Vallah beni ilgilendirmez, çocuk yaparken bana mi sordular??? Yetimhaneler ne güne duruyor?????Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
Arkadaşım ortada böyle bir olay yok olsa ne yaparız diye düşünüyoruz sadece ,varsayımda bulunuyoruz yaniii :roflol::roflol:
necla nazır,i.tatlıses filminimi seyrettin arkidişim..
o çocuk esimden oldugu ne malum?? ölürüm yine bakmazdim.jeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyarKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım.
Benim buna benzer bir olay başıma geldi. İnanın çok zor bir durum başına gelmeyen bilemez. Ben 26 yaşındayım 22 yaşımdayken bir kardeşim daha olduğunu öğrendim. Tam evlilik aşamasındaydım. Annem çok bunalımlar yaşadı ve zorlukları bizim desteğimizle atlattı. Ona herzaman yanındayız nekarar verirsen destekçiniz dedik ve 24 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.Allah razı olsun babannemlerde bizleri bırakmadılar. Babamda kızıyla yaşıyor. Ben bize yapılmış bir haksızlık olarak düşündüm ve o kız (nekadar kardeşimde olsa) görüşmeyi istemedim. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama onunla görüşürsem anneme ihanet etmiş olacakmışım gibi hissettim. Babamla görüşüyorum fakat seviyeli. Bu olay bende ciddi sorunlar yarattı. Kayınvalidem bu olayı benim suçummuş gibi başıma kaktı. Aile düzenim bozuldu ve psikolojik tedavi gördüm. Erkek kardeşime kız istemeye gittik babası yaptı onun yapmıyacağı ne malum dendi. Kızı vermediler. Tamam o çocuğu hiçbir zaman suçlamadım ama bizim ne suçumuz vardı ki bunları yaşadık. Uzun oldu ama bu konuyu görünce kendimi kaptırdım ve içimi dökme isteği duydum.
Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım.
Benim buna benzer bir olay başıma geldi. İnanın çok zor bir durum başına gelmeyen bilemez. Ben 26 yaşındayım 22 yaşımdayken bir kardeşim daha olduğunu öğrendim. Tam evlilik aşamasındaydım. Annem çok bunalımlar yaşadı ve zorlukları bizim desteğimizle atlattı. Ona herzaman yanındayız nekarar verirsen destekçiniz dedik ve 24 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı.Allah razı olsun babannemlerde bizleri bırakmadılar. Babamda kızıyla yaşıyor. Ben bize yapılmış bir haksızlık olarak düşündüm ve o kız (nekadar kardeşimde olsa) görüşmeyi istemedim. Bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ama onunla görüşürsem anneme ihanet etmiş olacakmışım gibi hissettim. Babamla görüşüyorum fakat seviyeli. Bu olay bende ciddi sorunlar yarattı. Kayınvalidem bu olayı benim suçummuş gibi başıma kaktı. Aile düzenim bozuldu ve psikolojik tedavi gördüm. Erkek kardeşime kız istemeye gittik babası yaptı onun yapmıyacağı ne malum dendi. Kızı vermediler. Tamam o çocuğu hiçbir zaman suçlamadım ama bizim ne suçumuz vardı ki bunları yaşadık. Uzun oldu ama bu konuyu görünce kendimi kaptırdım ve içimi dökme isteği duydum.
benden önce olmuşsa sabretmek için çok çaba harcarım. çocuğa da bakarım ki eğer benden sonra hiçbirşey olmadı ve o kadınla görüşmediyse.
ama beni tanıdıktan sonra olduysa önce kocamı keserim bir de sinirime hakim olamam o kadını azraille erken buluştururum. hapisaneden çocuğa mektup yazarım sonra da :roflol:
Allah Korusun demek lazım önce... durum baya kritik... ben çocukları çok severim... diyelimki çocuğa bakacak kimse yok,aldın evine... etrafa ne diyeceksin? buna karar vermek lazım... yada çocuğu olmayan birine evlatlık verilebilir... evcil bir hayvan değil ki ailene falan aayyyyy çok acıdım evime aldım diyesin... bir insan yetişecek ve her baktığında belki aklından binbir türlü fikir... iyice düşünmek gerek...Kocanızla uzun zamandır evlisiniz, severek evlendiniz ve birbirinize güveniniz tam. Fakat bir gün geliyor ve size birşey anlatmak istediğini söylüyor. Şaşırarak dinliyorsunuz. Diyor ki , yıllar önce hayatımda sen varken ben bir başkasıyla beraber oldum ve çok zaman sonra bu kişiden bir çocuğum olduğunu öğrendim. Şu an bir zamanlar beraber olduğum kadın ölmek üzere ve çocuğun gidecek kalacak bir yeri yok , ona sahip çıkabilecek bir akrabası da.Yaptığım bir hataydı biliyorum seni de seviyorum yuvamızı asla yıkmak istemiyorum ama o kadından olan çocuğu da buraya getirip yanımızda kalmasını istiyorum. Tepkiniz ne olurdu?
Uzun zamandır evli olmayan bayanlar da bunu, henüz siz eşinizin hayatında yokken , beraber olduğu kadından bir çocuk sahibi olduğunu öğreniyor ve size aynı yukarıdaki teklifi yapıyor olarak düşünebilirler.
* O kadının ölmek üzere olduğunu
*Çocuğun hiçbirşeyden haberi olmayan masum bir çocuk olduğunu
unutmayalım..
canım ya çok üzüldüm inan ki... senin yerine koydum bir an kendimi... düşününce bile kaslarım gerildi... ellerim soğudu... çok zor bir durum... ben babamı affedemezdim sanırım... sen yine olgun davranmışsın... zor da olsa kolay da olsa herşeyin ilacı zaman tatlım... zamanla herşey düzelir... üzme lütfen daha fazla kendini...Öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?