kusura bakmayın hanımlar ... bana kızacaksınız ama ne o öyle senin paran benim param evlilikte ayrı gayrı olmaz herşeyinizi paylaşacaksınız tabiki .eşleriniz çalışıp siz yerken iyi ama .bence arkadaşım abartmışsın küslüğüde asla uzatma derim .her şeyi söylüyomuş eşiniz size herşey alıyomuş artı harçlıkta veriyomuş daha ne olsun. beterin beteri var arkadaşlar ne kocalar gördük bu kk da .
Geçen gün aile dostumuz geldi oğlu geçen yıl evlendi anlattığına göre gelin yemek yapmasını bilmiyormuş hep oğlu yemek yapıyormuş ama daha çok dışarıda yemek yiyorlarmış birde evim masraflarını sadece oğlu karşılıyormuş gelin ise bir üniversitede asistan işten geldikten sonra kafayı vurup yatıyormuş ben sen karışma dedim eşim ise dediği inek bulmuş sağıyor oğlunu uyar dedi böyle evlilik olmaz dedi oğlunda genç kalmaz dedi özel sektörede güven olmaz dedi gelin iyi niyetli değil dedi
yorumların hepsini okusaydım (hep yapıyorum aslında yanlış ama) bidaha yazmazdım öyle uzun uzadıya bu yorumun altına "katılıyorum" derdim...
ne demek istediğinizi anlamadım.
yani eşim 3 yıl zaman biçti boşanmaları içineeee yani:içelim:
kısaca size katılıyorum haklısınız
Var ben, hemde Allahın hergünü, şaşmaz yani
Bana her ay toplu harçlık verecek varya, 9 takla atarım herhaldesempatiksalakcinni
Ama bizim durum farklı benim eşim acayip pinti, öyle böyle değil, tam bi varyemezakannehir
Kafayı zengin olmakla bozmuş durumda:umursamaz:
Takmamaya çalışıyorum ama takıyor insan,
Bugun anenmel dısarı cıkıp bır doner yıyeyım dedm...aynı sne gııb buutn hersye eısmdedır benımd ekartım onund akartı nakıt para ama hıc bı zamnda dusunmedım nedne dıye ..aklımdan bıle gecmedı...
Aradım dedımkı geleyımd eyanına kredı kartını ver bı doner falan yerız annemle dedı nakıt vereyım sankı kac para tutcak kı doner...yok dedım kartı ver belkı baska bı syed ealırım ne alıcaksın falan demeye basladı nıey nakıt ıstemıyonda ıllakı kredı kartı ıstıyosun demeye basladı ...ınanırmısın hıc harcamam yoktur ısısm evıme yakındır yol param bıle yoktur ...zoruma gıttı ...yanı aynı durumları bende yasıyorum bu aralar...
Bugun anenmel dısarı cıkıp bır doner yıyeyım dedm...aynı sne gııb buutn hersye eısmdedır benımd ekartım onund akartı nakıt para ama hıc bı zamnda dusunmedım nedne dıye ..aklımdan bıle gecmedı...
Aradım dedımkı geleyımd eyanına kredı kartını ver bı doner falan yerız annemle dedı nakıt vereyım sankı kac para tutcak kı doner...yok dedım kartı ver belkı baska bı syed ealırım ne alıcaksın falan demeye basladı nıey nakıt ıstemıyonda ıllakı kredı kartı ıstıyosun demeye basladı ...ınanırmısın hıc harcamam yoktur ısısm evıme yakındır yol param bıle yoktur ...zoruma gıttı ...yanı aynı durumları bende yasıyorum bu aralar...
ben ailemden eve erkek bakar die öğrendim
ve eşinin parasını alan erkeği sevmiyorum
tabi ki kadın ihtiyaç halinde verecek
ama zorla olması ve bu konuda kavga çıkması bence erkeğin ayıbı
kızanlar olabilir ma bu bence böyle
erkek dediğn bakar evine
yooo hayır calsıyorum evlendıgım ılk gundne berı ...ama buutn harcamalar falan odemeler hep esım halleder..ben hıc karısmam ıhtıyacım varsa ıster alırım ama dunku yaptıgı soyledııg sey kalbımı cok kırdı ..zoruma gıttı ....sanırım çalışmıyosun bence hemen bi ek kart çıkarttır, bu ne yahu 3-5 lira için insan eşini bu kadar yorar mıakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?