicem gibime geliyor..
kısacası su anda affetmek istiyorum ayrılmak da istemiyorum ama ilersi icin iyi seyler görmüyorum.. yani bana vurmaya devam ederse yada aldatırsa ( ben hamileyken bi kere aldatmıstı) kesin boşanıcam"
diğer huyları iyi derken temizlik yemek yapmasını, istedigimi alması yapması, benimle gezmeyi sevmesini, 3 yıldır bir yere gittigi yok hep aynı evdeyiz cünkü birlikte calısıyıroz evden ticaretle ugrasıyoruz, gece hayatı yok, düzenli sevdigini söyler falan filan... küfür diger anlattıgım kötü seylerin yanında kücük kalır tabiki...
ama ben kendimi boşanmaya hazırladığım için konuları acıyorum. Cünkü insan yaşamadan anlamaz , ama gerçektn öyle hemen gidilmiyor.. hatta erkekler KADIN SUÇLUYMUŞ gibi piskoloji yaratmayı başarıyorlar. Bi arada kendimdede cok kusur buldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Beni tutan hiç birşey yoktu.. param var. ailem destekliyor. niye cektim ki bilmiyorum sanırım beni cok etkiledi piskolijk olarak .
he son olarak da beni böyle aşağılyormş gibi yazmana gerek yok denizbaris. ister boşanırım ister boşanmam yinede buraya sorunlarımı yazma özgürlüğüm var.
Ben kırmızı cümlelere inanamıyorum. Adam size dayak atıyor aldatmışta diğer huyları iyi boşanamam ama boşanmam lazım boşanırsam üzülürüm çok ararım onu vs. bence hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz. Bu kadar şeyi yaşayıp sadece küfür etmesini sorun ediyorsunuz. Aldatması dövmesi boşanma nedeni değil ama küfür etmesi boşanma sebebi öyle mi?
Ya siz bizimle dalga geçiyorsunuz ya da çok ilginç birisisiniz
Merhaba yudum!Ya senın su kocanı bı bulsam ahh ahhh adama haddını bıldırıcek kadın dovmek kufur etmek nedır gosterecek bır allahın kulu yok ! Ama sen bılıyosunkı verdıgın tavızlerle gormezden gelmelerle(yuvanı korumak adı altında) bu gunlere gelmenı kendın sagladın.Şimdi hala gel gitlerin var ya sonradan uzulursem dıye dusunuyosun asla uzulmeyeceım ondan ayrıldıgıma hıc pısman olmayacagım ve arkama bakmadan kacıcam bu herıfın yanından demelısın,Şimdi apartman tıpı daıreler dedıgım işte bır apartmandakı daıreler benım yasadıgım ılce pendık pendıkte kurtkoy dıye bı yer var guvenlıgı olan sıteler,içinde cocugun ıcın havuzu ve oyun parkı olan sıteler bır oda bır salon evde yasayabılırım dersen 400 tl ye kıralık daıreler vardır orada.Amac ılk etapta o evden kurtulmak olmalı nerde ne sartlarda yasadıgın degıl ama bu sartlar senın ve cocukların ıcın ıyı dıye dusundum ben...
Canım bıde bak ınsanlara kızma sana sert yorumlar yapıyo dıye sana ben dıyorum ablacım sen ınanılması zor olaylar yasamıssın bu yuzden bıde ustune adama eyvallah cekınce ınsanlar cıldırıyo bız turk mılletının ozellıgıdır bu banane yaaa dıyıp gecemeyız oyuzden onlarada sert cıkısma oldumu canım..
Ya ev olayındada senın kımseye bagın yok dıye soyledım hanı nerde olsa oturursun anladınmı ucuza bulabılıcegın yerı soyledım ben.Ben pendıkte sahılde oturuyorum ama oraları duymustum oyuzden soyledım ama nerde mutlu hıssedıceksen kendını orda yasamalısın
.Varmısın yokmusun olayı ne oldu?
sanırım en güzel uygun yerler maltepe, pendik kartal sahil tarafı.. oralar cok hoşuma gidiyor.. alışveriş merkezleri var mı oralarda
BASIBÜYÜK diye bi yer varmış maltepeede.. orda narcity diye bir site var. cok hosuma gitti... bilginiz var mı? narcity maltepe merkezine yakın mı?
görüsmeye gittim ne arayan var nede soran .. ama üzülmedim su anda stresli dönem geciriyorum oyzdn düşüncek vaktim bile yok
PAra sorun degılse tabıkıde gel pendık sahılde otur kıralar en uygun 750 den baslıyo maltepe basıbuyuk mu ssakıııınn benım esım maltepe dogma buyume oraları anlatırdı felaketmıssss orda sıte olsa nolur alısverıs merkezı olsa nolur
pendikte kurtköyde cook güzel evler varmıs bayıldım ya
ama hatırladıgım kadarıyla 5 yıl önce falan ordan gecmistim ve etrafda inekler tavuklar geziyordu hehe
Batı mahallesınde buldugun evlerın lınklerını at muhıtlerı hakkında bılgı vereyım sana kombılı olmasına ve asansorlu olmasına dıkkat et ablacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?