Kocanız size küfür etse ne yaparsınız?

oyzdn bir an önce bir uzmanla görüşcem.. bakalım ne diycek.
bir yandan ama diger huyları iyi diyorum biir yandan da okadar öfkeliyim ki.. hem ona hem kendime.. kemdine cünkü bu güne kadar getirdim, ...

niye her saglıklı düşünen insan gibi öfkelenip o adamı silip atamıyorum ki?? niye düşünüp düşnüp ama iyi huyları var, ve bende böyleyim şöyleyim diye sucluyorum kendimi?
hem ailem destekliyor, hem durumum var, ve üstelik böyle şeylere bende çok karşıydım.
Şu anda bu durumda olduguma inanamıyorum...

Ama neden hemen gitmedim ki

Arkadaşım geçmiş zamanda neden öyle yapmadım demek fayda sağlamaz,belki emin olmak istediniz,belki düzeleceğini ümit ettiniz vs.Mühim olan şuanda ne yapacagınız.En önemli adım,karar vermektir.Ardınıza bakmayın,kendinizi suçlamayın.Doğru olduğuna inandığınız şeyi yapın.Hayatta insanın başına herşey gelebiyor işte,bazen kendimizi sakınıp en az hasarla dur diyebiliyorken bazen mümkün olmuyor.
Umarım sizin ve cocuklarınız için en hayırlısı,en iyisi olur .

evet gerçektende emin olmak istedim içimde aynı zamanda ümit vardı..
ama şunu anladım ki, bir insanı değiştirmek mümkün değil.. eşim şu anda baya iyi davranıo korktu heralde.. ama eminim ki bir süre kendini tutsa da bir gün yine tekrarlanıcak..
iyiki kendimi geliyorum yavaş yavaş.. şimdi pat diye gitmicem kendimi şu anda ayrılıga hazırlanıyorum, hem yine bi ters hareketi olursa, gidince de cok zor olmicak benim icin

güç verici yorumların için teşekkür ederim

küfür ederse git aynaya et. madem bu kadar hakarete layığım neden evlendim büyük küfürler sana gelsiiin derim:)

müzik armağan eder gibi ederim valla :)

Beni dövüyor sonra aldatıyor çocuk yapıyorsam sonra tekrar dövüyor sonra tekrar aldatıyor ve ben yine çocuk yapıyorsam bende onu her defasında affediyorsam.
Varsın küfür etsin ne var ki küfür de dayaktan sonra bana ninni gibi gelir küfür.. ohh kaymaklı ekmek kadayıfı.. yani adam küfür eder de rahatlar dövmez belki :1closedeyes:

evet küfür yanında küçük kalıyor diye beni rahatsız etmiyor anlamına gelmez canım.

yok be cnm küfür önemli olsaydı onu da yazardım ilk actıgım konuda...

insan bi kere kendini ezdirmeye izin verdi mi, farkına varmadan kendini mikrop gibi hissetmeye baslıosun... ve yapılanları artık okadar abartmıyorsun. bi arkadasın da dedigi gibi sistem cöküyor.. ama ben kendime geldim artık.. edemem bole biriyle.. simdi isterse dünyaları versin bana.. evlilign temeli cok önemli.. o temeli bastan yıktı bile.

bgn konustum eşimle..
sordum ki : bana niye vuruyorsun ne geciyor aklından?
eşim : hala ordamsn.. (gülüyor) bu konu hakkında konusmak istemiyrm
ben : ooh döv küfür et ondan sonra konusmak istemyrm de
eşim : kac kez konustuk daha kac kez özür dilicem
ben : öyle kolay degil. vermeseydin bana bu yükü. her gün düşün düşün kafayı yiyorum. benim piskoljimi biozdun.
eşim : piskolojn öncedende bozuktu. sennin derdin bence başka. desene evlilik zor geldi
ben : evet bir ömür boyu dayakla küfürle gecicekse EVET Evlilk zor geldi!

hala da saygısız konusuyor.. üzülcegine, karımı ne hale getirdim diycegine zeytinyag gibi üste cıkıyor.. tamam dedim bitti git artık dedim

ama gitmiyor.. önce yurtdısından evrakları getirkcemisim boşanmak icin ondan sonra gidicekmiş..

off rahatladım yaa.. aynı zamanda cok korkuyorum...

Merhaba yudum!Ya senın su kocanı bı bulsam ahh ahhh adama haddını bıldırıcek kadın dovmek kufur etmek nedır gosterecek bır allahın kulu yok ! Ama sen bılıyosunkı verdıgın tavızlerle gormezden gelmelerle(yuvanı korumak adı altında) bu gunlere gelmenı kendın sagladın.Şimdi hala gel gitlerin var ya sonradan uzulursem dıye dusunuyosun asla uzulmeyeceım ondan ayrıldıgıma hıc pısman olmayacagım ve arkama bakmadan kacıcam bu herıfın yanından demelısın,Şimdi apartman tıpı daıreler dedıgım işte bır apartmandakı daıreler benım yasadıgım ılce pendık pendıkte kurtkoy dıye bı yer var guvenlıgı olan sıteler,içinde cocugun ıcın havuzu ve oyun parkı olan sıteler bır oda bır salon evde yasayabılırım dersen 400 tl ye kıralık daıreler vardır orada.Amac ılk etapta o evden kurtulmak olmalı nerde ne sartlarda yasadıgın degıl ama bu sartlar senın ve cocukların ıcın ıyı dıye dusundum ben...

Günaydın!
Evet dün kovdum dahada gelmedi. İnsallah özür dilemez. Bende bu sefer agır konustum ona. Dedim ki Kene gibi yapıştın, nezaman gitmek istesem bana dur diye yalvarıyorsun. Gururunu koru biraz dedim. İnsallah ciddiye almıstır ve beni durdurmaya calısmaz. Cünkü ozaman daha zor oluyor gitmek insan üzülüyor
Ama ne derse desin gitcem , zamanında adam olsaydı ozaaman!

evet dün aksam baktım harika siteler var.. ama kurtköy pendikte mı? ben kurtköyü cook uzak biliyordum? orda ulaşım nasıl.. ??
ben maltepe,Üsküdar yada Meciyeköy,Şişli düşündüm. Yada Bakırköy,Zeytinburnu
üff nerde otursam

Canım bıde bak ınsanlara kızma sana sert yorumlar yapıyo dıye sana ben dıyorum ablacım sen ınanılması zor olaylar yasamıssın bu yuzden bıde ustune adama eyvallah cekınce ınsanlar cıldırıyo bız turk mılletının ozellıgıdır bu banane yaaa dıyıp gecemeyız oyuzden onlarada sert cıkısma oldumu canım..
Ya ev olayındada senın kımseye bagın yok dıye soyledım hanı nerde olsa oturursun anladınmı ucuza bulabılıcegın yerı soyledım ben.Ben pendıkte sahılde oturuyorum ama oraları duymustum oyuzden soyledım ama nerde mutlu hıssedıceksen kendını orda yasamalısın
.Varmısın yokmusun olayı ne oldu?

ben sert yorumlara birsey demiyorum.. benim lafım dalga gecenlere asagılayanlara..
sert yorum yaparsın insan gibi fikrini yazarsın.. ama okadar terbiyesizce yazanlar oluyor ki bir an kendi derdimi unutup burdakilerine sinirleniyrm sempatiksalakcinni

sanırım en güzel uygun yerler maltepe, pendik kartal sahil tarafı.. oralar cok hoşuma gidiyor.. alışveriş merkezleri var mı oralarda
BASIBÜYÜK diye bi yer varmış maltepeede.. orda narcity diye bir site var. cok hosuma gitti... bilginiz var mı? narcity maltepe merkezine yakın mı?

görüsmeye gittim ne arayan var nede soran .. ama üzülmedim su anda stresli dönem geciriyorum oyzdn düşüncek vaktim bile yok

Son düzenleme:

PAra sorun degılse tabıkıde gel pendık sahılde otur kıralar en uygun 750 den baslıyo maltepe basıbuyuk mu ssakıııınn benım esım maltepe dogma buyume oraları anlatırdı felaketmıssss orda sıte olsa nolur alısverıs merkezı olsa nolur

pendikte sahile yakın olan mah. adları ne?
1400 tane kıralık daire cıktı ..

pendikte kurtköyde cook güzel evler varmıs bayıldım ya

ama hatırladıgım kadarıyla 5 yıl önce falan ordan gecmistim ve etrafda inekler tavuklar geziyordu hehe

pendikte kurtköyde cook güzel evler varmıs bayıldım ya

ama hatırladıgım kadarıyla 5 yıl önce falan ordan gecmistim ve etrafda inekler tavuklar geziyordu hehe

AYYY evet hakıkaten ben evlenmeden once baktım havuzlu bı yer ıstıyoduk tezek kokuları vardı falan kacarcasına cıktık ordan pendık batı mahallesı ve palmıye mevkıı dıye arat hurrıyet emlaktan sahıbınden com dan

Batı mahallesınde buldugun evlerın lınklerını at muhıtlerı hakkında bılgı vereyım sana kombılı olmasına ve asansorlu olmasına dıkkat et ablacm

Batı mahallesınde buldugun evlerın lınklerını at muhıtlerı hakkında bılgı vereyım sana kombılı olmasına ve asansorlu olmasına dıkkat et ablacm

evet baktım gercektn pahalıymıs... deniz manzaralı olanlar 1500 TL gibi.ve evin ici de okadar güzel degil,ama manzarasııı süpperrr

okadar verdikten sonra borca girip taksitle öderdim

maltepe ve kartal sahil kenarları pendikten niye daha uygun?? ben sandım ki uzklastıkca fiyatlar da düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…