aradım acayip soguk bişeymi var dedim moralim bozuk dedi sert sert bende o zaman akşam moralini düzeltte gel dedim :) hihihihihi
valla bu lafların üstüne eşinin kartını vermesi lazım, verirse sakın almam deme ha,
bence senin bu kart olayına gönlün yok, al kartını, bütçeyide ortak yapın mis gibi
kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim
kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim
valla aslına bakarsan yüzde 500 haklıyım ben ona benim paramı hiç kullanmıcaksın kendime harcıcam oldugu gibi demiyorumki sadece ayrıntıya girsin çok detay versin istiyorum ha emin değilmisin kocandan diyorsunuz şundan çok eminim benden gizli en fazla 50 lira harcıyordur başka değildir oda aldıgı gömleği 10 diyorsa 20 dir örnek ama bu ay bana ne oldu anlamadım rahatımmı battı ne bazılarının dediğine bakarsan evin ekmeğine dahi karışmayan erkeklerde var elinden döverek alan erkeklerde var
aman ne biliyim ya karışık kafam epey
bide üste çıktın he, helal kız sanaolumunekankayizsmile
Yıldız hatunu şimdi kızcağız özür dilese valla önünü alamaz artık kocasının.Kıçı bir kalkarki bir daha yer görmez. Hiçbirşey yokmuş gibi başlasın işte konuşmaya. ha laf o konuya gelirse işte öyle demek istememiştim aslında, sinirliydim falan feşmekan dolandırsın lafı.
gene de maaş kartının sende durması ve eşinin harçlık verir gibi eline para tutuşturmaması taraftarıyım ama...
senin laf ağır kaçmış. anladığım kadarıyla kocanın senin paranı ortak giderlere harcaması seni rahatsız ediyor.
yanlız eşinin annenleri işe karıştırması da ağır tahrik..
ikinizde kırıcı olmuşsunuz..
meraktan soruyorum. ev işlerinde nasıldır eşin? tüm evi sen mi çevirirsin yoksa yarı yarıya yardıma koşar mı?
eğer tüm evi sen çekip çeviriyorsan tüm paranı kendine ayırmak istemeni normal karşılarım ama kocan iyi bir yardımcıysa beraber kazanıp,harcamanız normal.. gene de maaş kartının sende durması ve eşinin harçlık verir gibi eline para tutuşturmaması taraftarıyım ama...
asla ama asla yemek sorunu çıkaran bi kocam yok bazen kendi hazırlar yediri ha bu arada kızım var herneyse yeri gelir gömleğini ütüler 2 aydır yemek yapmıyorum mesela ne bulduysak onu yedik sorun çıkarmaz ailesi annesi yok babası kardeşi ankara dışında aramazlar sormazlar kaynana kayınpeder görümce sorunumda yok hayatım güzel aslında anlıcan bu var işte sadece
asla ama asla yemek sorunu çıkaran bi kocam yok bazen kendi hazırlar yediri ha bu arada kızım var herneyse yeri gelir gömleğini ütüler 2 aydır yemek yapmıyorum mesela ne bulduysak onu yedik sorun çıkarmaz ailesi annesi yok babası kardeşi ankara dışında aramazlar sormazlar kaynana kayınpeder görümce sorunumda yok hayatım güzel aslında anlıcan bu var işte sadece
sanırım maaşının tamamını alması ve ordan sana harçlık vermesi sorun. yani maaşını ona vermen sorun değil ki bu normal eğer evein tüm işleriyle eşin ilgileniyorsa
şöyle birşey yapabilirsiniz hem kırılmazda.
maaş kartın sende olsun maaşını aldığında sen eşinin hesabına virmanla maaşını kendine de 200 tl ayır kartında kalsın. eşinede para tek hesapta dursun benim hesabımda da benim ihtiyaçlarım için bi miktar bırakalım ben lazım oldukça hesabımdan çekerim dersin. hem öyle olursa cüzdanımda nakit taşımadığından daha az harcamış olurum hemde nakit taşımanın riskini yaşamamış olurum dersin. kabul ederse bunu zamanla zzaten iyice daha güzel şekilde olgunlaşır durumunuz.
hemde kimsenin kalbi kırılmaz bana güvenmiyor mu diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?