kusura bakmayın hanımlar ... bana kızacaksınız ama ne o öyle senin paran benim param evlilikte ayrı gayrı olmaz herşeyinizi paylaşacaksınız tabiki .eşleriniz çalışıp siz yerken iyi ama .bence arkadaşım abartmışsın küslüğüde asla uzatma derim .her şeyi söylüyomuş eşiniz size herşey alıyomuş artı harçlıkta veriyomuş daha ne olsun. beterin beteri var arkadaşlar ne kocalar gördük bu kk da .
Oyyy:bbo:
Maaşınızı alıp hemde dışarda bir yemek kadar paranız yoksa,yada eşiniz bu tarz davranıyorsa işte sorun burdadır.
Bende hep verdim eşime,şükür bir sorun yaşamadım.Çalışmadığım halde altınlarımızı bozdurduğumuz paramıza dokunmadan sadece diğer birikim hesabımızdaki paramızla aldık arabamızı..
2 senedir çalışmıyorum,ama nereye ne veriyor yazıyoruz biz.Bir muhasebe defterimiz var 4 yıldır bir ekmeği bile yazarız biz.Ay sonunda da nereye ne kadar harcama yapmışız görrüz ve deriz abartmışız kısalım biraz filan diye.Kesinlikle her aileye öneriyorum bakkal defteri tutmayı kafamıza bir şey takıdığında kaç ay öncesine bile bakabiliyoruz biz.
Geçim eşimdedir ama bakarız birlikte karar veririz herşeye.Ben çalışmadığım sürede dahil bir kere bu konuda sıkıntım olmadı,zaten ben harvurup harman savurmam.Kızımla çıkar dolaşırım ama yemek yiyeceksek akşam kocamla yemeyi yeğlerim dışarda onsuz boğazımdan gezmez kolay kolay mecbur olmadıkça.Öğle yemekleri için verilen ticketlerı bile eve harcayan bir kocam var
İlerinin ne olacağını bilmiyoruz hiç birimiz ama herşey hepimiz için.Ben eşime verirdim maaşımı ama primimi keserdim.Ailemden de gelirim var her ay.Onları bilmez eşim bilsede oralı olmaz zaten.o zor durumlara geldikten sonra maddi olarak gireceğim zorluğu hiç düşünmüyorum ben,psikolojim gittikten sonra...
Sanırım benim kocam istisna..
Ben kadın erkek eşitliğini hiç bir zaman savunmadım..
Eşitsek evin geçimine kadar hayatın diğer kollarında görseydik ya da görmeseydik aramızdaki farkları..
Benim asıl anlamadığım,erkek nasıl eşinden maaş kartını ister?
Çok ayıp bişiy ya!
Gözümde canlandırdım da kocam benden istese bir afallardım herhalde..
Estağfurullah.çok özür dileyerek soruyorum bu kadar ince hesap-kitap yapmak yormuyor mu sizi...
ekmeği bile yazıyorum demişsiniz de...
ben kimsenin eline maaş kartımı falan veremem. bunu gurursuzluk olarak görmek değil ama kendimi güvende hissedemem. ben hesap verecek bir yapıda kadın bile değilken emeğimin karşılığını vermek.. bana göre değil..
benim maaş kirayı yatırır, kalan bankada kalır faturalar ödenir.
eşin maaşı evdeki kavanoza konur, ihtiyacı olan alır.
kimsenin kimseye verdiği bir hesap yok yani bizde. herşey ortada zaten..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. ben kartımı almamayı düşündüm evet huzursuz rahatsız olmuştum ama ben gelemem alışverişe pazara vs vs şeylere alıştım rahatlığıa ben alayım aylık 200/300 gerisini ne yaparsa yapsın yol param yok o bırakır o alır yemek param yok işyerinde yiyorum aman boşverin ne uğrasıcam çok düşündüm kızlar bana kızıcaksınız biliyorum ama hayat bu kadar küçük şeyi kafaya takmayacak kadar çok güzel o beni ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM BENDE ONU GERİSİNİ BOŞVERİN çok diktatör düşününce mahkemelerde bitiyor evlilikler..
hepinizi öpüyorummmmmm
Bir arkadaş demişti -kim hatırlayamadım kusura bakmasın-hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. ben kartımı almamayı düşündüm evet huzursuz rahatsız olmuştum ama ben gelemem alışverişe pazara vs vs şeylere alıştım rahatlığıa ben alayım aylık 200/300 gerisini ne yaparsa yapsın yol param yok o bırakır o alır yemek param yok işyerinde yiyorum aman boşverin ne uğrasıcam çok düşündüm kızlar bana kızıcaksınız biliyorum ama hayat bu kadar küçük şeyi kafaya takmayacak kadar çok güzel o beni ÇOK SEVİYOR BİLİYORUM BENDE ONU GERİSİNİ BOŞVERİN çok diktatör düşününce mahkemelerde bitiyor evlilikler..
hepinizi öpüyorummmmmm
barıştık zaten çok iyiyim takmıyorum artık hiç bişeyi üzülmeye değmez hayat :))) açlıkmı yaptı beni ne böyle oruç tuttuyorum ya kalbim herşeye olumlu bakmaya başladı birden.
bir söz var : DERDİMİ SEVİYORUM ; ÇÜNKÜ VERENİ SEVİYORUM herşey bu aslında sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?