Kocasına soylemelimiyim

Şimdi kadının evinin önündeki park tayin beni gördü ve içeri kaçtı balkonda kızı vardı onuda içeri aldı bende parkta banka oturdum sigara iciyorum

Hani tehdit ediyordu? Bildiğin ödü patlıyor yapacaklarından Kapısına gitsen mi acaba Off yanına gelip kadının saçını yolasım geldi

Karakol 30 gün kadar uzaklaştırma veriyor ve dosyayı savcılığa verip onaylıyor bu zaman zarfında savcı ya çıkıyorsunuz savcı süreyi uzatıyor gerekli hallerde

bu benim işim
öyle bir durum yok karakol karar mercii değildir
yalnızca gecikmesinde sakınca bulunan hallerde yani acil durumlarda bazı tedbir kararları verebilir o kararların içinde de uzaklaştırma kararı yoktur ayrıca sizin durumunuz acil bir durum değil
size bu bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama bence adliyeye gidip ayrıntıyı ve kesin bilgiyi öğrenin

Benim elimde belge var üzerinde de 30 gün bulunduğum yerlere yanaşmaması hakkında bilgiler yazılı ve bir tane daha belge var onda da nerelere başvurabileceği bir şey olursa nasıl yardım isteyeceğim konusunda bilgiler var bu kadın tehdit ardından kızım parkta oynarken kızı mi arabasına çağırmış çünkü ve dilekçede bu belirtildi nasıl acil değil kızımın başına birşey mi gelmesi lazım

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum

O mesajı kocasına ilerden yeter o zaman.
Mahkeme celbi zaten evine gider inşallah eşinin eline geçer ne diyelim.
Boşanma davasını açmışsin zaten esinizle ilgili o sebeple yorum yapmayacağım

Kadının çocuğu yokmu sizde çocuğuna anlatırım diye tehdit edin pis arsız şuursuz seviyesiz paraliyasim geldi ben olsam bu arsizligi yapanı yedi düvele duyurmuş rezil etmiştim

Kadının çocuğu yokmu sizde çocuğuna anlatırım diye tehdit edin pis arsız şuursuz seviyesiz paraliyasim geldi ben olsam bu arsizligi yapanı yedi düvele duyurmuş rezil etmiştim
Hani derler ya anne olunmaz anne dogulur ben onun kadar şerefsiz değilim çocukları ne suçu var esi ne söylerim kendisine yaparım diyeceğimi çocukları bu işe karıştırmak onun gibi şeref yoksun ların işi

Hukuki açıdan değil kadın olarak yazıyorum. Başıma böyle bir şey gelse ben söylerim. Ama söylemeden önce eşimi tehdit eder(mesajla falan değil delil bırakmam, yüzyüze söylerim) ev araba para varsa hepsini alırım. Anlaşmalı olarak boşanırım. Sonra kadının kocasına elimde olan delilleri, kadının attığı mesajı, boşanma ilamını her şeyi veririm. Face ya da sosyal hesaplardan yazmam. Sonra işyerine gider her şeyi yine gösterir rezil olmalarını sağlarım. Kv,kp tüm aileye, uzak akrabalara, arkadaşlara eşimin yaptığını 7 düvele kadar yayarım. Kadının yaşını kaç yaşında çocuğu olduğunu her şeyi. Ortaya çıksın pislikleri.
Eşimin malı falan yoksa hiç anlaşmalı boşanmam, tazminat, nafaka ceza davası sonunda kadına tazminat hepsini alırım. Yine ailesine ve eşine yayarım. Nafakayı ödemek zorunda ömrü boyunca ssklı işe girmeyip bir ev araba almayacak mı eşin? Elbet çıkacak bir yerden.

Vallahi seviyorum akıllı kadınları.

Eşime boşanma davasını açtım 10 gün oluyor kadın beni mesajla tehdit etti eşimin haberi olursa bedelini sen veya kızın ödersin diye bende savcılığa verdim ama hirsimi alamiyorum

Aa kadına bak bir de tehdit ediyor. Seni değil sadece, kızını da tehdit etmiş. Kocan ne diyor. Kızın için gerçekten bir tehlike yoksa aynen kocasını bul facebook dan gönder elinde ne var ne yoksa.

Geçen hafta yazdım buna ilişkin itiraz. Karakol amirliği tedbiren uzaklaştırma, hem sosyal medyadan hem fiziken uzaklaştırma, resim bilgi ve belgeleri yaymama kararı vermiş ve aile mahkemesi onaylamış bu kararı. Olayda, kızı sevgilisi tehdit ediyor ailenle konuşurum, seni döverim vs diye. Olaylar olaylar..

Edepsize bak sen! Bi de tehdit ediyor ha! Kesinlikle söyleyin ve hatta elinizdeki verilere göre tazminat davası da açın. Polise de şikayet dilekçesi verin. Uğraşın yani terbiyesizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…