"kocam bana simdiye kadar 10 keez el kaldırdı.. ve kıyasladıgım zaman herseferinde daha kötü. tabiki coook üzülüo ama iş işten gecti
ben kendi ayaklarımın üstüne cok iyi durabilirim ama yinede boşanmadım.. cünkü diger huyları cok iyi.. evde bana ara sıra yardım eder, yemek yapar , anlayışlıdır,gün incersinde sevgi sözleri eksik etmez,benle gezmeyi sever ve ogullarımız...
kendimi bu sekilde hep kandırdım...
ama ben bu evlilign yürümiycegini düşünoyrm... cünkü bana kesin yine el kaldırcaktır ilerde.. ve ozmn bn kesin boşanırım artık ... evlilgmz yürümicekse simdiden bitirim daha iyi diyorum...
ayrılırsam da cok üzülücem.. sanki ilerde pişman olucam nekadar iyi biriydi fln dicem gibime geliyor..
kısacası su anda affetmek istiyorum ayrılmak da istemiyorum ama ilersi icin iyi seyler görmüyorum.. yani bana vurmaya devam ederse yada aldatırsa ( ben hamileyken bi kere aldatmıstı) kesin boşanıcam"
diğer huyları iyi derken temizlik yemek yapmasını, istedigimi alması yapması, benimle gezmeyi sevmesini, 3 yıldır bir yere gittigi yok hep aynı evdeyiz cünkü birlikte calısıyıroz evden ticaretle ugrasıyoruz, gece hayatı yok, düzenli sevdigini söyler falan filan... küfür diger anlattıgım kötü seylerin yanında kücük kalır tabiki...
ama ben kendimi boşanmaya hazırladığım için konuları acıyorum. Cünkü insan yaşamadan anlamaz , ama gerçektn öyle hemen gidilmiyor.. hatta erkekler KADIN SUÇLUYMUŞ gibi piskoloji yaratmayı başarıyorlar. Bi arada kendimdede cok kusur buldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Beni tutan hiç birşey yoktu.. param var. ailem destekliyor. niye cektim ki bilmiyorum sanırım beni cok etkiledi piskolijk olarak .
he son olarak da beni böyle aşağılyormş gibi yazmana gerek yok denizbaris. ister boşanırım ister boşanmam yinede buraya sorunlarımı yazma özgürlüğüm var.